QUOTE(jot.ka @ 2012 06 27, 10:36)
<...> dabar pas mane ji pasodinta ne vietoje, dėl per didelio aukščio skirtumo, kraujažolei po kojomis, bet spalvinis derinys kraujažolės ''salmon beuty'' ir šitos heucheros man labai patinka, nes viena tokias atsplaviais banguoja aukštai, kita pažemėje. <...>
Prašyčiau foto iš viršaus. Bet ne prieblandoje ir ne saulei tvieskiant.
Bendrame gėlyno vaizde spalvingi lapai atrodo tartum žydinčios gėlės. O heucheros "žydi" kiaurus metus. Beje, prie marmeladinių heucherų labai tinka bordinės (aišku, tai mano nuomonė, bet galima pasitikrinti savąją, pasižiūrėjus mano kiek seniau įkeltą foto, kur jos abi apsikabinusios), kurios savo ruožtu, tikrai nesipjautų su "lašiša". Taip iš taško galima padaryti kliacką. Pirmai pradžiai...
Vakar Kalvarijų turguje sutvarkiau šeivamedžio-juodulio reikalą atneš, kai tik būsiu pasirengusi. Ir džiugu,. ir liūdna pasidarė. Džiugu, nes labai norėjau. O liūdna, nes esu nepasirengusi. Visiškai. Darbo darbai griaužia savaitgalius ir jau taikosi į atostogas... Ką čia ir bespėsi per tas nuo darbo likusias laiko nuokramtas...
Net nekurių mano gėlių žydėjimo nespėju pamatyti... gyvenu papasakojimais telefonu...
Buvo turguje ir lanksvų. Visokiausių. Bet tokių, kad tikrai tikrai 'Goldflame', tai ne, nebuvo.
Oli_vija, kai (jei išvis...) būsiu pasirengusi, pasikreipsiu į pačią dėl 'Goldflame'. Jei galima?
Čia neperseniausiai rašinėjomės apie kurmių išvarymus ir paminėjote COMPO MAULWURST-RAUS. O kur jo būna? Žalia stotelė parduotuvių tinkle tokio dalyko bent prieš savaitę neregėjau.
Dar prisiminiau tokį dalyką, susietą su kamanine tūbe. Pas mus sodyboje tiesiog pievoje panašūs į ją dalykai dedasi. Neatkreipiau dėmesio į jos žiedą, bet lapai labai panašūs dideli, pilki, pūkuoti (beje, ar patebėjote, pas daugiametes.lt lapai matosi ne pūkuoti, o pliki?). Visa šita lapų krūva taip įspūdingai atrodo, kad šienaudami jas (yra kelios) paliekame gyvas. Aišku, visos gėlės yra piktžolių kultivarai, bet gal mes turime irgi jau ne originalą? Ką gali žinoti... Gal kas esate mačiusios a la kamaninę tūbę gamtoje?