Įkraunama...
Įkraunama...

Daugiametės gėlės, IV

QUOTE(vi_ @ 2012 06 23, 15:40)
Ačiū, už info. Po tokių parašymų man jos tikrai reikia. smile.gif Nuotraukų irgi norisi.

mano tūbė užpernai rudenį (susivėlinus buvo, šiemet tikiuos anksčiau žydės):
user posted image
user posted image

Aukštis buvo virš metro.
O čia šiemet pasirodžius, vakarykštės nuotraukos:
user posted image
user posted image
Atsakyti
žydi visą vasarą ir dar pakartotinai sužydi, gal žinote, koks šio katilėlio tikslus pavadinimas?

user posted image
Atsakyti
Darbe darbai spaudžia, bet negalėjau susilaikyti nuo parašinėjimų... smile.gif

jot.ka, jei čia neįsenėjęs reikalas, tai tikiuosi, kad foto padidino išmieras. Su kitaip man būtų sunku susitaikyti. Mano rykštenė prieš savaitę buvo 20 cm aukščio ir turėjo 3 pirštus. Nieko panašaus jūsų gėlyne nematau. Vien rimtos ir apkūnios moteriškės, kurios ir toliau taisosi. Beje, kai visos išsipūs, kiek joms telpa, kaip iki jų prisiartinsite, kad pulti joms į kojas ir kokią žolę išrauti? smile.gif Žmonėms vietos man regis jos nepaliks...

Bagi ačiū už info ir apetitą keliančią nuotrauką. smile.gif

QUOTE(aispra @ 2012 06 26, 09:31)
'Goldflame' man labai patinka dėl labai ryškių žiedų ir gražaus lapų kontrasto smile.gif Lygiant su kitomis turi gal kiek stambesnes šakas, todėl šiek tiek mažiau tinkama burbuliukams, bet man labai graži laisvo stiliaus gėlynuose wub.gif
user posted image

Čia jūsų darbelis? Tokie vaizdeliai mano akis veikia kaip raminantis kompresas. 'Goldflame' kol kas man skaniausia. smile.gif
QUOTE(zuikis5 @ 2012 06 26, 09:32)

Jau išties tūbė-ufonautė. Ir dar kaip stilingai voratinklį pasikabinus. Fonas su daržu ant stogo čia irgi labai į temą. Beje, jūs ant stogo prisižiūrėjusi į japonus kažką sodinate (o ką?), ar tiesiog neravite, kaip mama-gamta liepė? smile.gif

Atsakyti
QUOTE(vi_ @ 2012 06 26, 11:24)
Čia jūsų darbelis? Tokie vaizdeliai mano akis veikia kaip raminantis kompresas. 'Goldflame' kol kas man skaniausia. smile.gif

Čia juk nieko ypatingo - lanksva+vilnotoji notra=nereiklumo įsikūnijimas biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(zuikis5 @ 2012 06 26, 09:32)

Stogas nerealus thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
aispra, labai dailus derinukas, toks neperkrautas, subtilus. gal ir daugiau vaizdelių iš jūsų bus???

aš į tūbę atkreipiau dėmesį perskaičiusi John Brookes knygą, anksčiau buvau įsitikinusi, kad daugiametės su vienmetėmis ar dvimetėmis nekoks derinys, bet kuo toliau, tuo labiau atrandu tokių egzempliorių, kuriuos mielai apgyvendinčiau pas save, tūbė viena iš kandidačių, kitas geidžiamas augalas verbena bonariensis, ir sėklų turiu, bet va, nepasėjau, reiks taisytis.

vi_, foto augalų dydžio nepadidino, rykštenės tikrai nėra mažos, man iki kelių tikrai, gal ir aukščiau, ir jau abi pradėjo šakotis, tiesa ''fireworks'' po priverstinio pakirpimo, nes nesupratau kodėl, bet vieną rytą radau visas viršūnes nuleipusias ir sudžiūvusias, pašalinau, ir dabar šakojasi, nežianu ar dėl to, nes taip pat šakojasi ir ''ledsham''.
o labiausiai ir laukiu, kol tos''moteriškės'' išsipūs, nes dabar tai tarpai tarp augalų dar nemaži, ir sėtis visokiai žolei labai palanku, ir drėgmė greičiau išgaruoja, o kai susiims, tai žolėms bus per tamsu, jų bus daug mažiau, ir braidžiot po želdyną tiek nebereiks. o nesimato tarpų dar ir dėl to kad taip fotkinu, kad gražiau atrodytų biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(anoli*** @ 2012 06 26, 11:22)
žydi visą vasarą ir dar pakartotinai sužydi, gal žinote, koks šio katilėlio tikslus pavadinimas?

user posted image

Cia campanula medium. Tikrai "geras" katilelis. Tinka misriam gelynui ir kaip foninis.
Atsakyti
quote=aispra,2012 06 26, 12:41]
[/quote]

Ačiū smile.gif kad jau sulaukė dėmesio, tai dabar jo vaizdas maždaug toks:
user posted image
iš arčiau:
user posted image

čia pirtis, o dar yra pavėsinė, dar labiau eksperimentinė tongue.gif :
user posted image
user posted image
user posted image

tuo pačiu viešai dėkui didelis Olivijai, čia jos dovanotų augalų dėka pradėjom eksperimentinį ūkį ant stogų biggrin.gif dabar jau nebegalim sustot, šilokų n+1 rūšių ir dar ne pabaiga matosi... o idėja, įgyvendinimas ir entuziazmas - MB, aš tik pavaduotoja laisvalaikiu mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=zuikis5,2012 06 26, 12:50]
quote=aispra,2012 06 26, 12:41]
[/quote]

Ačiū smile.gif kad jau sulaukė dėmesio, tai dabar jo vaizdas maždaug toks:
user posted image

čia pirtis, o dar yra pavėsinė, dar labiau eksperimentinė tongue.gif :
user posted image

tuo pačiu viešai dėkui didelis Olivijai, čia jos dovanotų augalų dėka pradėjom eksperimentinį ūkį ant stogų biggrin.gif dabar jau nebegalim sustot, šilokų n+1 rūšių ir dar ne pabaiga matosi... o idėja, įgyvendinimas ir entuziazmas - MB, aš tik pavaduotoja laisvalaikiu mirksiukas.gif
[/quote]

Oho kokiu vaizdeliu ant lt yra! thumbup.gif Super.
Atsakyti
zuikis5, prisidedu prie aplodismentų, atgaiva akiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jot.ka @ 2012 06 26, 14:03)
zuikis5, prisidedu prie aplodismentų, atgaiva akiai  smile.gif

Ačiū blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(varlins @ 2012 06 26, 12:27)
Cia campanula medium. Tikrai "geras" katilelis. Tinka misriam gelynui ir kaip foninis.

Aciu uz atsakyma smile.gif kiek radau informacijos apie ji, tai jis dvimetis. Praeitais metais jis buvo visiskai kitoje puseje gelyno, galvojau, kad sunyko, bet ziuri islindo visiskai kitur, gal jis pats pasiseja g.gif
Atsakyti
QUOTE(vi_ @ 2012 06 26, 00:20)

Oli_vija, kas dėl alūnės, tai čia ne toji, nepritampanti. Šita pas mane kiaurą dieną saulėje deginasi, ir nieko. O nepritampančioji bene "Stoplight" bus. Bet jūsiškė iš foto labai gerai čia įsitaisiusi. Ir pati tai supranta. Puiki foto.
Dėl lanksvų. Kuom 'Crispa' nuostabesnė už 'Goldflame'? Mane domina geltonų ir raudonų lapelių žaismas. 'Crispa' raudoni lapeliai ne tokie ryškūs. Ar aš klystu? Ir nejau neturite šeivamedžio? Retorinis klausimas... Zuikius geriausia šaudyti po 2... mažiausiai... smile.gif

Crispą einu fotkint mirksiukas.gif šeivamedžio schmoll.gif

jot.ka, čia heucherelė "problematiška', turiu tokią žalią, tai jau lyg susitariau 4u.gif

pradėjom eksperimentinį ūkį ant stogų biggrin.gif dabar jau nebegalim sustot, šilokų n+1 rūšių ir dar ne pabaiga matosi... o idėja, įgyvendinimas ir entuziazmas - MB, aš tik pavaduotoja laisvalaikiu

Zuiki, smagu, kad parodei rezultatą, gal dar kokios "žolės" didžiajam eksperimentatoriui parauti mirksiukas.gif ?

Aispra, gražus derinukas thumbup.gif
Atsakyti