aispra, labai dailus derinukas, toks neperkrautas, subtilus. gal ir daugiau vaizdelių iš jūsų bus???
aš į tūbę atkreipiau dėmesį perskaičiusi John Brookes knygą, anksčiau buvau įsitikinusi, kad daugiametės su vienmetėmis ar dvimetėmis nekoks derinys, bet kuo toliau, tuo labiau atrandu tokių egzempliorių, kuriuos mielai apgyvendinčiau pas save, tūbė viena iš kandidačių, kitas geidžiamas augalas verbena bonariensis, ir sėklų turiu, bet va, nepasėjau, reiks taisytis.
vi_, foto augalų dydžio nepadidino, rykštenės tikrai nėra mažos, man iki kelių tikrai, gal ir aukščiau, ir jau abi pradėjo šakotis, tiesa ''fireworks'' po priverstinio pakirpimo, nes nesupratau kodėl, bet vieną rytą radau visas viršūnes nuleipusias ir sudžiūvusias, pašalinau, ir dabar šakojasi, nežianu ar dėl to, nes taip pat šakojasi ir ''ledsham''.
o labiausiai ir laukiu, kol tos''moteriškės'' išsipūs, nes dabar tai tarpai tarp augalų dar nemaži, ir sėtis visokiai žolei labai palanku, ir drėgmė greičiau išgaruoja, o kai susiims, tai žolėms bus per tamsu, jų bus daug mažiau, ir braidžiot po želdyną tiek nebereiks. o nesimato tarpų dar ir dėl to kad taip fotkinu, kad gražiau atrodytų
.