Įkraunama...
Įkraunama...

Daugiametės gėlės, IV

QUOTE(vi_ @ 2012 06 23, 17:43)

________
Turiu pačiai tokį vieną klausimėlį (pastebėjau iš kitos temos, kad dizaine neblogai gaudotės...). Per šiuos metus esu susiplanavus sutupdyti akmenų sodelį: smulkių akmenukų sluoksnyje stovės/gulės gražios/įdomios formos, vidutinio (sunkiai mano jėgomis paridenami) ir mažesni akmenys, gal dar kažkas medinio. Buvo mintis visą tai įmontuoti tarp naujojo gėlyno ausų (žr. vaizdą iš verandos). Bet gali gautis jau per daug "gražu" (perkrautas vaizdelis). Tai toks tas ir klausimėlis - ar ne per gražu būtų?

mano kraujažolė iš vyšniauskų ūkio, pas juos irgi grožio daug, bet į pajūrį jie nevažiuoja, o kaune tik vieną kart buvau, tai ir pačiupau. šeivamedis pirmus metus pas mane, ne iš Rasos irgi, o kadangi būtent su ja kalbėjomės, kaip sėjinukai nepaveldi motininių savybių, tai labai drąsiai negaliu teigti, kad manasis bus būtent toks, nes pardavėja pasakė, kad pati sėjo... tai vardas lieka toks ant plauko, bet kad gražus, tai jau dabar matau, bet kol kas auga vazone.

na dėl dizaino, tai jūs čia labai perlenkėte smile.gif, domiuosi ir augalais ir landšafto kūrimu, bet visa tai sakyčiau dar labai žalia fazė, ir mokausi iš savo klaidų, daugiausia jas taisydama, padariau, pamačiau, supratau, kad nepatiko ir vėl iš naujo paieškos smile.gif. o dėl akmenų, tai turiu tris nuomones : labai patinka, labai nepatinka, ir neturiu nuomonės. natūralus, didelis,įdomus akmuo man labai gražu, alpinariumas taip pat, bet tai kas Lietuvoje vadinama alpinariumu, man nepatinka. kur yra akmens vieta, kokioje aplinkoje jis turi būti gyvenamoje erdvėje-neturiu tvirtos nuomonės, nes ir domėjausi tuo tiesą sakant mažai. bet mano pamąstymai būtų tokie, jei akmuo didelis, tuo labiau jei jų yra grupė, manau kad atitinkamai turėtų būti ir erdvė jiems gražiai atrodyti, jei erdvės bus mažai, susidarys sunkumo jausmas. jūsų nuotraukoje atrodo gyvenate ar turite sodybą labai gražioje vietoje,gamtos apsupty, ir beje nuotraukose pamačius akmenis, jie man pasirodė gražūs(nesuerzino, kaip dažnai būna smile.gif, o ar būtent tame gabalėlyje yra pakankamai vietos akmenynei g.gif , nes žinote, nuotrauka dažniausiai yra informatyvi tik jos savininkui, o kitas žiūrovas dažnai mato erdvę didesnę nei yra, rakursai taip pat keičia erdvės suvokimą. bet kažkodėl vidinis balsas man sako, kad jums pavyks smile.gif
Atsakyti
user posted image
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
pirmoj foto katilėlis?? koks? o gal ne g.gif labai gražus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jot.ka: 23 birželio 2012 - 21:19
QUOTE(jot.ka @ 2012 06 23, 23:18)
pirmoj foto katilėlis?? koks? o gal ne g.gif  labai gražus

Taip, tai katilėlis Pink Octopus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2012 06 23, 21:21)
Taip, tai katilėlis Pink Octopus  ax.gif

augus? foto atrodo ne iš mažiukų.
jau pasigooglinau smile.gif 30-45 cm
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jot.ka: 23 birželio 2012 - 21:27
QUOTE(jot.ka @ 2012 06 23, 23:24)
augus? foto atrodo ne iš mažiukų.
jau pasigooglinau smile.gif 30-45 cm

Pas mane tikrai neaukštesnis, kaip 30 cm rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2012 06 23, 21:51)
Pas mane tikrai neaukštesnis, kaip 30 cm  rolleyes.gif

nuotraukoje atrodo didesnis, iš pradžių pamaniau, kad pusmetrinis biggrin.gif

o heucheros pavadinimo nežinot?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jot.ka: 23 birželio 2012 - 22:08
QUOTE(jot.ka @ 2012 06 24, 00:07)

o heucheros pavadinimo nežinot?

"Purple Peticouts" rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2012 06 23, 22:21)
"Purple Peticouts" rolleyes.gif

ačiū
Atsakyti
QUOTE(staselė @ 2012 06 23, 15:40)
Gal ir daugiametis jūsiškis, nors aš pernai panašios spalvos pirkau, tai po žiemos jis nepasirodė, o tie maniškiai kur nuotraukoje, pernai juos pasėjau, tai šiemet tik pražydo.

QUOTE(jediara @ 2012 06 23, 16:24)
Šiaip dažniausiai prekiauja dvimečiais gvazdikais, todėl po žiemos ir neišdygsta. Šis maniškis yra daugiametis ax.gif

ak va kaip cia su jais g.gif
viena as turiu gelyne,zydi daug metu,
o kai nusiperku kiti neisziemoja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lingomina: 24 birželio 2012 - 18:00
Mano sinavadai tokie paprasti. Gaila baigia žydėti bijūnai verysad.gif
Atsakyti
smile.gif

user posted image
Atsakyti