Įkraunama...
Įkraunama...

Daugiametės gėlės, IV

Per 6 metus šiaip ne taip pribaigėm senąją temą. Gal dabar eisis geriau. smile.gif

Iš karto prie reikalo: kas per daiktas šitas Svyrančioji simfilandra? Gal kas turit ir žinot?

Beje, kas dėl gėlių kokybės, pas Rasą įsigijau galybę sodinukų. 100% klestėjimas gavosi. Net ir nemokamos liekanos subujojo. smile.gif Nors gėlikėms teko manęs palaukti bent 2 savaites.

Atsakyti
Visada smagu rasti ir senesnes temas mirksiukas.gif

http://www.supermama...?...751033&st=0

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alezee: 06 birželio 2012 - 19:44
Kalbėjom apie rusmenes, grįžtam vėl :
QUOTE(vi_ @ 2012 05 29, 23:35)
Rašo, kad jos užauga iki 2 m. Ar tikrai? Kiek į aukštį jos auga? Ir dar pasitikslinam apie motininę ir jos vaikus. smile.gif Jei teisingai supratau, augaliukas gali gyventi ir daugintis ilgiau nei 2 metus (o kiek?), tik praranda patrauklumą. Taip? Ne? O kuris iš vaikų pražydės konkrečiais metais, galima sužinoti tik atėjus žydėjimo metui. Taip? Ne? Nejau pražysiantys ir ne vaikai niekuom nesiskiria?

Gėlės aukštis priklauso nuo rūšies (ar veislės), nelabai skiriu. mano paprastos, tai žiedynas būna 1,2-1,5 m

Motininis keras (tas, kurį pasisodinsit šiemet, peržydės,pabarstys sėklas) liks savo vietoj, jei norėsit. Sėklos sudygsta tais pačiais metais, pvz., birželį peržydi, apatinės dėžutės greičiau, tai ir pabarsto sėklas), paskui augaliukų jaunų randat jau visą vasarą sode, atpažįstat pgl lapus, paauginat ir kokiam rugpjūčio gale, rugsėjo prad. susisodinat ten, kur norėsit, kad kitą metą žydėtų. Laukiat pavasario, tada ir pražys. Ir motininis keras pražys, tik jo lapeliai nebus tokie vešlūs, bus kiek parudavę. Jei įdomu, galiu įkelti foto "motina su vaikais" lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vija zemaite: 06 birželio 2012 - 23:07
QUOTE(vi_ @ 2012 06 06, 20:41)

Beje, kas dėl gėlių kokybės, pas Rasą įsigijau galybę sodinukų. 100% klestėjimas gavosi. Net ir nemokamos liekanos subujojo. smile.gif Nors gėlikėms teko manęs palaukti bent 2 savaites.

o pas kokia Rasa isigijote? Kur galima butu perziureti kataloga?
Taip pat nezinau ka daryti su kazokiniu kadagiu... pas mane jis 1.5m plocio, siemet pasodinome soda, mazdaug 50m nuo kadagio. Bijau, kad kadagys gali uzkresti kriauses, todel nezinau ar sunaikinti ji, ar palikti sad.gif?
Atsakyti
QUOTE(anoli*** @ 2012 06 07, 09:42)
o pas kokia Rasa isigijote? Kur galima butu perziureti kataloga?

Pas šią Rasą... smile.gif Bet jos gėlių katalogas jau užkanceliuotas, nes jau viskas išparduota. Aš vasarį jį aptikau, tai nekurių gėlių jau nebuvo. Kitais metais jau sausį jo tykosiu. smile.gif Kiek žinau, kažkokių augaliukų dar liko, tad kreipkitės į ją per e-mail'ą, gal ką nors ir gausite.

Aš vis su gėlių derinimais nerimstu. Begooglinant radau tokį vat dėmesio vertą puslapėlį Parennial Resource. Gal kam pakiš kokią idėją. Man jau pakišo... smile.gif

Atsakyti
Kai užsakinėjote gėles pas daugiametes.lt, ar visą sumą pervedėt iškart, ar laukėt iš jų atsakymo, ką turi ir kiek galutinai kainuos? Nes prieš mėnesį gal surinkau užsakymą, bet atsakymo iš jų nesulaukiau, o nežinant, kiek ko turi, pavedimo nedariau. Tai turbūt užsakymas jau "nuplaukęs" g.gif

Vi - gražus šilokas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Bagi @ 2012 06 07, 11:24)
Kai užsakinėjote gėles pas daugiametes.lt, ar visą sumą pervedėt iškart, ar laukėt iš jų atsakymo, ką turi ir kiek galutinai kainuos? Nes prieš mėnesį gal surinkau užsakymą, bet atsakymo iš jų nesulaukiau, o nežinant, kiek ko turi, pavedimo nedariau. Tai turbūt užsakymas jau "nuplaukęs" g.gif

Bent jau aš užsisakiau taip, kad mokėjimas bus kurjeriui pristačiusiam gėles. Už tai dar 5 Lt (berods...) reikia primokėti. Parašiau, kad visų gėlių norėčiau birželio pradžioje, tad iki gegužės pabaigos ramiai sau sėdėjau ir laukiau žinių. Dar nesulaukusi, dėl viso pikto paskambinau pasiteirauti, kokie reikalai su mano gėlikėmis. Pasakė, kad visos, išskyrus 1, birželio pradžioje bus, o dauguma jau yra. Šiandien dar telefonu prie užsakymo prisidūriau įsimylėtąjį šiloką, nes turi tokį. Tai kitą savaitę žiūrėsim kaip čia bus.
O jums siūlau jiems paskambinti ir pasiklausinėti, kaip kas yra. Dėl šventos ramybės.

Atsakyti
Vi gražus šilokas smile.gif
Pažiūrėjau ir aš tą tinklapį daugiametės gėlės, tikrai yra gražių gėlių, bet įdomu už kokią sumą reikia užsisakyti , kad siųstų. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bagi @ 2012 06 07, 11:24)

Nu bet kaip nemoka daugiametes.lt dirbti su klientais, matyt ne krize... Viena darbuotoja viena sako, kita - kita, emailu isvis nebendrauja doh.gif
Atsakyti
O as is e-seklos pirkau seklu tai maloniai bendrauja ir dar dovanu gavau gele smalka, gal kas turit ir galit pasakyti kokia ji, skaiciau kad dvimete ir kvepianti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Morepink @ 2012 06 07, 20:32)
Nu bet kaip nemoka daugiametes.lt dirbti su klientais, matyt ne krize... Viena darbuotoja viena sako, kita - kita, emailu isvis nebendrauja doh.gif

O mane išvis apšaukė, ko čia aš skambinėju ir trugdau dirbti. Pasirodo reikia laukti ir tylėti. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2012 06 08, 08:41)
O mane išvis apšaukė, ko čia aš skambinėju ir trugdau dirbti. Pasirodo reikia laukti ir tylėti.  doh.gif

Mano istorija su ezuolem irgi dar nesibaige. Gavau atsakyma, kad pinigus turejo pervesti pirmadieni. Bet, aisku, nieko dar nera. Cia tikrai kazkokia maisalyne - vieni i laiskus atsakineja, kiti pinigus pervedineja-nepervedineja, dar treti siuncia augalus smile.gif Ir visi vis savo versijas teigia - nera kazkokios rysio tarp darbuotoju, aptarnaujanciu klientus.
Atsakyti