Įkraunama...
Įkraunama...

2009 m. liepinukai. Jau 157 tema!

QUOTE(MAFIJA @ 2012 06 21, 19:47)
Sveikos, mielosios  4u.gif

Kaip fainiai vaikučiai plaukioja, šaunuoliai 4u.gif
o tu plaukų spalvą pakeitus ar tik man taip pasirodė? blush2.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Mes pirmadienį/antradienį buvom su Gabijos bendraamžių mamom ir vaikais turistiniam su palapinėm thumbup.gif Buvo 8 mamos ir net 15 vaikų. Labai fainoj vietoj buvom, daug vaikams pramogų ir aišku didžiausia atrakcija miegojimas palapinėse. O mamos vakare vaikus sumigdę, palikom racijas palapinėse ir smagiai pavakarojom. Labai faina tikrai buvo. Tik va po šito susitikimo skarlatinos protrūkis doh.gif Pusė vaikučių serga sad.gif Maniškės laikosi, tikiuosi nesusirgs.

Šį savaitgalį MB jubiliejus, daug ruošos turiu rolleyes.gif

emalita, aš žinok manyčiau kad pirmiausia reiktų paaiškinti vaikui ką reiškia tas žodis, pasakyti kad negražu tokius žodžius sakyti ir aš pasakyčiau, kad jei toliau sakys taip negražiai, tai tada negaus pvz saldainio kokio. Nu ta prasme kažkokią bausmę numatyti.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(emalita @ 2012 06 21, 20:31)
KAip elgtis tokioje situacijoje? g.gif

Mes jau irgi praejom sita etapa.
Pas mus budavo rytas prasidedavo zodziais "tu dunas", cia dazniausiai ant brolio.
Bet as buvau kiek kitokia strategija priemusi, mes tiesiog nereaguodavom i sita jo pasakyma ir sutarem su broliu, kad nekreipsim demesio, tai paskui pamate, kad jokio kaifo nera ir pats pamirso...
Bet velgi, nenoriu teigti, kad mano variantas yra teisingiausias mirksiukas.gif

Grizom is Juodkrantes. As erke rankoj buvau radusi. Tikiuosi, kad nieko nebus, nors pasiskiepijusi nesu. Nu bet tai nepribijosi dabar, kaip bus, taip bus.
Atsakyti
o mano Emilija pradėjo vadint kartais mus vardais blink.gif doh.gif
taip negražiai skamba kažkaip,vis supykstu pasakau kad negražu bet ji speceliai dar labiau pradeda rėkt tu Ėglė tu Ėglė biggrin.gif sakau aš tau mama o ne Ėglė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(eglyyte @ 2012 06 22, 11:58)
o mano Emilija pradėjo vadint kartais mus vardais  blink.gif  doh.gif

Pas mus šitas etapas prasidėjęs jau senokai, dabar gal net sakyčiau retėja, na natūralu, nes mes su vyru vienas į kitą vardais kreipiamės, tai ir jis taip pradėjo kartoti, kažkaip mane tai itin retai vardu pašaukia, keletą kartų gal, o va tėtį tai dažnai vardu šaukia, bet nieko mes kažkaip tame nematome nei blogo, nei nemalonaus mirksiukas.gif

Žodį durnas taip pat yra pavartojęs kokį pora kartų kai supyko, bet mes visai nekreipėme dėmesio ir daugiau nebekartoja.
Atsakyti
Ainaras seip sako tetis, bet kai susipyksta tada sako - tevas ta ar ana biggrin.gif VArdus pasako bet jeis kolkas nevadina.
Atsakyti
o pas mus buvo "bat" (bl**) įsiveisęs....

ir gan ilgai. gerai, kad tuo metu dar neaiskiai kalbejo, tai parduotuvej ar kur kitur viešoje vietoje jei panaudodavo, tai nieks nesuprasdavo ką jis sako.

išgyvendint pavyko tik nereaguojant. nes aiškinimai, drausminimai ir pan. visai jokio efekto nedavė.

Dominykas dabar močiutes vardais vadina. bet tik tada kai mums namie kažką pasakoja apie jas. Šiaip kreipiaisi normaliai.

Mes savaitgalį buvom Anykščiuose. Nors oras buvo nekoks, bet laiką praleidom super!!! Domiui labai patiko leistis vasaros rogutėm, jodinėti arkliukais, šerti triušiukus Arklių muziejuje. Tik gaila su siauruku nepavyko pasivažinėt - pavėlavom. o jis važiuoja tik kartą per dieną...

o gal kas žinote kaimo sodybą, kur galima būtų maitinti, glostyti ir t.t kaimo gyvūnus (ožkas, arkliukus, vištas)?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jelencikas: 25 birželio 2012 - 08:29
Sveikinimai Šilumos Justukui trečiojo gimtadienio proga wub.gif
Ir Smiltytei-pavėluoti sveikinimai wub.gif

Man kažkoks toks reikšmingas atrodo šitas trečiasis gimtadienis...tokie jau visai žmogučiai tie mūsų trimečiai wub.gif
Atsakyti
Labukas,
Arijus irgi buvo poradėjęs naudoti žodį durnas, bet nekreipėme dėmesio, mums tai suveikė ir baigėsi. prsinešė iš darželio.

O dėl erkių tai man kažkaip neramu...
Sekmadienį draugų berniukui įsisiurbė, o vaikščiojom miške visi kartu unsure.gif
Žodžiu, šiandien visa šeima esame suplanavę nuvažiuoti į Endemik pasiskiepyti.
QUOTE(dagli @ 2012 06 21, 22:48)
Kaip fainiai vaikučiai plaukioja, šaunuoliai  4u.gif
o tu plaukų spalvą pakeitus ar tik man taip pasirodė?  blush2.gif

Dagli, ačiū smile.gif
Aha, pakeičiau plaukų spalvą, tapau blondine doh.gif čia dar prisidėjo ir Turkijos saulė cool.gif

Klausykit, Vilnietės, gal galite parekomenduoti kokį saloną Vilniuje?
Draugė išteka liepos 6 d. ir nori pasidaryti šukuoseną ir makiažą. Žinau, kad per vėlai susigriebė, bet yra kaip yra... O ji pati šiuo metu gyvena Anglijoje.
Parašykite, prašau man AŽ 4u.gif Ačiukas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MAFIJA: 26 birželio 2012 - 15:00
Labas smile.gif
Pasirodau pasikeitusi
user posted image
Atsakyti
Laba 4u.gif
Seniai čia bebuvau rašius..vis įkišu nosį,paskaitau ir viskas...Mes gyvenam visai neblogai. Vyrukai auga. Jokūbas pradeda vis daugiau kalbėti, kuo labai džiaugiuosi bigsmile.gif O šiaip gyvenam švenčių planavimo ir ruošimosi nuotaikom bei rūpesčiais: Jokūbo gimtadienis, paskui Kristupo krikštynos...
FB vis pasižiūriu,kaip liepinukai paaugę wub.gif Visi tokie gražūs wub.gif

Mafija, nuostabiai atrodai thumbup.gif Kaip fainai Arijus su Airide plaukioja thumbup.gif Šaunuoliai 4u.gif

Šiandien buvom Senamiesty, netikėtai sutikom Tikingą su Pauliuku. Labai fainas berniukas, miega prie mamos prisiglaudęs wub.gif
Atsakyti
Kas jam belieka, kai prikabintas veidu į mamą, Dollilyt biggrin.gif
O man Jokūbėlis labai gražus wub.gif Kristupėlis irgi, bet jis dar iš leliukų serijos, o Jokūbėlis - tikras vyras su šukuosena wub.gif

Išvažiuojam savaitgaliui, todėl iš anksto noriu pasveikint gražiąją ilgakasę Emilytę trečiojo gimtadienio proga wub.gif
Atsakyti