Įkraunama...
Įkraunama...

2009 m. liepinukai. Jau 157 tema!

QUOTE(DaMy @ 2012 06 16, 11:09)
Sveikos,

* Mes atostogavom truputį. Smagu pailsėti, bet brr Turkija man visai nepatinka. Žmonės lėti, dirba atsainiai. Tikiuosi, kad neteks sugrįžti. Na nebent į kokį Stambulą pažintinei kelionei.

** Atostogavom su daug britų, negaliu patikėt, kad jų požiūris į vaikus ir visą kitą toks visiškai kitoks. Sunku būtų gyventi tokioje šalyje, kur vaikams tėvai čipsus perka, nors nuo ryto iki vakaro bet kokio kito maisto galima rasti nemokamai restoranuose. Taip pat britams suteikiamos auklės pareigos beveik visą parą. Tai tie vaikus numetę ir gulinėja paplūdimiuos. Nesuprantu, tai kam važiuot atostogaut su vaikais, jei juos ten į a la vietinius darželius atiduot. Britų humoras irgi kažkoks keistas, vaikų show tokie, kad visi skandinavai atsistodavo ir išeidavo. Nuolat kova, rungtynės, kas stipresnis už kitus, YOU ARE OUT, OOOUT in your face. Brr..

*** Nereali kėdė. Auga su vaiku.

* geras, mano pazistama su sese ir dukra ka tik grizo is keliones i turkija. tai visa apsipatenkinus, kad jau demesys, jau aptarnavimas, jau kiek geliu ir dovanu gavo lotuliukas.gif kaifavo jos ten lotuliukas.gif
** hihihi.gif
*** labai super kede atrodo thumbup.gif bet jau kaina doh.gif nors tiesa sakant nelabai gilinausi ir kiek kitokios kainuoja g.gif
Atsakyti
QUOTE(baronkyte @ 2012 06 16, 14:06)
* geras, mano pazistama su sese ir dukra ka tik grizo is keliones i turkija. tai visa apsipatenkinus, kad jau demesys, jau aptarnavimas, jau kiek geliu ir dovanu gavo  lotuliukas.gif  kaifavo jos ten  lotuliukas.gif
** hihihi.gif
*** labai super kede atrodo  thumbup.gif  bet jau kaina  doh.gif  nors tiesa sakant nelabai gilinausi ir kiek kitokios kainuoja  g.gif

* Kaip kam ko reikia. Aš tiesiog nepakenčiu, kai kas nors ką nors komentuoja. Oi koks gražus fotoaparatas, tik tau gražuole ir panašiai. Ne mano kultūrai tokie pasirėkavimai. Nemėgstu nei turkų, nei italų tuo klausimu blush2.gif Jei man ko reikės, aš nusipirksiu, įkalbinėjimai niekada nepadės, atvirkščiai. Ir šiaip žmonės skirtingi. Šeimos pažįstami važiuoja kelis metus iš eilės. Koks maistas, kiek maisto! O man labai retai kas patinka, nes būna dažniausiai toks užkankintas maistas. Marinuotas, keptas, virtas, apibarstytas. Geriausia kulinarija paprastume, tiesiai nuo keptuvės ar orkaitės į lėkšte. Aišku, 1000 žmonių taip maisto nepagaminsi.
Iš tiesų visi labai draugiški, personalas ir panašiai, bet .... ai aš burbuliuot mėgėja smile.gif
** Tikiu, kad UK labai didelis skirtumas tarp tėvų. Vieni tokie po..istai, kiti tokie super duper intelektualai su visokiom mokyklėlėm ir panašiai. Įdomu, ar klasių skirtumai labai jaučiasi? Daug draugų turit tarp grynakraujų britų ar pagrinde imigrantai?
Atsakyti
QUOTE(DaMy @ 2012 06 16, 16:52)
* Kaip kam ko reikia. Aš tiesiog nepakenčiu, kai kas nors ką nors komentuoja. Oi koks gražus fotoaparatas, tik tau gražuole ir panašiai. Ne mano kultūrai tokie pasirėkavimai. Nemėgstu nei turkų, nei italų tuo klausimu  blush2.gif Jei man ko reikės, aš nusipirksiu, įkalbinėjimai niekada nepadės, atvirkščiai. Ir šiaip žmonės skirtingi. Šeimos pažįstami važiuoja kelis metus iš eilės. Koks maistas, kiek maisto! O man labai retai kas patinka, nes būna dažniausiai toks užkankintas maistas. Marinuotas, keptas, virtas, apibarstytas. Geriausia kulinarija paprastume, tiesiai nuo keptuvės ar orkaitės į lėkšte. Aišku, 1000 žmonių taip maisto nepagaminsi.
Iš tiesų visi labai draugiški, personalas ir panašiai, bet .... ai aš burbuliuot mėgėja smile.gif
** Tikiu, kad UK labai didelis skirtumas tarp tėvų. Vieni tokie po..istai, kiti tokie super duper intelektualai su visokiom mokyklėlėm ir panašiai. Įdomu, ar klasių skirtumai labai jaučiasi? Daug draugų turit tarp grynakraujų britų ar pagrinde imigrantai?

* ai tai man irgi nepatiktu. jos gi vienisos merginos wink.gif ausktos, lieknos, blondines wink.gif tai ir grizo apsvaige nuo geliu klano ir dovanu lotuliukas.gif
** tu cia viska teisingai surasei. klasiu skirtumai jauciasi ziauriai. bet cia taip idomiai - viena gatve tragiska- socialiniu namu, o uz kampo begalo posh ir zmones kaip is kitos planetos. draugu nei tarp britu nei tarp imigrantu kazkaip mes per daug neturim. bet kad mes kazkaip per daug nesibiciuliaujam. as kazkaip neesu is tu, kur lengvai prisileidzia zmones, bet va niekada nepajutau, kad esu kuo prastesne, nes esu nevietine. bet cia velgi turbut nuo poziurio priklauso. siandien mb pussere (ji netoliese gyvena) skambina ir pasakoja kaip kazkokiai rusei neprieme vaiko i adeles darzeli. o adeles irgi pernai neprieme sakydami, kad issiuntem jums laiska, bet jus negavot. tai pussere iskart surezge samokslo teorija kad neva jie nepageidauja uzsienieciu doh.gif as tuo tarpu esu 100% isitikinus kad jie nenorejo priimti 2meciu, nes mazi ir bedos daugiau. juk darzas geras, laukia didele eile vaiku, tai jiems gi patogiau priimti 3meti nei 2meti.
beja, damy, kad atvaziuosit i svecius? gi zadejai wink.gif ir pamatysi pati kas cia ir kaip
cia jau kad issipleciau, tai pasakysiu, kad as ZIAURIAI isimylejusi londona blush2.gif siaip ir visa uk mes skersai isilgai isvazineje ir nenustojam stebetis kaip mums cia smagu ir gera. aisku yra visokiu nesamoniu, bet pliusai stripriai nusveria
Atsakyti
QUOTE(baronkyte @ 2012 06 16, 20:51)
* ai tai man irgi nepatiktu. jos gi vienisos merginos wink.gif ausktos, lieknos, blondines wink.gif tai ir grizo apsvaige nuo geliu klano ir dovanu  lotuliukas.gif
** tu cia viska teisingai surasei. klasiu skirtumai jauciasi ziauriai. bet cia taip idomiai - viena gatve tragiska- socialiniu namu, o uz kampo begalo posh ir zmones kaip is kitos planetos. draugu nei tarp britu nei tarp imigrantu kazkaip mes per daug neturim. bet kad mes kazkaip per daug nesibiciuliaujam. as kazkaip neesu is tu, kur lengvai prisileidzia zmones, bet va niekada nepajutau, kad esu kuo prastesne, nes esu nevietine. bet cia velgi turbut nuo poziurio priklauso. siandien mb pussere (ji netoliese gyvena) skambina ir pasakoja kaip kazkokiai rusei neprieme vaiko i adeles darzeli. o adeles irgi pernai neprieme sakydami, kad issiuntem jums laiska, bet jus negavot. tai pussere iskart surezge samokslo teorija kad neva jie nepageidauja uzsienieciu  doh.gif  as tuo tarpu esu 100% isitikinus kad jie nenorejo priimti 2meciu, nes mazi ir bedos daugiau. juk darzas geras, laukia didele eile vaiku, tai jiems gi patogiau priimti 3meti nei 2meti.
beja, damy, kad atvaziuosit i svecius? gi zadejai wink.gif ir pamatysi pati kas cia ir kaip
cia jau kad issipleciau, tai pasakysiu, kad as ZIAURIAI isimylejusi londona  blush2.gif  siaip ir visa uk mes skersai isilgai isvazineje ir nenustojam stebetis kaip mums cia smagu ir gera. aisku yra visokiu nesamoniu, bet pliusai stripriai nusveria

Tai taip, galima prisigalvot, nors aš pastebėjau, kad geriausiai jaučiasi tie, kurie sugeba prisitaikyti ir tuo pačiu išlikti tuo, kuo jie yra. Mano kaimynė vokietė, tai ji kalbą išmoko, bet net ir nebando patapti švede ir tas visus žavi. Gali ateit į darželį su iškeptu pyragu didelėj blėkoj ir visus iš eilės vaišint (pas mus populiariau, kad bendrų piknikų nedaro dėl vaikų alergijų ir panašiai), žmonės galvas pakraipo, bet vis tiek ima thumbup.gif thumbup.gif Visiems juk įdomu, kaip ten kitose šalyse viskas vykta.

Tikiu, kad dideli miestai visai kitą šarmą turi. Ten visada gali rasti to, ko norisi. Kam kultūros, kam ramybės, kam maisto atrakcijų ir pan. Juokiuosi, kai lietuviai vyrai atvažiuoja iš Švedijos ir rėkia, kad švedų mergos - kiaulės, nors metus tūnojo kokioj tundroj. Jei aš apie Lietuvą iš savo kaimo Kupiškio rajone spręsčiau, tai irgi panašiai giedočiau.

Dabar truputį kitos kelionės sudėliotos ateinantiems metams, bet atskrisim (-iu), kaip be Londono thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DaMy: 16 birželio 2012 - 22:11
Labos!
Kokia atgijusi tema, gražu pažiūrėti :.
Apie ligas neturiu daug ko pasakyti, tik tiek, kad geriau nesirgti, beeeet, juk imunitetas antraip nesusidaro.

Mano panos auga gražiai biggrin.gif irgi draugiškai, jau tapo kompanija- kartu pažaidžia, viena kita labai džiaugiasi, žaidžia.

Uma paaugusi, labai mėgsta muzikà ir šokti; galvoju, rudeniop surasti kokia mokyklėlę, lai šoka. Tiesa, mažoji irgi šiandien linguoti ir rankom mataruoti pradèjo, suprask, irgi šoka biggrin.gif.
Tas vadinasi didelė laimė!
Teko nemažai visko nuveikti, kad mažoji augtù guvi ir sveika. Daug dirbom, visi.

O su Uma turim nedidelę problemà-ji tookia bendrautoja/ smalsuolė/ greituolė. Kartais baiminamės dėl jos, kad kas nenuskriaustú unsure.gif. Su visais sveikinasi, kalbasi. Mums trise vaikštinėjant kartais pabėgėja į priekį, o man kaip ir neramu.
Źodžiu, gàzdinti nenorim ir vengiam, bet su vyru abu bandom , kad visokiú žmoniú pasitaiko. Deja, akivaizdu, kad ji nesupranta.
O kaip jums?
Ar neturite tokio rūpesčio? Ar jūsú vaikai nepabėgėja ī priekį, ar atsargūs su nepažįstamais?

Visiems braškiniai linkėjimai!
Atsakyti
zodziu, vyro ner, as su vyno taure kazkelinta, tai galiu cia rasineti biggrin.gif
spengla, labai dziaugiuosi uz tavo paneles 4u.gif smagu joms kartu wub.gif
pas mus bedos su per daug bendravimo lyg ir ner. gi spurga visada buvo bailiu bailys, bet dabar jau as dziaugiuosi kad ji ka uzkalbina. plius, pas mus siek tiek kitokia visuomene ir cia siek tiek labiau priimtina kalbinti vaikus ir vaikams kalbinti pasalinius. dabar adele isigudrino vis kaimyna pakalbinti. na toks, ten ir pakalbinti, ana gi nemoka angliskai, na nedaug moka. bet, as dziaugiuosi is uz kampo ziuredama kaip ji suradus koki niekinga daikteli nesa kaimynui pasipuikuoti, o tas kantriai su ja ta tema "snekasi" lotuliukas.gif bet siaip lyg ir nebega ne g.gif na gal ji kiek labiau prie sunu lekia, bet velgi, as paziuriu i zmones, i sunis ir kazkaip nusprendziu ar cia jai ok lekt paskui ta suni. jei koks itartinas, tai sustabdau. nes gi sunys cia daugumoj palaidi.
spengla, bent jau as, tai visada liepiu spurgai isitikinti, kad ji mane mato, o jau kai dingsta, tai duodu velniu motyvuodama tuo, kad AS labai issigandau jos nematydama g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo baronkyte: 17 birželio 2012 - 00:38
Laba ryta smile.gif

Damy, Emilija i darželį eina jau visą savaite,bet,akys vis patraiškanoja rytais,kartais net labai žiaurei,kol neatsikrapšto tol negali atsimerkt. O šeip kosulys dingo,sloga maža liko.
Bet kaip man pradėjo skaudėt gerklę žinokit,jau 5 dieną,kad net valgyt ir gert negaliu,taip žiaurei,šakės,ir sloga ir kosulys atsirado,tai prasisukau tuos antibijotikus vaikiškus sakiau išgersiu biggrin.gif labai tikiuos kad padės,nes tie čiulpiami nepadeda išvis,turiu ir JOX purškala,bet nepadėjo kol kas nieks dar
Atsakyti
Vel visos dingot smile.gif norėjau paklaust kur čia ta žaidimu zona atidarė palangoj,kaip ją rast? nuo basanavičiaus gatvės i kairę ar dešinę jis randas? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eglyyte @ 2012 06 20, 08:23)
Vel visos dingot smile.gif norėjau paklaust kur čia ta žaidimu zona atidarė palangoj,kaip ją rast? nuo basanavičiaus gatvės i kairę ar dešinę jis randas? smile.gif

Aha man irgi idomu. Vaziuosit i Palanga, Eglyyte?
Atsakyti
QUOTE(DevilAngel @ 2012 06 20, 16:49)
Aha man irgi idomu. Vaziuosit i Palanga, Eglyyte?

į šventaja,bet kai ten 15km tik iki palangos tai dažnai nuvažiuojam smile.gif
Atsakyti
Sveikos, mielosios 4u.gif
Pasiilgau jūsų mirksiukas.gif
Vis pagalvoju, kaip jums sekasi, kaip vaikučiai auga, kai jau atrodo, kokie dideli ir pasikeitę, bet per darbus neturiu laiko net ir asmeninio el. pašto pasitikrinti...
Permečiau akimis šią temelę bigsmile.gif Kaip smagu pamatyti nuotraukas jau didelių liepinukų thumbup.gif Nuostabūs vaikučiai thumbup.gif drinks_cheers.gif
Na o mes 2 savaites atostogavome, praleidome nuotabiai laiką Turkijoje, 2 savaitės visiško atitrūkimo nuo visko yra nerealu cool.gif
Štai čia keletas akimirkų iš atostogų:
Arijus plaukia ir nardo:
http://www.youtube.c...;feature=relmfu
Airidės triukai po vandeniu:
http://www.youtube.c...Y...nel&list=UL
Džiugu, kad abu mano vaikučiai jau plaukioja giliame baseine thumbup.gif

Artėja didysis liepinukų gimtadienių mėnuo, sakau, būtų šaunu padaryti kokį susitikimą gamtoje? Ką jūs manote?
Atsakyti
Sveikos,

ateinu patarimo, mano Ainaras is darzelio parsinese zodi DUNAS (durnas). Kai supyksta ant ko nors sako dunas tetis, dunas Tautvydas, duna mama, buna ir dunas Ainaras. Pradejo ta zodi sakyti darzelyje ant vieno vaiko,as ji vis subardavau kad taip negalima sakyti, aukletoja sake kad kelis kartus yra girdejusi kaip vadino. Darzeli jau kaip ir nebesako, bet pradejo namie taikyti, bandziau aiskinti kad negrazus zodis tada jis specialei kartoja, stengiausi nekreipti demesio, bet kai vaikas supykes pradeda rekti - tevas dunas, nu kazkaip nei du nei desimt. Seimoje stengemes prie vaiku nesipykti ir tokiu zodziu nevartoti. KAip elgtis tokioje situacijoje? g.gif

Mafija saunuoliai vaikuciai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo emalita: 21 birželio 2012 - 20:32