Sveikos,
Mes atostogavom truputį. Smagu pailsėti, bet brr Turkija man visai nepatinka. Žmonės lėti, dirba atsainiai. Tikiuosi, kad neteks sugrįžti. Na nebent į kokį Stambulą pažintinei kelionei.
Atostogavom su daug britų, negaliu patikėt, kad jų požiūris į vaikus ir visą kitą toks visiškai kitoks. Sunku būtų gyventi tokioje šalyje, kur vaikams tėvai čipsus perka, nors nuo ryto iki vakaro bet kokio kito maisto galima rasti nemokamai restoranuose. Taip pat britams suteikiamos auklės pareigos beveik visą parą. Tai tie vaikus numetę ir gulinėja paplūdimiuos. Nesuprantu, tai kam važiuot atostogaut su vaikais, jei juos ten į a la vietinius darželius atiduot. Britų humoras irgi kažkoks keistas, vaikų show tokie, kad visi skandinavai atsistodavo ir išeidavo. Nuolat kova, rungtynės, kas stipresnis už kitus, YOU ARE OUT, OOOUT in your face. Brr..
QUOTE(agora26 @ 2012 06 07, 11:10)
DaMy, kokie tavo berniukai gražūs
Ačiū
QUOTE(baronkyte @ 2012 06 08, 15:56)
kokie faini berniukai

damy ir emalita

Ačiū!
QUOTE(ingridita @ 2012 06 08, 19:14)
Jei darželyje visi snagliuoti ir kosėjantys vaikai yra norma, tai norma. Kiek pamenu DaMy lyg rašė, kad pas juos tai įprastas dalykas.
Taip norma. Manau, kad nieko tokio, kad vaikai serga. Svarbu AB jų nemaitint, kaip populiaru kai kuriose šalyje. Imunitetui nuo to tikrai negeriau. Mažiau suaugę sirgs.
Bet šiuo klausimu ir daugeliu kitu visiškai nuomonės išsiskiria, tai gal net neverta diskutuot.
Man pinigų netrūksta, bet auklės nesamdžiau, nes jei baltai auklę samdyt, tai gaunasi 35 lt už valandą. Darželis kainuoja Švedijoje tiek pat kiek Lietuvoje - apie 300 Lt per mėnesį. Beje, privatus kainuoja tiek pat ir jie mažai skiriasi, tik gal stipresne pedagogika. Ir šiaip žmonės gyvena tarp žmonių. Negaliu aš vaikų uždaryt į šiltnamį ir tikėtis, kad jie kažkokie nerealiai sveiki vunderkindai užaugs ir tada jau eis į pasaulį. Pažinojau Lietuvoje porą tokių, kur be mamos iki 9 metų į kiemą neleido. Protingi, nieko nepasakysi, bet socialaus pasaulio supratimo nulis. Ir kas jam iš tos laimės, kad apie 7 tūkstančius gauna kas mėnesį, jei nėra kur tų pinigų leist. Nei draugės, nei vaikų, nei namų. Pas mamą pietauja ir vakarieniauja. Ech.. Bet visokių yra, visokių reikia. Jam gal gerai, o man tai dzin. Gal atsiras tokių, kurioms patiks, kurios pakęs. Man nepavyko.
QUOTE(Anqeliukas @ 2012 06 10, 08:44)
Sveikos
Noriu užvesti naują temą

Galvoju Ryčio autokėdutę (9-18 kg) palikti Aistei, o jam pirkti naują. O va čia ir pasimečiau

Geresnių firmų, bent tų, kurių norėčiau (Maxi-cosi, Bebe-Confort) visos kėdutės iki 18 kg. Tai ką dabar pirkti? Kas turite patirties, gal domėjotės, kokias žadate pirkti?
Mes turim Concord Transformer XT
http://lekmer.se/bar...tol-dark-knight
Nereali kėdė. Auga su vaiku.
Bet Lietuvoje pastebėjau, kad jau vaikų į kėdutes nesodina nuo 5 metų. Mano bendradarbės dukrai 10 metų - vis dar turi spec dalį. Manau, kad ir mūsiškiai sėdės kol šitas kėdės išaugs.