Įkraunama...
Įkraunama...

2009 m. liepinukai. Jau 157 tema!

labas rytas,
pas mus pila be sustojimo lietus doh.gif isijungiau sildyma namie. dar buvo kilus mintis adeliukes dekuti vel atkeisti atgal i pukine kaldryte. fui kokia nesamone! prie viso to dar masina sugedo, tai net negaliu jos nuvesti i grupele jokia. sedim namie, adele apsirengusi kaip cigoniuke biggrin.gif atidave pussesere jai visokiu princesisku ir kitokiu heroju sukneliu, tai dabar namie vis pasirodymai biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,

Oras šiandien savotiškas. Kas 5 min vaiką tai nurengti, tai aprengti reikėjo. Bet kai toks vėjas, visai smagu buvo leisti aitvarus.

QUOTE(tikinga @ 2012 06 11, 08:21)

Ingridita, kaip sveikata?

Dėkui, kad klausi 4u.gif blush2.gif Vakar vyras jau į lovą arbatas nešė, nes temperatūra pakilo. Ryte visai blogai buvo, baisiai kaulus gėlė, o išėjus su vaiku į lauką, palengvėjo. Vis gi su sloga lengviau lauke kvėpuojasi thumbup.gif Normaliai aš čia tą virusiuką pasigavau doh.gif lotuliukas.gif

QUOTE(baronkyte @ 2012 06 11, 12:36)
atidave pussesere jai visokiu princesisku ir kitokiu heroju sukneliu, tai dabar namie vis pasirodymai biggrin.gif

Man taip gražu, kai mergaitės persirenginėja, įsijaučia į vaidmenis wub.gif

Dėl kėdutės, tai jau reikėtų vyro mašinoje keisti, nes vis dar naudojam 0-18 kg. Tik kol kas kelionėse, kai kokias 5 val. tenka sėdėti mašinoje, pusiau gulimos padėties kėdutės nepamainomas dalykas. Aišku, rudeniop su rūbais, jau nebetilpsim ax.gif
Atsakyti
Merginos, o kaip ten reikalai Kauno zoologijos sode? Gal kas buvot šiemet?
Tiesa, Kvaksyte, ar ne tu minėjai kažkokį kitą, berods, privatų zoologijos sodą?
Atsakyti
QUOTE(May* @ 2012 06 11, 15:24)
Merginos, o kaip ten reikalai Kauno zoologijos sode? Gal kas buvot šiemet?
Tiesa, Kvaksyte, ar ne tu minėjai kažkokį kitą, berods, privatų zoologijos sodą?

Kauno zoo sodas tai veikia kaip ir visada, galit drąsiai atvažiuoti smile.gif Mes šiemet dar nebuvom, bet jaučiu šį savaitgalį jei oras geras bus nusitempsiu panas. O mes buvom Klaipėdos Mini zoo. Nors visai jis ten ne Mini biggrin.gif Klaipėdos mini zoo
Atsakyti
O ačiū, man ir pačiai įdomu būtų ten apsilankyti.
Atsakyti
QUOTE(Kvaksytė @ 2012 06 11, 15:28)
Kauno zoo sodas tai veikia kaip ir visada, galit drąsiai atvažiuoti smile.gif Mes šiemet dar nebuvom, bet jaučiu šį savaitgalį jei oras geras bus nusitempsiu panas. O mes buvom Klaipėdos Mini zoo. Nors visai jis ten ne Mini biggrin.gif Klaipėdos mini zoo

Mes irgi gal eisim,jei bus geras oras ir kitų planų neatsiras smile.gif
Atsakyti
Mes va tokia zalia kede turim.Nania firma. Ji 9-36 kg. Neisivaizduoju ar gera skaitosi,ar nelabai, bet vaikui lyg patogu. Bet mes niekad jokios atsilenkiancios neturejom g.gif

user posted image

Man LT i tevu masina reikia kedes, bet neisivaizduoju, kokia pirkti doh.gif

Noriu drauges leliukui 3 men nupirkti kazka ir nesugalvoju ka doh.gif Manau jie viska turi g.gif Patarkit 4u.gif
Atsakyti
Mes buvom siemet.
Ejom svarbiausia vilka ziureti lotuliukas.gif
O smirdi, tai kaip ir visada lotuliukas.gif
Atsakyti
kaip smagu,kai gali tiek daug paskaityt:)

O mes tai sergam. Viskas prasidėjo pirmąją vasaros dieną- Domis ant kojos didžiojo piršto sugebėjo užsimesti šaligatvio plytelę. Pasekmė - sutraiškytas pirštas, kaulas nelūžęs, bet su pilna narkoze viską ten siuvo ir tvarkė. Dabar jau namie kovojam su kosuliu, sloga ir t.t. Vaikinas jau vaikšto po namus, bet labai jau norisi i lauką,pas draugus jam varyt. O dar negalima, nes nėra nagučio ir gali bet kada įsimesti bakterija....

Tai va taip pradėjom vasarą. O ruošėmės prie jūros važiuot. MINi ZOO apžiūrėt, po kopas palakstyt. Bet nieko dar bus laiko.

Atsakyti
Kadangi mums antros kėdutės reikėjo dar praeitą rudenį, tai pirkom 9-36 kg Bebe confor trianos http://www.bebeconfo...ld/trianos.aspx ; aišku palyginus su kėdute 9-18 patugumas daug mažesnis, bet turbūt su visomis didesnėmis taip.

Kadangi mums reikės dar vienos, tai šįkart tikriausiai pirksim šią su isofix: http://www.bebeconfo...ld/ferofix.aspx
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agora26: 14 birželio 2012 - 10:40
Sveikos,

Mes atostogavom truputį. Smagu pailsėti, bet brr Turkija man visai nepatinka. Žmonės lėti, dirba atsainiai. Tikiuosi, kad neteks sugrįžti. Na nebent į kokį Stambulą pažintinei kelionei.

Atostogavom su daug britų, negaliu patikėt, kad jų požiūris į vaikus ir visą kitą toks visiškai kitoks. Sunku būtų gyventi tokioje šalyje, kur vaikams tėvai čipsus perka, nors nuo ryto iki vakaro bet kokio kito maisto galima rasti nemokamai restoranuose. Taip pat britams suteikiamos auklės pareigos beveik visą parą. Tai tie vaikus numetę ir gulinėja paplūdimiuos. Nesuprantu, tai kam važiuot atostogaut su vaikais, jei juos ten į a la vietinius darželius atiduot. Britų humoras irgi kažkoks keistas, vaikų show tokie, kad visi skandinavai atsistodavo ir išeidavo. Nuolat kova, rungtynės, kas stipresnis už kitus, YOU ARE OUT, OOOUT in your face. Brr..

QUOTE(agora26 @ 2012 06 07, 11:10)
DaMy, kokie tavo berniukai gražūs  wub.gif

Ačiū 4u.gif

QUOTE(baronkyte @ 2012 06 08, 15:56)
kokie faini berniukai  thumbup.gif  damy ir emalita

4u.gif 4u.gif Ačiū!
QUOTE(ingridita @ 2012 06 08, 19:14)
Jei darželyje visi snagliuoti ir kosėjantys vaikai yra norma, tai norma. Kiek pamenu DaMy lyg rašė, kad pas juos tai įprastas dalykas.

Taip norma. Manau, kad nieko tokio, kad vaikai serga. Svarbu AB jų nemaitint, kaip populiaru kai kuriose šalyje. Imunitetui nuo to tikrai negeriau. Mažiau suaugę sirgs.

Bet šiuo klausimu ir daugeliu kitu visiškai nuomonės išsiskiria, tai gal net neverta diskutuot.

Man pinigų netrūksta, bet auklės nesamdžiau, nes jei baltai auklę samdyt, tai gaunasi 35 lt už valandą. Darželis kainuoja Švedijoje tiek pat kiek Lietuvoje - apie 300 Lt per mėnesį. Beje, privatus kainuoja tiek pat ir jie mažai skiriasi, tik gal stipresne pedagogika. Ir šiaip žmonės gyvena tarp žmonių. Negaliu aš vaikų uždaryt į šiltnamį ir tikėtis, kad jie kažkokie nerealiai sveiki vunderkindai užaugs ir tada jau eis į pasaulį. Pažinojau Lietuvoje porą tokių, kur be mamos iki 9 metų į kiemą neleido. Protingi, nieko nepasakysi, bet socialaus pasaulio supratimo nulis. Ir kas jam iš tos laimės, kad apie 7 tūkstančius gauna kas mėnesį, jei nėra kur tų pinigų leist. Nei draugės, nei vaikų, nei namų. Pas mamą pietauja ir vakarieniauja. Ech.. Bet visokių yra, visokių reikia. Jam gal gerai, o man tai dzin. Gal atsiras tokių, kurioms patiks, kurios pakęs. Man nepavyko.

QUOTE(Anqeliukas @ 2012 06 10, 08:44)
Sveikos  4u.gif
Noriu užvesti naują temą  mirksiukas.gif Galvoju Ryčio autokėdutę (9-18 kg) palikti Aistei, o jam pirkti naują. O va čia ir pasimečiau  doh.gif Geresnių firmų, bent tų, kurių norėčiau (Maxi-cosi, Bebe-Confort) visos kėdutės iki 18 kg. Tai ką dabar pirkti? Kas turite patirties, gal domėjotės, kokias žadate pirkti?  rolleyes.gif

Mes turim Concord Transformer XT
user posted image

http://lekmer.se/bar...tol-dark-knight

Nereali kėdė. Auga su vaiku.
Bet Lietuvoje pastebėjau, kad jau vaikų į kėdutes nesodina nuo 5 metų. Mano bendradarbės dukrai 10 metų - vis dar turi spec dalį. Manau, kad ir mūsiškiai sėdės kol šitas kėdės išaugs.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DaMy: 16 birželio 2012 - 13:13
Eglyte,
o kaip mažoji?
Atsakyti