Įkraunama...
Įkraunama...

2009 m. liepinukai. Jau 157 tema!

QUOTE(Kvaksytė @ 2012 06 08, 08:54)
1. skaičiau skaičiau. Bet tu gi rašei "bet kai išgirdau kaip jie kosėja..."

O prieš tai rašiau, kad darbuotoja papasakojo, kad serga visa grupė. Na, nesvarbu doh.gif

Jei darželyje visi snagliuoti ir kosėjantys vaikai yra norma, tai norma. Kiek pamenu DaMy lyg rašė, kad pas juos tai įprastas dalykas.

QUOTE(DevilAngel @ 2012 06 08, 13:26)
Matosi, kad jam to truksta, nes nei jis moka apsiginti, nei zino, kaip reaguoti, jei ji kitas vaikas pastumia ar zaisla atima- klapsi akim pasimetes... Bus nelengva pradzioj.

O čia nebūtinai gal bus nelengva mirksiukas.gif Maniškis juk ir darželio nematęs, bet žiūrint kaip jis bendrauja (jei bendrauja) su bendraamžiais ir vyresnėliais, tai uch. Aš stebiuosi, kaip jis visiems viską aiškina ir sustyguoja. Vat ko nemėgsta, tai mažiukų, kurie dar negali normaliai kalbėti, kurie griebia, ima, stumia be priežasties. Tokių jis vengia. Taviškis muzikalus, tai manau su muzikos pagalba greitai atras savo vietą tarp vaikų drinks_cheers.gif

QUOTE(baronkyte @ 2012 06 08, 16:56)
labas krabas,
beja, ateitumet pas mus i darzus, brangiu brangiausius, privacius, turtingu tevu, ir ojojojoi kiek snargliu ir kosuliu. prisitaikai zmogau ir viskas. niekas jau manes nebenustebins  irnesakyk.gif

Pas jus ir vaikučius priima nuo metų? smile.gif Vėliau, tai suprantu, kad ligų neįmanoma darželiuose, mokyklėlėse išvengti, kad ir kiek pinigų turėtum.

Na, ką mamytės, sėkmės mūsų vaikučiams darželiuose drinks_cheers.gif
Atsakyti
ingridita, pas mus vaikucius priima nuo 4 menesiu mirksiukas.gif pas mus gi motinystes atostogos 6 men.
o del elgesio, tai visi tie vaikai skirtingi, bet kazkaip jie prisitaiko... adeliuke grupelej viena karta kai dejo kykti, kai kazkoks vaikas is jos bugna lupo doh.gif galvojau langai isleks nuo garso, susimeciau ta momenta, kaip ten jai paaiskinti kaip vienu ar kitu atveju elgtis. plius dar kalbos nemoka, nu bet kazkaip gi isgyvens...
Atsakyti
Labas dienas, jau kai isibegejo vos speju... unsure.gif

Mes jau naujuose namuose, dar remontai vyksta tai uhhh kaip nekenciu dulkiu ir kalkiu kvapo doh.gif nu bet kaip nors, paskutiniai darbai vyksta smile.gif Maloniausias liko - dazymas, dekoravimas bigsmile.gif

Ingridita, sutikciau su tavo nuomone del serganciu todel, kad maniskiui tiek tereikia, vieninteles bakterijos ir Deivis VEL serga doh.gif .
Na bet siaip pagalvojus, del snarglio ir likusio kosuliuko neleisti irgi hmmm. As neleidziu kai tempa laikos ir matau kad jis blogai jauciasi.

Pas mus kaip ir pas Baronkyte nuo 4 men. leliuku (baby group) formuojama, max. 3 leliukai 1 auklytei. O vyresniu jau vaikstanciu apie 1-2m. 5 vaikuciai auklytei, kad spetu visus suziuret, apziuret ir pamaitint rolleyes.gif .
Dekreto trumpumas koreguoja maziuku isleidima i darziuka, jei mama turi/nori gryzt i darba, o aukle kainuoja tiek pat, taciau socializacijos klausimu leidzia i darziuka.
As mielu noru buciau likusi dar metus namie, bet mes auklyte samdem, papuole faina moteris, bet kai jos mergaite isejo i mokykla, Deiviui liudna buvo ten pas ja, ji nelabai uzsiimdavo juo, jis vienas zaizdavo todel eme nebenoreti likti ten, kaip tik atsidarinejo naujas darziukas ir leidom, aisku ligu daug turim, bet labai tikiuos kad sustipres per vasara, geriam jau imunine sistema stiprinanciu preparatu. Bet vaikas visai kitoks, darbeliu, daineliu, auklytes myli, draugu kruva, meiles jau atsiranda, kurios net zeidzia lotuliukas.gif , parejo su vos pradrekstu zanduku.
Esu patenkinta juo, nes kiekvienas menkiausias ivykis fiksuojamas, sukilus tempai visad gaunu skambuti, duoda vaistuku (paracetamolis skystas), esu pasirasiusi dokumenta, kad leidziu, bet vis tiek paskambina pries tai. Jei nepadeda - vaziuoju pasiimt ir namuos bunam, aciu D geri darbdaviai ir susitart imanoma, mane jau zino, pastoviai ta pati beda unsure.gif .

O siaip privatus ar ne, tai snarglys tas pats biggrin.gif

Oj kaip placiai issiliejau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ARGOS: 09 birželio 2012 - 14:56
Sveikos,

Oi kaip man šiandien nesimiegojo, vasarinė nemiga užpuolė, kaip visada doh.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Eleph9 @ 2012 06 08, 10:38)
Pas mus tas pats.
O del kosejimo, mano Liutauras jau bene 2-3 men koseja, nu neissikoseja niekaip, bet tai nematau dideles bedos sitame visame.
Buna ir Daugirdas uzkoseja. Bet zinau, kad tikrai neuzkreciama, tai ir leidziu.

O gal tai besivystanti alergija? Nenormalu tiek laiko kosėjantis vaikas. Amžinas kosulys gali būti ir astmos pradžia.

Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Noriu užvesti naują temą mirksiukas.gif Galvoju Ryčio autokėdutę (9-18 kg) palikti Aistei, o jam pirkti naują. O va čia ir pasimečiau doh.gif Geresnių firmų, bent tų, kurių norėčiau (Maxi-cosi, Bebe-Confort) visos kėdutės iki 18 kg. Tai ką dabar pirkti? Kas turite patirties, gal domėjotės, kokias žadate pirkti? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ingridita @ 2012 06 10, 09:31)
O gal tai besivystanti alergija? Nenormalu tiek laiko kosėjantis vaikas. Amžinas kosulys gali būti ir astmos pradžia.

Na, kraujai nieko blogo nerodo, o kai laksto susiles ir su maike, nors vejas kosia kiaurai, tai man kazkaip ir nenuostabu smile.gif
As ir pati siemet nesveikai daug sirgau. Bet zinau del ko, nes nusilpes organizmas, pasikraut jegus, vitaminu ner kada, ariu kaip jautis, tai taip ir yra smile.gif

QUOTE(Anqeliukas @ 2012 06 10, 09:44)
Tai ką dabar pirkti? Kas turite patirties, gal domėjotės, kokias žadate pirkti?  rolleyes.gif

Mes dabar turim Chicco Kids 123, lyg taip vadinasi. Kol kas patenkinti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eleph9: 10 birželio 2012 - 14:41
tokia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Eleph9 @ 2012 06 10, 14:41)
Na, kraujai nieko blogo nerodo, o kai laksto susiles ir su maike, nors vejas kosia kiaurai, tai man kazkaip ir nenuostabu smile.gif

Na, aišku smile.gif

Blyn, pabuvau tame baciliniame darželyje. Trys dienos inkubacinio periodo ir jaučiuosi šuniškai. Va ir paaiškėjo, ko šią naktį taip blogai miegojau. Apsirgau kaip kokia darželinukė verysad.gif Jei slogos ir t.t. jums ne ligos, dovanoju doh.gif
Atsakyti
Anqeliuk, yra maxi-cosi 15-36 kg mirksiukas.gif
http://www.maxi-cosi...eats/child.aspx

Aš konkrečios neišsirinkau, bet tikrai bus kažkuri iš šitų ax.gif Nesu tikra, kad visom LT prekiauja. Rodi seriją tikrai esu mačius pas mus.
Atsakyti
o mes sia vasara dar nekeisim kedutes. dar laukia keliones visokios ilgokos, tai paliksim senaja, nes joje patogiai miegasi smile.gif o siaip tai nezinau, nesu issirinkusi. ta maxicosi rodi atrodo faina visai g.gif
Atsakyti
QUOTE(baronkyte @ 2012 06 10, 22:58)
o mes sia vasara dar nekeisim kedutes. dar laukia keliones visokios ilgokos, tai paliksim senaja, nes joje patogiai miegasi smile.gif o siaip tai nezinau, nesu issirinkusi. ta maxicosi rodi atrodo faina visai  g.gif

Mes irgi tik vėlų rudenį keisim, kai ateis laikas mažąjį į didesnę kėdę sodint. Tik šitas kažkoks ilgesnis vaikas gavosi, tai, kaži ar taip ilgai tilps. A jo, tos didesnes jau taip neatsilenkia miegui...
Ingridita, kaip sveikata?

Atsakyti
Mes vasarą irgi dar nekeisime, nebent į pačią pabaigą, bet jau dairausi ax.gif
Atsakyti