Bet povilui jau ne 1 metukai o 3 ir manau jau reiktu su vaikais pradėt bendraut jam
QUOTE(eglyyte @ 2012 06 08, 07:59)
Bet povilui jau ne 1 metukai o 3 ir manau jau reiktu su vaikais pradėt bendraut jam
dėl to sutinku, todėl ir ieškau darželio. Kalba buvo apie vienerių metų vaiką, kas geriau lopšelis ar auklė, jei mama priversta ar nori eiti į darbą
Aišku auklė iki kokiu 3 metu mano nuomonė čia tik.
Aš manau,kad rinkčiausi taip pat auklę,o bet tačiau....kiti renkasi darželį, kodėl.....Kiekvienam savo kaip sakoma.
Pas Jokūbą grupėje taip pat yra vienas mažylis ( matyt taip vadina jį auklėtoja, nes maniškis taip pasakoja apie jį grįžęs, kad mažylis i pampersą kakutį padarė, kad mažylis valgyt pats nemoka ir t.t ) , vos vaikščiot pramokęs, toks leliukiškas visai ir kaip tik ateinu savo vaiką pasiimt tai taip jį verkiantį matau, vis pribėga prie manęs, glaustosi, kabinasi rankytėm,kad pakelčiau, tai taip man širdį suspaudžia
Pas Jokūbą grupėje taip pat yra vienas mažylis ( matyt taip vadina jį auklėtoja, nes maniškis taip pasakoja apie jį grįžęs, kad mažylis i pampersą kakutį padarė, kad mažylis valgyt pats nemoka ir t.t ) , vos vaikščiot pramokęs, toks leliukiškas visai ir kaip tik ateinu savo vaiką pasiimt tai taip jį verkiantį matau, vis pribėga prie manęs, glaustosi, kabinasi rankytėm,kad pakelčiau, tai taip man širdį suspaudžia
QUOTE(ingridita @ 2012 06 08, 08:56)
Kvaksyte, o tu iš vis skaitei ką aš rašiau?
Kvaksyte, jei tu turėtum (gal ir turi) daug pinigų, tikrai vienerių metų vaiką kištum į lopšelį-darželį?
Kvaksyte, jei tu turėtum (gal ir turi) daug pinigų, tikrai vienerių metų vaiką kištum į lopšelį-darželį?
1. skaičiau skaičiau. Bet tu gi rašei "bet kai išgirdau kaip jie kosėja..."
2. nevesčiau. Aš irgi rinkčiausi auklę iki 2 metų tikrai. Bet aš ir ne apie save rašiau. o bendrai apie tėvus ir kad ne visi vienodai mąsto Ir nėra čia joks išskirtinis tavo požiūris į darželius Daug mamų taip galvoja.
Eglyytee, Tautvydas pagal lentele yra vidutinisko ugio ir apylengvis. O kai nukirpome plaukus tai zandai islindo, toks burbulas pasidare
Nu nezinau , kaip tie metinukai. As kai Tautvyda nusivedu i darzeli nusivedu pasiimti Ainaro tai zinokit vaikas tiesu taikymu pas aukletoja pas vaikus i mamos puse net neziuti. O kai pasiimu namo nesti tai pyktis didzeusias Aisku su tokiu ir aukletojom sunku butu, o jei visi 15 tokie Tikiuosi kitais metais eiti i darzeli nebus problema
Nu nezinau , kaip tie metinukai. As kai Tautvyda nusivedu i darzeli nusivedu pasiimti Ainaro tai zinokit vaikas tiesu taikymu pas aukletoja pas vaikus i mamos puse net neziuti. O kai pasiimu namo nesti tai pyktis didzeusias Aisku su tokiu ir aukletojom sunku butu, o jei visi 15 tokie Tikiuosi kitais metais eiti i darzeli nebus problema
Gabija žinok lygiai taip pat lekia į grupę ir į smėlio dėžę su vaikais Tai pusvalandį dar prabūnam darželyje Auklėtoja kažkada net sakė, kad galit palikti pusdieniui
QUOTE(Kvaksytė @ 2012 06 08, 10:06)
Gabija žinok lygiai taip pat lekia į grupę ir į smėlio dėžę su vaikais Tai pusvalandį dar prabūnam darželyje Auklėtoja kažkada net sakė, kad galit palikti pusdieniui
Jei nueinu pasiimti Ainaro o jie lauke tai tenka buti vos ne iki tol kol visus vaikus pasiima nes ponas nenori eiti namo, jam ir cia gerai ot laikai atejo, pradzioje vos nuvesdavai per asaras kelio nematydavo, dabar asaros kad namo reikia eiti
QUOTE(emalita @ 2012 06 08, 10:26)
Jei nueinu pasiimti Ainaro o jie lauke tai tenka buti vos ne iki tol kol visus vaikus pasiima nes ponas nenori eiti namo, jam ir cia gerai ot laikai atejo, pradzioje vos nuvesdavai per asaras kelio nematydavo, dabar asaros kad namo reikia eiti
Pas mus tas pats.
O del kosejimo, mano Liutauras jau bene 2-3 men koseja, nu neissikoseja niekaip, bet tai nematau dideles bedos sitame visame.
Buna ir Daugirdas uzkoseja. Bet zinau, kad tikrai neuzkreciama, tai ir leidziu.
Sveikos Nu kaip fainai, kad tema atsigavo, vis skaitau, skaitau patenkinta, tik nieko neparasau, nes dazniausiai skaitau per telefona, tai taip nepatogu rasyt, o ir iskalba nepasizymiu Oi, dabar darzelis jau ir mums aktualus bus, nuo rugsejo pradesim lankyti. Taip laukiu, bet tuo paciu ir taip neramu Buvo du susitikimai vaikuciu/tevu ir aukletoju: per pirma darem darbeli su druska, o per antra turejom dainuoti susede visi ant zemes. Mano vaikas ta diena buvo pietu nemiegojes, tai visiskai nenorejo sedeti su visais ir dainuoti, istempe mus su tevu i koridoriu ir ten prasedejom visa laika Nors siaip tai laaabai megsta dainuoti ir muzika apskritai. Aukletojos pasirode labai fainos, jaunos, linksmos ir mylincios vaikus. Taigi tikiuosi viskas bus gerai. O siaip jokiu susirinkimu dar nebuvo, bus jau kai prasides mokslo metai, tai nieko nezinau nei ko reikia, nei ko nereikia, kazkokie atsipute visi Nu bet ka, tris metus prasedejom namuose, laikas keliauti draugauti su vaikais Matosi, kad jam to truksta, nes nei jis moka apsiginti, nei zino, kaip reaguoti, jei ji kitas vaikas pastumia ar zaisla atima- klapsi akim pasimetes... Bus nelengva pradzioj.
O apskritai tai gyvenam neblogai, kita savaite atskrendam pas senelius i Lietuva
Siandien likau viena namuose, turi dainininkas po pietu atvaziuoti repetuoti, tai tipo apsitvarkyti turiu, o sedziu prie kompo nuo pat ryto ir nesijudinu
O apskritai tai gyvenam neblogai, kita savaite atskrendam pas senelius i Lietuva
Siandien likau viena namuose, turi dainininkas po pietu atvaziuoti repetuoti, tai tipo apsitvarkyti turiu, o sedziu prie kompo nuo pat ryto ir nesijudinu
labas krabas,
as kazkaip irgi nepaspeju parasyti, nes telefone paskaitau, o atrasyti nebepavyksta.
kvaksyte, as papuosimus labai gerai uzgaudziau ebay, tai visa deze isigijau kokiem 7 metam i prieki
ir siaip, as visiskai tai negaliu nesutikti su kvaksytes nuomone apie visus vaiku sirgimus ir pan.
ingridita, linkiu surasti puiku darzeli poviliukui
adeliuke irgi nuo rugsejo suoliuos i darza, o as ieskausi darbo adeliukes darzas SUPERINIS negaliu atsidziaugti kol kas, kai prades eiti, turbut skusiuosi, bet kol kas labai laukiam mes abi ten pasirodo bus 2 dienos savaiteje, kai vaikuciai visai neeis i vidu ir bus vadinama forest school, jei mokinsis kurti lauzus, naudotis kirvukais, plaktukais ir pan
beja, ateitumet pas mus i darzus, brangiu brangiausius, privacius, turtingu tevu, ir ojojojoi kiek snargliu ir kosuliu. prisitaikai zmogau ir viskas. niekas jau manes nebenustebins
ai dar tiesa aciu uz pasisakymus apie spalvas. nu nesuprantu, gal ta mano mergina maivosi kad nesupranta, nes kartais ir dar kaip pataiko plius vakar buvom in the night garden show ir ten dave tokia knygute, kur reikia suvedzioti rastus prie tinkamu personazu kelniu ir ji puikiausiai suvedziojo eisiu ieskoti tos deliones, gal kur rasiu. aciu dar karta
kokie faini berniukai damy ir emalita
as kazkaip irgi nepaspeju parasyti, nes telefone paskaitau, o atrasyti nebepavyksta.
kvaksyte, as papuosimus labai gerai uzgaudziau ebay, tai visa deze isigijau kokiem 7 metam i prieki
ir siaip, as visiskai tai negaliu nesutikti su kvaksytes nuomone apie visus vaiku sirgimus ir pan.
ingridita, linkiu surasti puiku darzeli poviliukui
adeliuke irgi nuo rugsejo suoliuos i darza, o as ieskausi darbo adeliukes darzas SUPERINIS negaliu atsidziaugti kol kas, kai prades eiti, turbut skusiuosi, bet kol kas labai laukiam mes abi ten pasirodo bus 2 dienos savaiteje, kai vaikuciai visai neeis i vidu ir bus vadinama forest school, jei mokinsis kurti lauzus, naudotis kirvukais, plaktukais ir pan
beja, ateitumet pas mus i darzus, brangiu brangiausius, privacius, turtingu tevu, ir ojojojoi kiek snargliu ir kosuliu. prisitaikai zmogau ir viskas. niekas jau manes nebenustebins
ai dar tiesa aciu uz pasisakymus apie spalvas. nu nesuprantu, gal ta mano mergina maivosi kad nesupranta, nes kartais ir dar kaip pataiko plius vakar buvom in the night garden show ir ten dave tokia knygute, kur reikia suvedzioti rastus prie tinkamu personazu kelniu ir ji puikiausiai suvedziojo eisiu ieskoti tos deliones, gal kur rasiu. aciu dar karta
kokie faini berniukai damy ir emalita
hehehe kiekviena salis su savo ypatumais. Va pas baronkyte isvis visa diena lauke prabuna, o va pas mus valandele lauke max prabuna ir tai tik tokiu atveju, jei oras GERAS. O geras pagal italu supratima yra- jeigu sviecia saule. Jei saules nera, reiskia oras blogas. As kai vaika isvedu vejuota diena i lauka, tai visi zmones ziuri kaip i kokia ateive Mazdaug vaika kankinu. Nu ka darysi, cia saules salis, toks pas juos supratimas.
Beje, mano vaikas is daineliu/filmuku ismoko angliskai iki 10 skaiciuot Tai dabar ir lietuviskai, ir italiskai, ir angliskai skaiciuojam. Ir net angliska abeceles daina jau moka
Beje, mano vaikas is daineliu/filmuku ismoko angliskai iki 10 skaiciuot Tai dabar ir lietuviskai, ir italiskai, ir angliskai skaiciuojam. Ir net angliska abeceles daina jau moka