Įkraunama...
Įkraunama...

2009 m. liepinukai. Jau 157 tema!

QUOTE(eglyyte @ 2012 06 07, 08:01)
labas rytas  lotuliukas.gif  xaxxa prisižvengiau  lotuliukas.gif
o ir aš stikline gavau biggrin.gif
Damy viskas gerai,nesijaučiu kalta kad neduodu antibijotiku  mirksiukas.gif
tik tas naktinis kosėjimas tai nervuoja,ka jus duodat nuo kosulio vaikams?

Aš duodu Prospan (gebenių ekstraktas) smile.gif Ir laaabai daug bronchos arbatos.
Labas rytas 4u.gif
Atsakyti
Su resorbanu vakar kvėpavom garais truputi,kiek leidos. Bet tuo senoviniu būdu puode ko kaldra smile.gif gerai būtu kad iki pirmadienio pasveiktų,i darbą reiktų smile.gif nelabai galiu žaist savaitėm kad savaime praeitų smile.gif
o arbata tai visai pamiršau,dėkui Tikinga smile.gif

Kalba du pypliai sėdėdami savo vežimėliuose:
- Ar tu patenkintas savo mama?
- Iš esmės taip, tik į kalną silpnokai "traukia". biggrin.gif
Vyras ir žmona kartu nustatinėja naują slaptažodį kompiuteryje. Vyras įrašo
"Mano_penis".
Žmona krenta ant grindų raitydamasi iš juoko po to, kai kompas atrašo:
"Per trumpas"
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eglyyte: 07 birželio 2012 - 08:47
DaMy, kokie tavo berniukai gražūs wub.gif
Atsakyti
Sveikos,

Buvom mes šiandien su vyru darželio apžiūrėti. Vyrui patiko, o aš pasibaisėjau doh.gif Tiek kosėjančių ir besisnargliuojančių vaikų mačiau tik poliklinikoje. Mums paaiškino, kad serga visa grupė, tai visi ir lanko darželį blink.gif Paguodė.... doh.gif kažkaip nėra noro man tą vaiką sargdinti dėl socializacijos g.gif

Vieno dalyko visiškai nesupratau. Ten buvo ir visai mažiukų vaikučių, vos mokančių vaikščioti. Kodėl tėvai juos veda į darželį g.gif Juk už tą pačią kainą būtų galima pasamdyti auklytę. Juk vaikas nesirgtų nuo pat pirmųjų jo žingsnių visokio plauko ligomis g.gif Čia gal taip pafilosofavau dėl to, kad labai sunku matyti segančius mažiukus... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingridita: 07 birželio 2012 - 17:01
QUOTE(ingridita @ 2012 06 07, 17:00)
Vieno dalyko visiškai nesupratau. Ten buvo ir visai mažiukų vaikučių, vos mokančių vaikščioti. Kodėl tėvai juos veda į darželį g.gif Juk už tą pačią kainą būtų galima pasamdyti auklytę. Juk vaikas nesirgtų nuo pat pirmųjų jo žingsnių visokio plauko ligomis g.gif Čia gal taip pafilosofavau dėl to, kad labai sunku matyti segančius mažiukus... unsure.gif

O kokiam jūs čia buvot - valstybiniam ar privačiam? Už valstybinio kainą auklytės nepasamdysi net pusdieniui schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(tikinga @ 2012 06 07, 17:36)
O kokiam jūs čia buvot - valstybiniam ar privačiam? Už valstybinio kainą auklytės nepasamdysi net pusdieniui schmoll.gif

Aš kalbėjau apie privatų. Dėl valstybinio, tai suprantu. Jaunoms šeimoms tikrai šiais laikais nėra lengva. Ir jei reikia į darbą, tai vaikutis ir vedamas į darželį. Bet jei tėvai turi pinigų privačiam, tai mano manymu pirmaisiais vaikučio metais geriau būtų auklė, o ne darželis.
Atsakyti
QUOTE(ingridita @ 2012 06 07, 17:50)
Aš kalbėjau apie privatų. Dėl valstybinio, tai suprantu. Jaunoms šeimoms tikrai šiais laikais nėra lengva. Ir jei reikia į darbą, tai vaikutis ir vedamas į darželį. Bet jei tėvai turi pinigų privačiam, tai mano manymu pirmaisiais vaikučio metais geriau būtų auklė, o ne darželis.

Privačiam - sergantys vaikai? blink.gif blink.gif
Pas mus sutarty parašyta, kad auklėtojos sergančio turi teisę nepriimt g.gif
Atsakyti
QUOTE(tikinga @ 2012 06 07, 18:26)
Privačiam - sergantys vaikai? blink.gif  blink.gif
Pas mus sutarty parašyta, kad auklėtojos sergančio turi teisę nepriimt g.gif

Kad su sloga tai dar dar, bet kai išgirdau kaip jie kosėja..... blink.gif Bet sakau, čia grynai aiškino tuo, kad visi vaikai serga ir bendru tėvų sutarimu, tipo, susirinko į darželį.
Atsakyti
Aš tai matyt jau per metus laiko užsigrūdinau nuo darželio visokių vaizdų biggrin.gif O dėl sergančių vaikų, tai nemanau, kad galima spręsti tik pamačius snarglį ar išgirdus kosulį, kad jis serga. Gi vaikai dar ilgai ilgai po ligos kosėja... Nors tikrai neserga. Slogos gi irgi visokios būna, ir alerginės... Todėl man tai truputį juokingai skamba tokie pamačiau sergančius vaikus. Nu jei rimtai sirgtų, tai nemanau kad tėvai temptų į darželį... Beje, ir tai dar nereiškia, kad visi vaikai ir užsikrėčia. Nu va iš Austėjos metų laiko stažo darželyje, tia ji sirgo tik dvi savaites gruodį (mes iš dviejų lopšelinukų grupių mokam daugiausiai už darželį biggrin.gif ). Tfu tfu tfu. O buvo ir vaikų su žaliais snargliais, ir belekaip kosėjančių. Todėl manau dar daug kas labai priklauso nuo vaiko imuniteto bei higienos, kurios laikosi auklėtojos. Nereiktų baimintis iš anksto, nes tada vaiko nei į darželį, nei į kiemą, nei į mokyklą neišleisi...
Papildyta:
QUOTE(ingridita @ 2012 06 07, 18:50)
Bet jei tėvai turi pinigų privačiam, tai mano manymu pirmaisiais vaikučio metais geriau būtų auklė, o ne darželis.

Nemanau kad čia esmė piniguose. O tėvų požiūryje į vaiko auginimą ir augimą. Dar labai svarbu kiek tas mažiukas yra mažiukas. Gi kiti metų laiko jau ir be pampių būna, ir patys valgo, ir puikiai bendrauja su kitais vaikais. Ingrida, tu manau kai pripratus kad Povilas tik prie tavęs, tai toks požiūris ir susidaro wink.gif
Atsakyti
Sveikos,

taip varot , kad vos pavijau cool.gif Skaitau jus, o nesiraso man niekas nors tu ka.

Kur Ainaro gimtadieni svesim dar nezinau, ziuresim kaip brolio gimtadienis praeis kaime su pripuciamu batutu, jei patiks vaikams, gal kazka panasaus ir Ainarui paorganizuosim. Dovanu mastom apie paspirtuka, nes labai nori.

Mano Ainaras irgi truputi rytais pakosti, bet nei temperaturos nei slogos nera, tai i darzeli leidziu. Klausiau auklyciu ar darzelyje nekosti, sake kad lyg ir ne.

Pagaliau apkirpom broli metu proga, tai dabar i Ainara nesa biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Labas rytas smile.gif Emalita,o brolis net stambesnis atrodo už Ainara smile.gif labai panašus jie smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kvaksytė @ 2012 06 07, 21:29)
Todėl man tai truputį juokingai skamba tokie pamačiau sergančius vaikus. Nu jei rimtai sirgtų, tai nemanau kad tėvai temptų į darželį...

Nemanau kad čia esmė piniguose. O tėvų požiūryje į vaiko auginimą ir augimą. Dar labai svarbu kiek tas mažiukas yra mažiukas. Gi kiti metų laiko jau ir be pampių būna, ir patys valgo,  ir puikiai bendrauja su kitais vaikais. Ingrida, tu manau kai pripratus kad Povilas tik prie tavęs, tai toks požiūris ir susidaro wink.gif

Kvaksyte, o tu iš vis skaitei ką aš rašiau? lotuliukas.gif Čia ne aš sugalvojau, kad tie vaikai serga, taip man pasakojo ten dirbanti darbuotoja. O po to išgirdau kosėjančius ir besisnargliuojančius vaikus ir iškilo daug klausimų.

Dažnai mamos sako, padaryčiau viską, kad tik mano vaikas nesirgtų. Kvaksyte, jei tu turėtum (gal ir turi) daug pinigų, tikrai vienerių metų vaiką kištum į lopšelį-darželį? Gal nesi susidūrusi su ligomis, kai šeimoje ištisai serga vaikas, pasisekė, bet tai yra labai baisu. Ir jei to galima išvengti kiek galima ilgiau, stiprinant vaiko imunitetą ir jį patį, tai kodėl gi nepasistengus dėl to vaiko.
Aišku, kiek mamų, tiek nuomonių. Ir vėl aš čia būsiu užmėtyta akmenimis, kaip turinti kitokį požiūrį, nei dauguma lotuliukas.gif Kvaksyte, Povilas nebuvo tik prie manęs, jis turėjo auklę mirksiukas.gif
Atsakyti