QUOTE(Kvaksytė @ 2012 06 07, 21:29)
Todėl man tai truputį juokingai skamba tokie pamačiau sergančius vaikus. Nu jei rimtai sirgtų, tai nemanau kad tėvai temptų į darželį...
Nemanau kad čia esmė piniguose. O tėvų požiūryje į vaiko auginimą ir augimą. Dar labai svarbu kiek tas mažiukas yra mažiukas. Gi kiti metų laiko jau ir be pampių būna, ir patys valgo, ir puikiai bendrauja su kitais vaikais. Ingrida, tu manau kai pripratus kad Povilas tik prie tavęs, tai toks požiūris ir susidaro
Kvaksyte, o tu iš vis skaitei ką aš rašiau?
Čia ne aš sugalvojau, kad tie vaikai serga, taip man pasakojo ten dirbanti darbuotoja. O po to išgirdau kosėjančius ir besisnargliuojančius vaikus ir iškilo daug klausimų.
Dažnai mamos sako,
padaryčiau viską, kad tik mano vaikas nesirgtų. Kvaksyte, jei tu turėtum (gal ir turi) daug pinigų, tikrai
vienerių metų vaiką kištum į lopšelį-darželį? Gal nesi susidūrusi su ligomis, kai šeimoje ištisai serga vaikas, pasisekė, bet tai yra labai baisu. Ir jei to galima išvengti kiek galima ilgiau, stiprinant vaiko imunitetą ir jį patį, tai kodėl gi nepasistengus dėl to vaiko.
Aišku, kiek mamų, tiek nuomonių. Ir vėl aš čia būsiu užmėtyta akmenimis, kaip turinti kitokį požiūrį, nei dauguma
Kvaksyte, Povilas nebuvo tik prie manęs, jis turėjo auklę