Įkraunama...
Įkraunama...

2009 m. liepinukai. Jau 157 tema!

Man irgi gerklę skaudėti pradėjo, noriu pas Gudmaną lotuliukas.gif
O jo, šiltas pienas tai šlykštu schmoll.gif Fe fe fe smile.gif
Atsakyti
O mano mazius tai kartais reikalauja silto pieno ir dar butinai medaus idet primena biggrin.gif
Atsakyti
Tai man Rytis vos prieš porą mėnesių nustojo karštą pieną vakarais litrais lakti, o ir medaus dažnokai pasiprašydavo tongue.gif tongue.gif tongue.gif

Baikite su tuo daktaru, man blyn irgi gerklę skauda, bet pas jį ko tai nenoriu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anqeliukas: 06 birželio 2012 - 21:50
QUOTE(Anqeliukas @ 2012 06 06, 20:48)
Tai man Rytis vos prieš porą mėnesių nustojo karštą pieną vakarais litrais lakti, o ir medaus dažnokai pasiprašydavo  tongue.gif  tongue.gif  tongue.gif

Baikite su tuo daktaru, man blyn irgi gerklę skauda, bet pas jį ko tai nenoriu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Atsigere vaikis jau savo, bet tikrai kiek daug gerdavo, maniskis nelabai bet va jogurtai, dabar geriamas eina kaip ant mieliu biggrin.gif

thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Anqeliukas @ 2012 06 06, 22:48)
Baikite su tuo daktaru, man blyn irgi gerklę skauda, bet pas jį ko tai nenoriu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

nenori, nes turbūt to daktaro dar nematei tongue.gif mirksiukas.gif lotuliukas.gif

oho, kad tempai įsibėgėjo, o aš žiuriu dar ir i plepučių dešimtuką įsirašiau, keista... nors ko čia stebėtis kai tema dar nuo žiemos užsilikus doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif lotuliukas.gif

O dėl plaukų, tai Aleksas tokių neturėjo. Ir šiaip jie viskuo priešingybės. Bet kol kas labai geri draugai.
Vieną dieną tik su Jokūbu buvau parduotuvėj, tai jis Aleksui braškių išrinko, kepenų pašteto (nes Aleksui patinka), o pakeliui namo dar sako: "Aš tikiu, kad Aleksas manęs labai ilgisi...". Po 1 valandos parduotuvėje doh.gif doh.gif

Ai dar jie dabar vis tuokiasi, vienas kitam ranką laiką ir burbuliuoja "visą gyvenimą būsiu..", po to pasibučiuoja, nes neseniai vestuvėse buvom doh.gif lotuliukas.gif

Labanakt visoms! Geriau, kai forumas ramesnis, neknieti tikrinti kas valandą lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DaMy: 06 birželio 2012 - 22:55
QUOTE(DaMy @ 2012 06 06, 23:52)
Labanakt visoms! Geriau, kai forumas ramesnis, neknieti tikrinti kas valandą  lotuliukas.gif

thumbup.gif Haha, vėl pradėsim postus tokius kaip nėštumo laikais rašyti "Labas rytas", "Labanakt" lotuliukas.gif Aš tai kartais baisiai norėčiau paskaityti tas temas kai nėštukės buvom, oj jaučiu prisijuoktume smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kvaksytė @ 2012 06 06, 21:37)
Jessss, turiu naują stiklinę su 1 skaičium  thumbup.gif  lotuliukas.gif
Jis žinok dirba ir Kalniečių poliklinikoj. Tai su siuntimu galima pas jį eiti smile.gif Beje, jis koks gražuuuuussss  bigsmile.gif Jaunas, labai fainas tikrai, labai su vaikais moka elgtis ir svarbiausia graaaaaaažuuuuuussss. Pusės negirdėjau ką sakė, nes į jį žiūrėjau  lotuliukas.gif

labas rytas lotuliukas.gif xaxxa prisižvengiau lotuliukas.gif
o ir aš stikline gavau biggrin.gif
Damy viskas gerai,nesijaučiu kalta kad neduodu antibijotiku mirksiukas.gif
tik tas naktinis kosėjimas tai nervuoja,ka jus duodat nuo kosulio vaikams?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eglyyte: 07 birželio 2012 - 08:09
Gerai temą damušėt biggrin.gif

Kad jau apie šiltą pieną prisiminėt, tai aš dar vieną darželio "skanumą" prisiminiau - mėsos kotletukai, įdaryti su morkoms ir svogūnais berods... doh.gif net dabar tas vaizdas prieš akis stovi... Nežinau, kas blogiau - šiltas pienas su plėvele ar šie kotletukai... biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(May* @ 2012 06 07, 09:09)
Gerai temą damušėt  biggrin.gif

Kad jau apie šiltą pieną prisiminėt, tai aš dar vieną darželio "skanumą" prisiminiau - mėsos kotletukai, įdaryti su morkoms ir svogūnais berods...  doh.gif net dabar tas vaizdas prieš akis stovi... Nežinau, kas blogiau - šiltas pienas su plėvele ar šie kotletukai...  biggrin.gif

hmm jaučiu mano darželį tokių negamino biggrin.gif už tai uošvienė gamina su morkom ir žirneliais doh.gif
Atsakyti
QUOTE(eglyyte @ 2012 06 07, 09:01)

Labas rytas 4u.gif
Aš Jokūbui daviau homeopatinį "Stodal", paskui ACC100.Nes irgi kosėjo siaubingai.
Atsakyti
QUOTE(eglyyte @ 2012 06 07, 09:01)

Aš tai pirmiausia inhaliuoju. Su arbatmedžiu, su Hedelixu, su resorbanu arba su Brontex. Jei per savaitę kosulys nemažėja, tada jau geriam ką nors.

QUOTE(May* @ 2012 06 07, 09:09)
Kad jau apie šiltą pieną prisiminėt, tai aš dar vieną darželio "skanumą" prisiminiau - mėsos kotletukai, įdaryti su morkoms ir svogūnais berods... 

o kodėl neskanu? Man tai skaniai skamba smile.gif Viskas tinka tarpusavyje smile.gif
Atsakyti