Sveikiname visus visus liepinukus su Gimimo diena
Ir mes taip pat sveikiname visus musu draugelius! Alexui dar kelios savaites iki gimtadienio liko laukti Ir vis dar neapsisprendziam kur ir kaip ji svesti
QUOTE(DevilAngel @ 2013 07 16, 13:23)
Ir mes taip pat sveikiname visus musu draugelius! Alexui dar kelios savaites iki gimtadienio liko laukti Ir vis dar neapsisprendziam kur ir kaip ji svesti
Sveikinam su praėjusiais ir ateinančiais gimtadieniais
Mes taip pat neapsisprendžiam, kur švęsti...Man čia didžiausias galvos skausmas
Tiesa, dar pasidalinsiu patirtim...Taigi, vakar Vilniuje tvarkėm dantukus su sedacija. Likom labai patenkinti stomatologų darbu, bendravimu su vaiku. Lyginant mūsų baisiąją patirtį KMUK, tai kaip diena ir naktis. Du kartus darė rentgeno nuotrauką, leido nuskausminamuosius ir Jokūbas visiškai nebijojo. Gydytoja taip sužaidė,kad vaikas nematė net to švirkšto, kuriuo leido vaistus. Pradžioj labai bijojau,kad sedacija nesuveiks ar po jos bus nesukalbamas, agresyvus...Bet nieko panašaus nebuvo: nei buvo piktas, nei vėmė ( ko irgi tikėjausi). Žodžiu, buvau nusiteikus visoms blogybėms, bet nė viena nepasitvirtino O Jokūbui neliko jokių nemalonių prisiminimų, dabar vėl nori važiuoti pas tą "vaikišką dantistę" Kitas mūsų vizitas spalio mėn., tikiuosi,kad viskas vėl praeis sklandžiai
Sveikos
Kaip ir buvo tikėtąsi, valstybinio darželio negavom. Sąraše buvo 5 darželiai ir nei viename nėra vietos. Su privačiais, pasirodo, taip pat sudėtinga. Smagu liepinukų mamytėms, kurios jau seniai gyvena įprastu ritmu. O mes miname psichologų ale raidos nustatytojų slenkstį. Pasirodo, nelabai ir privatus sektorius nori apsiimti nešti tokią naštą. Kam reikalingi papildomi rūpesčiai. Primityviausias būdas susidoroti su tokiu, kaip mano, vaiku, įkišti jį į vyresnėlių grupę. Ką šiuo metu ir pasiūlė daryti. Pagal viską turėtumėm pirmą klasę pradėti daug anksčiau nei įprastai. Deja, pačio vaiko socialinė raida ir kitų vaikų požiūris į tokį vaiką gali pakišti koją. Širdis nerami, o visa atsakomybė tik ant tavo pečių. Plius, pasirodo, Lietuvoje net nėra paruošto gabumų testo 4 metų vaikams....Pasiguodžiau Palinkėkit mums sėkmės, prireiks
Kaip ir buvo tikėtąsi, valstybinio darželio negavom. Sąraše buvo 5 darželiai ir nei viename nėra vietos. Su privačiais, pasirodo, taip pat sudėtinga. Smagu liepinukų mamytėms, kurios jau seniai gyvena įprastu ritmu. O mes miname psichologų ale raidos nustatytojų slenkstį. Pasirodo, nelabai ir privatus sektorius nori apsiimti nešti tokią naštą. Kam reikalingi papildomi rūpesčiai. Primityviausias būdas susidoroti su tokiu, kaip mano, vaiku, įkišti jį į vyresnėlių grupę. Ką šiuo metu ir pasiūlė daryti. Pagal viską turėtumėm pirmą klasę pradėti daug anksčiau nei įprastai. Deja, pačio vaiko socialinė raida ir kitų vaikų požiūris į tokį vaiką gali pakišti koją. Širdis nerami, o visa atsakomybė tik ant tavo pečių. Plius, pasirodo, Lietuvoje net nėra paruošto gabumų testo 4 metų vaikams....Pasiguodžiau Palinkėkit mums sėkmės, prireiks
su artejanciomis sventemis
apmirusi temute vaikai paaugo ir kiti rupesteliai svarbesni...
kaip auga liepinukai? kaip sekasi?
Musu mergina paskutiniu metu labai susirupino klausimu is kur ji atsirado
mano fantazija aiskinti baigiasi....
klausia - ar jus anksciau karvute turejot? i musu 'kodel ji taip sugalvojo', - o tai kaip jus mane pienuku maitinote?
o kodel as, o kodel jus...o kam tetis reikalingas, o kaip ligonineje vaikas atsiranda... o kaip bamba atrisa...
prasidejo viskas eiliniais ale "nukritai is debeselio" ar kazkas tokio, bet toks atsakymas ja patenkindavo tik trumpam, o dabar jau daejom iki ligonines, mamos pilvuko...
apmirusi temute vaikai paaugo ir kiti rupesteliai svarbesni...
kaip auga liepinukai? kaip sekasi?
Musu mergina paskutiniu metu labai susirupino klausimu is kur ji atsirado
mano fantazija aiskinti baigiasi....
klausia - ar jus anksciau karvute turejot? i musu 'kodel ji taip sugalvojo', - o tai kaip jus mane pienuku maitinote?
o kodel as, o kodel jus...o kam tetis reikalingas, o kaip ligonineje vaikas atsiranda... o kaip bamba atrisa...
prasidejo viskas eiliniais ale "nukritai is debeselio" ar kazkas tokio, bet toks atsakymas ja patenkindavo tik trumpam, o dabar jau daejom iki ligonines, mamos pilvuko...
100 metų
Tai jau tikrai
Ingridita, kokios naujienos Gražaus ir lengvo laukimo
QUOTE(DOLLILYTE @ 2014 03 09, 11:25)
Ingridita, kokios naujienos Gražaus ir lengvo laukimo
Dėkui Pusė kelio įveikta
Ingridita, kaip faina Sveikinu Jau zinai, ko lauki? Kaip nestumas? Kitoks?
QUOTE(DevilAngel @ 2014 03 12, 22:00)
Ingridita, kaip faina Sveikinu Jau zinai, ko lauki? Kaip nestumas? Kitoks?
Dėkui Laukiame brolio Sūnus labai patenkintas, nes laukė brolio ir tik brolio. Sesė būtų buvusi visai negerai Nėštumas mediciniškai - sunkesnis, o psichologiškai - lenvesnis. Mažiau stresavimo Nors pirmas trimestras buvo gulimas rėžimas. Buvo davę 50/50 dėl gręsenčio persileidimo Tad šiuo metu džiaugiamės kiekviena nauja diena, nes tai reiškia, kad pilvo gyventojas auga ir striprėja Kiek žinau, dar kelios liepinukės iš mūsų rato šiuo metu laukiasi
O kaip Jūs dar neplanuojate ar jau susiplanavote?