Įkraunama...
Įkraunama...

2009 m. liepinukai. Jau 157 tema!

Sveiki,

su praėjusiom Šv. Velykom! Linkiu gražaus pavasario visiems- gal gi jis suskubs ir atkeliaus?!

Musonija, sveikinimai sulaukus mažiuko!!! Papasakok daugiau: koks vardas broliuko, kaip sesė reaguoja į mažylį, kaip sekasi, kaip tvarkais? Kaip smagu!
Atsakyti
Laba laba 4u.gif
Sveikinimai praėjusių švenčių proga mirksiukas.gif
Musonija, sveikinimai sulaukus dar vieno džiaugsmelio wub.gif Aukit sveiki ir stiprūs 4u.gif
Na ir papasakok daugiau,kaip jum sekasi su mažuoju broliuku mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos,

Sveikinimai Musonijai wub.gif

Tikrai savotiškas tas mūsų pavasaris, tiksliau gerokai užsitęsusi žiema. Net smalsu kokia bus ši vasara biggrin.gif
Atsakyti
Su Praėjusiomis šventėmis visus 4u.gif

Ačiū už sveikinimus. mirksiukas.gif
mažylis vardu Justas, gimė vasario 25 cp darė, taip įstrigo šis "gimdymas" ,kažkaip su gabija viskas pro miglą, tai va. Tai db turim mėnesį ir bevek dvi savaitėles, kol kas vargstam su pilvuku, bet lyg tais reikalai po truputį tvarkosi. Sesė reagavo gana gerai, labai laukė mažylio, tai db ateina bučiuoja,myluoja,panešiot ,palaikyt baisiai nori. Pačioj pradžioj tokia liudnesnė buvo, bet db lyg ir viskas gerai, ją leidžiu į darželį ,kad bent kiek išsikrautų, o ir man vienai lengviau,nes būna mažius ant rankų ir ant rankų. Tai va taip ir gyvenam, smagu tikrai, buvau jau pamiršus šiuos vargus ir džiaugsmus smile.gif smile.gif
Papildyta:
o si ziema tikrai keista, jez ,kiek dar vilniuj daug sniego,kalnai , o va suvalkijoj kazkaip daug maziau, greiciau tas pavasaris, galetume judet jau i kaima, bijom kad musu bites nenumirtu, juk nera dar jom maistelio. verysad.gif
Atsakyti
Musonija, sveikinimai 4u.gif 4u.gif įkelk kokią nuotraukytę bigsmile.gif

Galėtų ir kiti Liepinukai pasirodyt, kokie dideli užaugo bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
MUSONIJAI sveikinimai 4u.gif 4u.gif 4u.gif Gabytei susipazinus su broliuku smile.gif

O mes gyvename kaip ir gyvene, laukiam pavasario, nors siandien jis ir buvo jau antra diena bigsmile.gif , silta smagu buvo galima ir be striukes, kad ir toliau taip ax.gif Pasisodinome darzovytes, gelyciu ir lauksime derliaus smile.gif
Senai rodemes tai truputi pasimaivom smile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ARGOS: 06 balandžio 2013 - 23:03
aciu merginos,bet tik db supratau,kad du augint tai ne viena smile.gif bet esu lb laiminga nes norejau sunelio smile.gif
jus pasidalinkit kuo gyvenat smile.gif
gotte,kaip tavo merginos auga?
va mano little man.(sorry uz nekokybiskas foto)
user posted image
o cia mano Gabija
user posted image
Atsakyti
Man neįtikėtina, kaip tie mūsų vaikai jau užaugo bigsmile.gif ypač kitų kai žiūriu foto, atrodo tokį "vyresni", tokie nebe lėliukai wub.gif

ARGOS, ale koks pamaiva taviškis biggrin.gif sunku jau tokius fotografuoti, nes tuoj nutaiso kokią žiauriai juokingą miną biggrin.gif jeigu reikia vaikus pagaugyt natūralius, tai oj kaip sunku cool.gif užmato fotiką o tada jau prasideda biggrin.gif

musonija, kokia Gabija simpatukė, o jau mažasis išvis be žodžių bigsmile.gif mielas mielas kleckutis wub.gif

Mano foto kiek didokos, nes iš FB keliu blush2.gif blush2.gif

Liepa
user posted image

Mėta
user posted image

Pas mus smagus laikas jau, nes merginos tarpusavyje nemažai žaidžia, juokiasi, man taip gera matyti, kad joms smagu kartu. Rytais atsikelia ir žaidžia abi, duoda tėveliams pamiegoti. Ir šiaip visur viską kartu...smagu wub.gif jauku wub.gif
Atsakyti
sveiki, sveiki wink.gif
gimtadieniu banga arteja? ka dovanosit?
maniske nuolat praso rieduciu doh.gif jauciu, kad bus eilinis nenaudojamas daiktas (kaip dviratukas, paspirtukas ir pan.), taciau ko gero visgi ji ir dovanosime, kadangi jau ilgokai del jo zirzia...

smagu matyti, kad daugelis jau turi broliuku ir sesuciu, mums kazkaip nesiseka antra pagauti unsure.gif matyt viskam savo laikas smile.gif
Atsakyti
Mes pazadejom dviratuka jau normalu, tai siandien jau uzsakem, dovana bus isankstine, o per gimtadieni kokia smulkmenele ar baliu rimtesni padarysim smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

Šiandien senelis Povilo klausė, ko jis nori dovanų. Tai vaikas kukliai, sako nieko man nereikia, o va mamai nupirk vyno lotuliukas.gif Dzin tam mano vaikui tos dovanos lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ingridita @ 2013 06 12, 21:55)
Sveikos,

Šiandien senelis Povilo klausė, ko jis nori dovanų. Tai vaikas kukliai, sako nieko man nereikia, o va mamai nupirk vyno lotuliukas.gif Dzin tam mano vaikui tos dovanos lotuliukas.gif

thumbup.gif
musiske jau pradejo svajoti ir prasyti ko jai reikia... sarasa ilgas doh.gif
Atsakyti