Įkraunama...
Įkraunama...

2009 m. liepinukai. Jau 157 tema!

Sveikutės,

Ramu čia smile.gif

QUOTE(Kvaksytė @ 2013 01 25, 21:53)

aš tai turiu klausimą diskusijai. Ar jūsų vaikučiai jau klausinėja, kalba, domisi apie berniukų/mergaičių skirtumus išorinius?  blush2.gif Nes Austėja vis pasakoja, kad Adrijus (darželio draugas) turi pimpaliuką smile.gif ir galvoju kaip čia dabar reiktų aiškinti, pasakoti, ar nieko nereikia ir tegul patys vaikai pažindinasi?

Povilui viskas jau seniai buvo paaiškinta, parodyta, kai mokėsi į tualetą, kuo skiriasi mama ir tėtė, mergaitė ir berniukas. Tai jis kažkaip ir nesuka galvos. Vasarą pusseserės vyresnė metais mergaitė maudėsi su Povilu vonioje nuogi. Aš kažkaip nieko blogo nepagalvojau, o va po to paaiškėjo, kad nelabai kas jai buvo paaiškinta apie mergaičių ir berniukų skirtumus. Tai net nustebau.
Atsakyti
QUOTE(tikinga @ 2013 01 11, 09:03)
Dėl to ir Žanos dovanėlė labai vėlavo, atsiprašau blush2.gif

Nieko tokio, svarbu nesirgtumėt wink.gif

Pagaliau iškrapščiau aš nuotrauką, su dovanėle...
user posted image
Atsakyti
temą gal damušam iki vasaros bent jau? biggrin.gif
Atsakyti
drinks_cheers.gif smile.gif
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Tai damušam ne šypsenėlėm gal o plepėjimu? smile.gif Papasakokit ką nors apie liepinukus? kokiu linksmų plepėjimų parašykit. Gal kas laukia vėl naujų brolių/sesių?

Mano tai abi jau eina į darželį. Aš mėgaujuosi užtarnautom pusantro mėnesio atostogom, kurių nusipelniau pradirbus keturis metus 24 val per parą mamos pareigose smile.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif
Nu, pasipasakokit,kaip kas gyvenat smile.gif Ką galvojat JAU 4 gimtadienių proga dovanoti? Ką mėgsta jūsų vaikai?
Jokūbui dabar patinka Ponas Bynas, prisižiūrėjęs tų nesamonių, kopijuoja doh.gif Taip pat patinka Ratų herojai ir Angry Birds.. Žaislų pasauly valdo gaisrinės. Net už danties sutaisymą išsiderėjo gaisrinę.
Šiaip gyvenam neblogai, tik paskutinėm dienom mano vaikai kažkokie paturbinti, eina galvom abu doh.gif Kartais jaučiuosi lyg gyvenčiau filme "Vienas namuose", nes tiek zbitkų prikrečia, kad tik spėk suktis... Vakar abu, vienas paskui kitą susivyniojo į užuolaidas miegamąjam doh.gif ir taip Kristupas labai viską nuo Jokūbo kopijuoja...žodžiu, nenuobodžiaujam lotuliukas.gif
Laukiu kada atšils orai,kad ilgiau būtų galima lauke būti, truputį išsikrautų mano vyrukai, nes dabar sienom eina...Nu,bet nebūtų bernai... ax.gif

Kvaksyte, pailsėk per tą pusantro mėn. 4u.gif
Atsakyti
Mus aplankė pirma "vaikiška" liga - vėjaraupiai, dabar Šarūnas vaikšto visas žaliai taškuotas biggrin.gif Kol kas viskas lengvoj formoj, bent tiek gerai.

Pomėgiai visiškai tokie patys kaip Dollilytes vyrukų.
Atsakyti
Sveikos, mes irgi isirašom į vėjaraupių gretas. Klausimas mamytėm su kuo tepat su zelionka? Nes daktare sake isvis nieko nedaryti jei labai niesti tai Poxclin patepti, bet paziurejau ju kaina 68 Lt doh.gif Kolkas laikomes gerai tempos nera dideles iki 37,5 pasoka ir vel normali. Seip vakar zelionka patepliojau, tai dabar pasimetus kaip cia toliau elgtis g.gif
Atsakyti
QUOTE(emalita @ 2013 03 20, 18:05)
Seip vakar zelionka patepliojau, tai dabar pasimetus kaip cia toliau elgtis  g.gif

Vaiko gydytoja sakė taip pat, kad nereikia zelionka tepliot,
jei labai kasysis, tai niežuliui nuimt galima tepti psilo balzamu ar tiesiog salicilio spiritu, jis ten 1 proc. būna.
Pirmą diena maniškis davėsi patepamas zelionka, antra diena jau nebe schmoll.gif
bet pas jį tuo spuogų mažai buvo.
Linkim kuo greičiau pasveikti 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

pas mus vėjaraupiai buvo praeitą žiemą, susirgo didžioji, paskui po trijų savaičių mažylė, paskui lengva forma vyras (jis buvo nesirgęs, bet skiepinęsis).
želionka jei tepsit, tai galima tepti ausų krapštukais.
Poxclin putos geras dalyjkas, nes nuima niežtėjimą ir visą diskomfortą. Mes gyd. paliepimu dar girdėm nuo alergijos vaistus, kad sumažinti niežulį, kad nepasidrąskytų, nes tada lieka randai.
Lengvo gijimo 4u.gif.

Mes gyvenam neblogai ,aš darbuojuosi po nepilną dieną, surengiau parodą, dabar dar kelias dienas vyks. Mažylę gal irgi būtų gerai pradėti pratinti į darželį, bet labai dvejoju, kada geeriau papratinti, ar pavasarį, ar rudenį. gal rudenį daugiau slogų/ ligų, bet būtų jau didesnė. O dabar nežinau, tokia dar naminė maža ji man atrodo, nors turi kovotojos charakterį.
Uma tai labai nori mokytis anglų kalbą, niekur nevedam kol kas, tik namie vis pasiklausom dainelių, žodžių.
Labai mėgsta piešti, knygas vartyti ir, savaime aišku, filmukus. Dabar topas yra Saldi pasaka ir Kartūno gatvė smile.gif. aer labai nori šeimininkauti ir man labai daug "padeda".
Atsakyti
Labas,kaip tylu cia smile.gif visi savo rutinoj turbut smile.gif

mes gyvenam gerai:) Gabija lanko darzeli, labai siuo metu megsta filmukus,tai pati isijungia mickey mouse,mr bean. Barbie house, o zaidzia namie tai su barbem rengt lb patinka leles. puzles be vargo sudelioja,turim darbenu knyga tai db ja lb mylii,visus veikejus zino mintinai, ir siaip mano vaikas reklamu auka, jei reklamuoja zaislus vsio jai reikia. o naujienu tokiu turim,kad turim broliuka smile.gif tai sedziu namuose auginu mazili smile.gif smile.gif
Atsakyti