Įkraunama...
Įkraunama...

2009 m. liepinukai. Jau 157 tema!

QUOTE(Eleph9 @ 2012 11 21, 10:46)
Daugirdas dar net neapsisprendzia ko pats nori smile.gif viena diena dideles masinos, kita - traukinio  lotuliukas.gif

Dovydas, matyt, istikimesnis, myli traukini. Viena konkretu. As kelias dienas narsiau internete, kur toki rast (pas viena drauga pamate). Radau, uzsisakiau per tarpininkes, meldziuos, kad iki Kaledu atsiustu, nuvaziuoju vakar i Maxima, ziuriu, stovi svajoniu traukinys vos ne ant kelio doh.gif Apie viska pagalvota lotuliukas.gif
O tikro suniuko as pati Kaledoms noreciau blush2.gif Negalima unsure.gif
Atsakyti
O Alexas nori tiesiog dovanos biggrin.gif Nieko konkreciai neivardina. Lietuvoj tai labai noriu knyguciu uzsipirkti, ypac tu senu geruju. Tai va seneliu ir prasiau, kad padovanotu knyguciu.
O mes su MB tai nieko nesidovanosim tikrai, nes jau kelione pasidovanojom vasario menesiui, tai reikia dirzus verztis cool.gif
Atsakyti
Laba smile.gif
Jokūbas jau kelios savitės vaikšro su aptrintu ir apiplyšusiu Lego katalogu, ir vis renkasi dovanas. Jis nori Lego ir su policija rolleyes.gif Tai viena dėžė jau paslėpta,o apie Lego su policija irgi pašnibždėta kam reikia ax.gif Dar nori laikrodžio... rolleyes.gif

Me šiuo metu gyvenam visai neblogai...Šiom dienom Jokūbo alergija susilpnėjus, ačiū D. Bet va sekmadienį turėjom reikalų, net į KMUK vėlai vakare važiavom. Ten suleido hormonų, gavo tavegilio ir dabar toks pagerėjimas (tik gaila,kad turbūt laikinas unsure.gif ). Žodžiu,atšąlo orai ir mes vėl kovojam su alergija doh.gif O šiaip viskas ok smile.gif
Kaip kiti gyvenat? Gal kada kaunietės pasimatom? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tikinga @ 2012 11 21, 14:05)
Dovydas, matyt, istikimesnis, myli traukini. Viena konkretu. As kelias dienas narsiau internete, kur toki rast (pas viena drauga pamate). Radau, uzsisakiau per tarpininkes, meldziuos, kad iki Kaledu atsiustu, nuvaziuoju vakar i Maxima, ziuriu, stovi svajoniu traukinys vos ne ant kelio doh.gif Apie viska pagalvota lotuliukas.gif
O tikro suniuko as pati Kaledoms noreciau blush2.gif Negalima unsure.gif

Daugirdas su teciu savaitgaliais daznai vaziuoja i gelezinkelio stoti (nepagalvokit, kad kaip kokios plastakes) ir stebi traukinius, tai jam tas zaislinis tiek nesuteikia dziaugsmo, kiek tikras smile.gif
O dar viena karta Daugirdui bemojuojant masinistas "tu tu" padare, tai laimes pilnos kisenes buvo lotuliukas.gif

O kodel suniuko negalima?
As irgi labai noriu, tik musu tetis labai jau priesiskai nusiteikes pries sita reikala.
Atsakyti
o je nekas jum su ta alergija,o tai kaip pasireiškia,išberia?
susimatom smile.gif tik kaip laisva bus man,dauguma čia nedirbančiu tai jum lengva laika paderint smile.gif o man nelabai smile.gif
Atsakyti
O, tai gal net kada tėčiai su liepinukais susimatė stoty, nes čia ir mano vyrų labai mėgiamas užsiėmimas lotuliukas.gif
Kai važiuojam pas mano mamą į Radviliškį, tai būtinas savaitgalio atributas yra kelionė traukiniu į Šiaulius...20 km į vieną pusę ir vaikui įspūdžių užtenka porai mėnesių. Visas stoteles mintinai žino biggrin.gif

Šuniukui nėra vietos...ir taip vos telpam bute unsure.gif Aš pati alergiška, tai tas dar nebaisu, yra juk visokių veislių. Ir mano vyras, kaip ir tavo, labai prieš, tipo, jei noriu, aš galiu sau pirktis, bet tada aš viena ir turėsiu rūpintis unsure.gif Bet šitą klausimą būtinai reikia kažkaip spręst, mano manymu, vaikas turi augt su kokiu nors gyvūnu.
Atsakyti
QUOTE(DOLLILYTE @ 2012 11 21, 16:34)
Lego su policija irgi pašnibždėta kam reikia ax.gif Dar nori laikrodžio... rolleyes.gif

drinks_cheers.gif
Per tv vis rodo reklamą su lego policija, tai maniškis nori jo labai,
sako noriu lego su policija ir kalėjimu biggrin.gif

Mes kai Jokūbo klausiame ar nori turėt broliuką arba sesutę, tai vaikas sako ne, nenoriu, aš noriu šuniuko doh.gif lotuliukas.gif
Bet žinokit man vien ta perspektyva,kad man jį teks rytais ir ne tik vedžiot, visai nežavi lotuliukas.gif Vyras mano taip pat už šuniuką, bet tik ne bute schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(DOLLILYTE @ 2012 11 21, 16:34)
Jokūbas jau kelios savitės vaikšro su aptrintu ir apiplyšusiu Lego katalogu, ir vis renkasi dovanas. Jis nori Lego ir su policija rolleyes.gif

Pas mus situacija identiška, tik Šarūnas neišsirenka, jis nori net ir tų pabaisų doh.gif
Kažin jei Lego siųsti iš Mytoys, nebus pigiau? Niekad nesiunčiau iš šito puslapio.
Atsakyti
Turbūt šiemet berniukai liepinukai gaus Lego biggrin.gif Kuo mergaitės domisi?
Atsakyti
Mano Urtytė jau keli mėnesiai sako, kad nori, jog Kalėdų senelis atneštų Lego ligoninę mirksiukas.gif Kadangi labai labai jos nori, turės jau Kalėdų senelis pasistengti smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(tikinga @ 2012 11 22, 15:18)
*O, tai gal net kada tėčiai su liepinukais susimatė stoty

**Bet šitą klausimą būtinai reikia kažkaip spręst, mano manymu, vaikas turi augt su kokiu nors gyvūnu.

*Reiks kada uzklausti, ar nemate kito berniuko lotuliukas.gif
** 100 proc. palaikau thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif esme, kad nuo pat mazu dienu ismoksta rupintis kazkuom, vystosi didesnis atsakingumo jausmas. As pati uzaugau su suniu, kate, vezliu, eziu ir daugybe zuvyciu (mano tevai leido laikyti ka noriu lotuliukas.gif ), karta net is sodo kiski parsivezem, nes ziema buvo isipainiojes tarp saku, o kai ispainiojom, jisai niekur eiti nebenorejo, tai ir parsivezem.
O MB kazkada gilioj vaikystej tik papugeles laike ir tai bene metus gal. Tai tikrai jauciu skirtuma tarp to, kaip augau ir buvau auklejama as ir kaip jisai augo.
Mano manymu, kai vaikai auga su kokiu gyvunu, jie buna maziau egoistiski (cia tik mano pastebejimas). Nesakau, brolis/ sese ir padeda ismokti dalintis daiktais, bet tas "tikras draugas", kuris yra visada salia, kuris besalygiskai yra pasiruoses zaisti visada su tavim yra visai kas kita.
Atsakyti
Laba

Kalbat apie Kalėdines dovanas...tai aš šiandien kaip tik užsakiau abiems savo mergytėms kalbantį Beną ir kalbantį Tomą, va čia čia nes patinka labai, kasdien vis pasiima išmanųjį ir ten kalbasi, niekaip nepabosta doh.gif sako, kad šie žaislai - bene populiariausi šiemet (man bent jau taip sakė). Dar gaus smulkmenyčių kokių, galvoju Liepai puzle dar nupirkti. Tai džiaugiuosi atradusi, kas joms patinka, nes tos dovanos - tikras galvos skausmas doh.gif

Kvaksyte, faina idėja su lelių namu thumbup.gif , mes turėjom labai gražų medinį namuką (va tokį), buvau parsitempusi nuo gatvės išmestą, nudažiau, nudekupažavau. Bet truputį palūžęs, tai nudėvėjo jį, aš tingėjau atnaujinti ir išmetėm blush2.gif truputį gaila buvo, bet kad jos jau nebežaidė, tai naują kada nupirksiu, vėl bus atrakcija.
UK būna ir labdarynuose tokių namų, nepigiai kainuoja...nemažai kas laiko juos kaip namų puošmeną, perka baldelius retro, vintažinius. Tai tarsi vienas iš hobių. Ir tokie dažnai būna skirti ne vaikams žaisti, bet suaugusiems.

Tų, kurios nenori šuniuko bute, gal galima būtų paklausti, kodėl g.gif ir kuo tarkim skirtųsi, jei būtų namas? Šiaip įdomi nuomonė g.gif
Atsakyti