Man rodos sita tema dar islauks kitu metu gimtadieniu...ir nebereiks kurt.
Ech... Vaziuoju fotkint trynukus, ot bus isbandymas
QUOTE(gotte @ 2012 10 21, 22:35)
oho kiek ilgai tęsiasi nes Mėta tai dabar atrodo taip, lyg būtų su veidu pračiuožus per esfaltą...tokia visa žaizdota aš manau, kad ji nuo manęs užsikrėtė, nes aš šitą gėrį turiu nuo mokyklos laikų jau...ir kai buvo Mėtai apie mėnesį laiko - iškilo herpesas ant lūpų man... o aš vis tiek gi dažnai liesdavausi prie jos, tai perėmė matyt Man herpes būna išplinta ir burnoje, ant gomurio šitas dalykas lieka visam gyvenimui ir vos pasilpus imunitetui, patyrus stresą, išlenda
Kokį kremą naudojat?
Kokį kremą naudojat?
Gal kalbam ne apie ta pati. Cia tokie spuogeliai, kurie kaip vejaraupiai atrodo, bet kieti. Kaip mazos karputes. Plinta dazniausiai ant sonu, ranku, pilvo.
Jei prasergi karta gyvenime, tai daugiau neislenda.
Kremas tik siaip antibakterinis.
Prisiduodam Jau turim broliuką (3.5 kg, 53 cm) gimė spalio 30 d. lengvai ir greitai
QUOTE(agora26 @ 2012 11 04, 12:56)
Prisiduodam Jau turim broliuką (3.5 kg, 53 cm) gimė spalio 30 d. lengvai ir greitai
Nuoširdžiausi sveikinimai Jūsų visai šeimynai,
lai mažylis auga sveikas ir guvus
QUOTE(agora26 @ 2012 11 04, 13:56)
Sveikinimai ir šilčiausi linkėjimai jūsų šeimynai Aukit sveiki ir laimingi
Kuo broliukas vardu?
QUOTE(DOLLILYTE @ 2012 11 04, 19:27)
Sveikinimai ir šilčiausi linkėjimai jūsų šeimynai Aukit sveiki ir laimingi
Kuo broliukas vardu?
Kuo broliukas vardu?
Sesė išrinko Kajaus vardą, tai mes labai ir neprieštaravom
Ačiū už sveikinimus
Sveikinimai ir nuo mūsų Jūsų papilnėjusiai šeimynėlei
Nu žinokit ir nedarom kalėdinio konkurso... užsiregistravo be manęs vos dvi,tai tiek to
Nu žinokit ir nedarom kalėdinio konkurso... užsiregistravo be manęs vos dvi,tai tiek to
sveikos,
Didžiausi sveikinimai
Aš kaip tik šiandien norėjau užsiregistruoti, vis iš galvos išeidavo Tai gal dar atsiras tų mamyčių, gi graži tradicija
QUOTE(agora26 @ 2012 11 04, 12:56)
Didžiausi sveikinimai
QUOTE(Kvaksytė @ 2012 11 05, 08:51)
Sveikinimai ir nuo mūsų Jūsų papilnėjusiai šeimynėlei
Aš kaip tik šiandien norėjau užsiregistruoti, vis iš galvos išeidavo Tai gal dar atsiras tų mamyčių, gi graži tradicija
Agora, sveikinu! Broliui pabodo pilve tupėti, nusprendė anksčiau pasirodyt?
nu tai žiūrėkit, pratęsiu dar terminą registravimosi iki šios savaitės pabaigos.
Kol kas norinčios:
Kvaksytė
Anqeliukas
tikinga
Ingridita
Saksona
Emalita
Kol kas norinčios:
Kvaksytė
Anqeliukas
tikinga
Ingridita
Saksona
Emalita
QUOTE(May* @ 2012 11 05, 11:11)
Agora, sveikinu! Broliui pabodo pilve tupėti, nusprendė anksčiau pasirodyt?
O kaip tavo mažylė auga?
beje, koks vardas, nepamenu kažkaip, arba neužfiksavau, arba nerašei.
QUOTE(Kvaksytė @ 2012 11 05, 14:19)
nu tai žiūrėkit, pratęsiu dar terminą registravimosi iki šios savaitės pabaigos.
Kol kas norinčios:
Kvaksytė
Anqeliukas
tikinga
Ingridita
Saksona
Emalita
Kol kas norinčios:
Kvaksytė
Anqeliukas
tikinga
Ingridita