Sveikos,
tikinga,
dėl arbatų, tai aš neteisingai parašiau. Turėjau galvoje, kad nebūtina šiltų gėrimų. Nuo to geriau nebūna. Šiltas pienas, pvz., skreplius skatina, tai dar sunkiau atsikosėt ar nosis miegant užsikemša. Sunku patikėti, bet jei naktį vaikai kosėt pradeda, bet duodu daug daug vandens ir langą pradarau - daug lengviau kvėpuot. Juk ir pačios gal pastebit, kad kai sloga kankina, lauke daug lengviau kvėpuot.
Eglute, bet kuriuo atveju
AŠ NESU MEDIKĖ. Tikrai nesivadovaukit mano nuomone. Mano galva, liga gali negydoma būti 4-5 dienas (jei vaikas kažkiek valgo ir daug daug geria), jei temperatūra laikosi, tada jau reikia ieškot ligos. Vėmimai sergant - normalu. Vaikams su jautresniu skrandžiu - kasdienybė. Maniškis Aleksas vemia nuo kosulių dažnai ir šiaip būna ką nors užvalgo nepatinkančio, šmakt atgal. Jei neramu, klausyk gydytojos, tarkis su kokia nors kita. Aš tikrai nenoriu, kad tu jaustumeisi vaiką dabar kankindama. Visada ramiau atrodo, va jei kažką duodu, tai jau veikia, turi padėt. Tokia psichologija žmonių. Visi mes iš to pačio molio.
Visada sergančių vaikų mamos į viską su padidinamuoju stiklu žiūri. Aš visada depresuoju, kai maniškiai serga, nes tiesiog gyvenimas toks durnas atrodo tada. Sunkus, prisigalvoji visokių nepagydomų ligų ir pan.
Dėkui, kad nepamiršot. Gyvenam ir tiek. Darbai, daržai, ligos kartais, visko po truputį. Kažkaip viskas taip įsisuko, kad sunku patikėti, kad jau Joninės, o ką tik Kalėdos buvo
Brolių naujų ir sesių kol kas neturim, bet išsižadėti bijau. Nusičiaudės vyras tam pačiam kambary ir aš jau su pilvu
Aš į visų vaikus kažkiek pasižiūriu, kažkodėl man daug jūsiškiai vyresni atrodo
Mano bernai va kokie jau: