Įkraunama...
Įkraunama...

2009 m. liepinukai. Jau 157 tema!

QUOTE(tikinga @ 2012 10 18, 19:17)

A kas yra Draugystės parkas? biggrin.gif

Taip vadinasi parkas netoli "Rėdos", Dainavos mikrorajone mirksiukas.gif
Atsakyti
Dėkui visiems už linkejimus 4u.gif

Dabar, kai uždėjo Liepai naują gipsą, tai dar labiau makaluojasi. Nors koja nuo pėdos vos ne iki viršaus užgipsuota, sugeba ją pakelti, naktį jau išmoko vartytis, varinėja ant žemės nuo vienų žaislų iki kitų blink.gif siaubas kaip vaikai greit prisitaiko ir kaip reikia jiems iškrovos...o maniau, kad bus ramiai tą mėnesį doh.gif

QUOTE(tikinga @ 2012 10 18, 12:25)
Bent jau pas mus darželyje vadovė pasakė, kad čia auklyčių problema ir kad tai jų darbas dirbti ir šnekėtis su tuo vaiku, individualiai atsižvelgt į tokią situaciją.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif sutinku

QUOTE(baronkyte @ 2012 10 18, 12:59)
labas,
mes irgi gyvenam tempu: savate darzely, savaite namie  doh.gif  siandien esu nusipirkus bilietus i rolling stones filmo pristatyma, kur turejom su mb eiti (kone pirma karta susiorganizavau pagalba adeliukei priziureti) ir se tau kad nori, vel apsirgo, vel siausiu viena  doh.gif
neatsimenu ar sakiau, bet po ligos adeliuke irgi nelabai norejo i darziuka, bet tas greitai vel atsistate i senas vezes.
klausykit, gal kasnors pirkot pukine striuke ar kombinzona? siemet jau nebeturiu atiduotu, tai reikia kazka adelei surasti. gal ka nors gero esat uztike?

aš vis pagalvodavau kada jau tos mūsų panos "kris lauk" su ligom...nes vienos iš nedaugelio pradėjusių tik šiemet lankyt darželį. Tai vot, Liepa pirmiau visų peršalimo ligų apsigyveno gipse, o taviškė jau krito...ech...turės prasirgti, niekur nesidėsim ir mes... doh.gif

QUOTE(dagli @ 2012 10 18, 13:28)
Jau prieš daug metų mano pusbroliui, kai jis buvo kokių 7 metų, statybose užkrito blokas, visą koją sutraiškė, ilgai teko gydytis, bet šiandien viskas puikiai  4u.gif

Bet kaip iš tikrųjų reiktų reaguoti, tylėti nieko nesakyti, ar atšauti kažką....ar jūsų vaikais skundžiasi ar leidžiate taip daryti ?
Tarkim, vakar vyras nuvažiavo vaiko, tai visos grupės lauke, o mano vaiko grupė viduje, juk ir mes turim tam tikrų priekaištų gal  g.gif

tai vat ir aš guodžiuosi, kad čia laiko klausimas 4u.gif ačiū už padrąsinimą 4u.gif

Manau reiktų normaliai pakalbėt ta tema...be iškelto tono...bet tuo pačiu ir netylėti g.gif

Kvaksyte, mielos tavo merginos wub.gif
bet žiūriu miežiai vis dar kankina Austytę unsure.gif jėtus unsure.gif šiandien kaip tik skaičiau atsiliepimus apie herpes virusą (nes apstojo Mėtutę), tai vat viena mergina rašė, kad miežį turi irgi jau ilgus metus ir kad vis iškyla....siaubas...kai pagalvoji tokios zarazos, prilimpa ir viskas... doh.gif unsure.gif
Atsakyti
Tikiuosi kad i parka nejot biggrin.gif nes tik dabar perskaičiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(eglyyte @ 2012 10 19, 16:00)
Tikiuosi kad i parka nejot biggrin.gif nes tik dabar perskaičiau biggrin.gif

nėjom, supasavom biggrin.gif pasisekė tau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kvaksytė @ 2012 10 19, 16:33)
nėjom, supasavom biggrin.gif pasisekė tau biggrin.gif

biggrin.gif mes ėjom,tik truputį vėliau ir buvom kokias 2,5val. tongue.gif Oras fantastiškas thumbup.gif Galėtų visas ruduo toks būti ax.gif
Atsakyti
Dėkui merginos už sveikinimus ir linkėjimus. Mes laikomės gerai, kol kas viskas kaip diena ir naktis skiriasi nuo pirmojo karto. Gimdymas lengvai praėjo, nes gimė mažutė (2870g ir 49cm), net man pačiai keista. Pati jaučiuosi gerai, nes nieko neskauda ir sedėt galiu... O ir miega mažylė po 2-3val, pavalgo ir vėl miega. Bijau net ką ir sakyt ax.gif
Beje, pavadinom Simona.
Šarūnas į sesę reaguoja gerai, jam didesnis stresas buvo, kad manęs namie nebuvo. O dabar dar nelabai jaučiasi jam ta sesė, kai tik miega ir valgo...

Agora, taip ir nesusitikom, gal kada su vežimais susimatysim? Perduodu estafetę "lengvai ir greitai". Kopūstinuke, o kada gi tau terminas?
Atsakyti
QUOTE(May* @ 2012 10 20, 11:54)
Dėkui merginos už sveikinimus ir linkėjimus. Mes laikomės gerai, kol kas viskas kaip diena ir naktis skiriasi nuo pirmojo karto. Gimdymas lengvai praėjo, nes gimė mažutė (2870g ir 49cm), net man pačiai keista. Pati jaučiuosi gerai, nes nieko neskauda ir sedėt galiu... O ir miega mažylė po 2-3val, pavalgo ir vėl miega. Bijau net ką ir sakyt  ax.gif
Beje, pavadinom Simona.
Šarūnas į sesę reaguoja gerai, jam didesnis stresas buvo, kad manęs namie nebuvo. O dabar dar nelabai jaučiasi jam ta sesė, kai tik miega ir valgo...

Agora, taip ir nesusitikom, gal kada su vežimais susimatysim? Perduodu estafetę "lengvai ir greitai". Kopūstinuke, o kada gi tau terminas?

Kaip šaunu, kad viskas sklandžiai praėjo ir mergytė rami smile.gif

Manau, mes ne kartą pastumdysim vežimėlius ir išgersim šiltos arbatos smile.gif

Dabar save programuoju lengvai ir greitai ax.gif
Atsakyti
May*, dar kartelį sveikinimai smile.gif Nepamiršk parašyti kaip šaunuolis Šarūnas į sesutę reagavo smile.gif Beje, labai gražus vardas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(May* @ 2012 10 20, 11:54)
Dėkui merginos už sveikinimus ir linkėjimus. Mes laikomės gerai, kol kas viskas kaip diena ir naktis skiriasi nuo pirmojo karto. Gimdymas lengvai praėjo, nes gimė mažutė (2870g ir 49cm), net man pačiai keista. Pati jaučiuosi gerai, nes nieko neskauda ir sedėt galiu... O ir miega mažylė po 2-3val, pavalgo ir vėl miega. Bijau net ką ir sakyt  ax.gif
Beje, pavadinom Simona.

Sveikinimai nuosirdziausi su seimos pagausejimu ir sklandzia pradzia 4u.gif

Mano terminas 11-11 smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

gotte, oi suspaude man sirdi, kai tokia istorija papasakojai. Bet gerai, kad Liepa ne is kelmo spirta. Nuims gipsa ir vel viskas bus kaip buve 4u.gif 4u.gif O del herpes, tai musu darze irgi isiveise. Aleksui pavasari atsirado, rugpjuti jau pranyko. Apie 3-4 menesius. Dabar Jokubui gana daug. Gal jau apie menesi turi ar du. Tai nieko, dusas kas vakara, kremas kas vakara. Zinau, kad praeis anskciau ar veliau. Niekas nedramatizuoja smile.gif Beje, bjauriau, jei suauge pasigautu smile.gif

May, sveikinu su nauju seimos nare! Gerai, kad viskas gerai ir taip lengvai 4u.gif

Kvaksyte, o taviskes tai nerealios: sedi tecio ir mamos kopijos (mazoji - tetis, didzioji - mama) smile.gif) Net juokas sueme. Kaltu pas kaimynus ieskot nereikia 4u.gif 4u.gif Smaguma! Tapau Facebooke tavo zuikiu fane, tai taip smagu vis koki nauja pamatyt smile.gif Idomiam pasaulyje jus gyvenat smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DaMy: 21 spalio 2012 - 00:20
QUOTE(DaMy @ 2012 10 21, 00:15)
O del herpes, tai musu darze irgi isiveise. Aleksui pavasari atsirado, rugpjuti jau pranyko. Apie 3-4 menesius. Dabar Jokubui gana daug. Gal jau apie menesi turi ar du. Tai nieko, dusas kas vakara, kremas kas vakara. Zinau, kad praeis anskciau ar veliau. Niekas nedramatizuoja smile.gif Beje, bjauriau, jei suauge pasigautu smile.gif

oho kiek ilgai tęsiasi blink.gif nes Mėta tai dabar atrodo taip, lyg būtų su veidu pračiuožus per esfaltą...tokia visa žaizdota unsure.gif aš manau, kad ji nuo manęs užsikrėtė, nes aš šitą gėrį turiu nuo mokyklos laikų jau...ir kai buvo Mėtai apie mėnesį laiko - iškilo herpesas ant lūpų man... o aš vis tiek gi dažnai liesdavausi prie jos, tai perėmė matyt doh.gif Man herpes būna išplinta ir burnoje, ant gomurio doh.gif šitas dalykas lieka visam gyvenimui ir vos pasilpus imunitetui, patyrus stresą, išlenda unsure.gif

Kokį kremą naudojat? g.gif
Atsakyti
Labas.

Biškiuką atsigavus tema buvo, ir vėl aptilo biggrin.gif
Jokūbas apsirgo vėjaraupiais, ryte kasinėjosi šoną viena, sako man uodas įkando, pažiūrėjau, nu panašu atrodo į įkandimą, tik paskui žvilgtelėjau atidžiau, žiūriu už ausytės spuogas, keletas šiaip visur ant kūnelio, tai lėkėm pas daktarę. Paskambinus į darželį viskas susidėliojo, pasirodo jo grupiokas taip pat serga.
Atsakyti