Dėkui visiems už linkejimus
Dabar, kai uždėjo Liepai naują gipsą, tai dar labiau makaluojasi. Nors koja nuo pėdos vos ne iki viršaus užgipsuota, sugeba ją pakelti, naktį jau išmoko vartytis, varinėja ant žemės nuo vienų žaislų iki kitų
siaubas kaip vaikai greit prisitaiko ir kaip reikia jiems iškrovos...o maniau, kad bus ramiai tą mėnesį
QUOTE(tikinga @ 2012 10 18, 12:25)
Bent jau pas mus darželyje vadovė pasakė, kad čia auklyčių problema ir kad tai jų darbas dirbti ir šnekėtis su tuo vaiku, individualiai atsižvelgt į tokią situaciją.
sutinku
QUOTE(baronkyte @ 2012 10 18, 12:59)
labas,
mes irgi gyvenam tempu: savate darzely, savaite namie
siandien esu nusipirkus bilietus i rolling stones filmo pristatyma, kur turejom su mb eiti (kone pirma karta susiorganizavau pagalba adeliukei priziureti) ir se tau kad nori, vel apsirgo, vel siausiu viena
neatsimenu ar sakiau, bet po ligos adeliuke irgi nelabai norejo i darziuka, bet tas greitai vel atsistate i senas vezes.
klausykit, gal kasnors pirkot pukine striuke ar kombinzona? siemet jau nebeturiu atiduotu, tai reikia kazka adelei surasti. gal ka nors gero esat uztike?
aš vis pagalvodavau kada jau tos mūsų panos "kris lauk" su ligom...nes vienos iš nedaugelio pradėjusių tik šiemet lankyt darželį. Tai vot, Liepa pirmiau visų peršalimo ligų apsigyveno gipse, o taviškė jau krito...ech...turės prasirgti, niekur nesidėsim ir mes...
QUOTE(dagli @ 2012 10 18, 13:28)
Jau prieš daug metų mano pusbroliui, kai jis buvo kokių 7 metų, statybose užkrito blokas, visą koją sutraiškė, ilgai teko gydytis, bet šiandien viskas puikiai
Bet kaip iš tikrųjų reiktų reaguoti, tylėti nieko nesakyti, ar atšauti kažką....ar jūsų vaikais skundžiasi ar
leidžiate taip daryti ?
Tarkim, vakar vyras nuvažiavo vaiko, tai visos grupės lauke, o mano vaiko grupė viduje, juk ir mes turim tam tikrų priekaištų gal
tai vat ir aš guodžiuosi, kad čia laiko klausimas
ačiū už padrąsinimą
Manau reiktų normaliai pakalbėt ta tema...be iškelto tono...bet tuo pačiu ir netylėti
Kvaksyte, mielos tavo merginos
bet žiūriu miežiai vis dar kankina Austytę
jėtus
šiandien kaip tik skaičiau atsiliepimus apie herpes virusą (nes apstojo Mėtutę), tai vat viena mergina rašė, kad miežį turi irgi jau ilgus metus ir kad vis iškyla....siaubas...kai pagalvoji tokios zarazos, prilimpa ir viskas...