Įkraunama...
Įkraunama...

2009 m. liepinukai. Jau 157 tema!

Sveikos visos 4u.gif 4u.gif 4u.gif

jei dar pamenat mane biggrin.gif kazkaip sugalvojau uzsukti ir paziureti kaip gyvena liepinukai..bet ziuriu cia likusios beveik visos kurios po antra vaikeli pasigimde...pas mane tai dar planuose nera antro blush2.gif

Amelija auga puikiai, darosi labai protinga ir mandra, lanko darzeli be dideliu bedu...na ir pastebejau kad siais metais ir nebeserga jau tiek daug kai jau 3 metai darzelyje smile.gif

dabar truputi pasirodom ir einu dirbti smile.gif Sekmes visoms!
user posted image
Atsakyti
Laba,

QUOTE(DOLLILYTE @ 2012 10 09, 20:58)
Jetus,kiek sergančių vaikučių unsure.gif  verysad.gif Sveikatėlės visiems 4u.gif

Ingridita,o jei neleistum Povilo į darželį,bet lankytumėt kokius užsiėmimus/pamokėles kur nors? Po truputį ir vaikas kažko naujo mokytųsi.

Neblogas variantas būtų lankyti darželį pusę dienos, bet, kad aš jau ir į darbus noriu blush2.gif

QUOTE(Eleph9 @ 2012 10 10, 11:53)

O kodel neleidus tam vaikui vaiku tiesiog pabuti?  g.gif  Juk tas lavejimas ateina per gamtos pazinima, zaislo pajautima (turiu omeny per zaidimus) ir pan., juk tas lavejimas nera vien tik skaiciai ir knygos... ateis ir tas etapas, bet kam is vaiko "atimti" vaikyste...

Tai gi jis nelankė to daržo. Jam laisvė toookia buvo, kad ohohooo. Nori, prie ežero, į mišką, pas senelius, į parduotuvę, vaikų kambarį ir dar neaišku kur - sėdam ir važiuojam. Nori piešti, lipdyti, dėlioti, rašyti, groti, skaičiuoti, filmukus pažiūrėti - prašom, darom, gi laisvo oro direktoriai. Čia tokia svajonių vaikystė, be jokio darželio, tetų, kurios aiškintų ką daryti lotuliukas.gif Visiška laisvė, be jokios prievartos ir visada su mama pašonėje. O dabar viskas apsivertė, reikia lankyti darželį. Taip sustreikavo vaiko nervai, kad brrr....O man jau norisi nukirpti pagaliau tą bambagyslę, jau gi ketvirti metai eina. Tuo labiau, kad čia dar tik pirmas vaikutis, jau laikas būtų pagalvoti ir apie antrą.

Atsakyti
Labos.. Oi mes ir is ligu nebeislipam doh.gif Jau trecia karta nuo rugsejo pradzioj serga unsure.gif Gerai, kad "nerimtos" dar tos ligos, truputi slogos, truputi kosuliai, truputi temperatura, bet kaip nervina, kad vel ir vel is naujo atkrenta doh.gif Si karta labai jau stipriai koset pradejo viena nakti, pats issigandes verkt pradejo, tada dar labiau nebeprakosti, nebeprakvepuoja, tik svoksimas kazkoks gaunasi. Bet nieko, ijungem tv filmukus vidury nakties ir atsigavo, palengvejo.. Ryte nuvezem pas gyd, jau buvau issigandus, kad koks bronchitas ar pan, bet lyg ir ne. Tai aerozolinames namuose ir viskas, tikiuosi pirmadieni jau suoliuos i darzeli. O jam ten patinka bigsmile.gif Dar pietu nemiega, kai prades, gal nebepatiks, nezinau, bet kol kas viskas super thumbup.gif
Atsakyti
Kadangi užmačiau, kad May penktadienį sulaukė dukrytės, tai mes labai labai jas abi ir visą jų šeimą sveikinam bei linkim ramių naktelių, gausaus pienelio ir lengvo susigyvenimo vyresniajam broliukui wub.gif

Dabar jau turbūt bus mano eilė rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikinimai May sulaukus dukrytės wub.gif Ramių naktų ir visa kp gražiausio jūsų šeimai 4u.gif

agora26, lauksim dabar tavo žinių 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DOLLILYTE: 14 spalio 2012 - 19:51
Laba,

Visiems ligoniukams 4u.gif 4u.gif 4u.gif

May, su gražia švente jūsų šeimą 4u.gif wub.gif papasakok, kaip jums sekasi bigsmile.gif

Jungiamės ir mes į sergančių būrį. Pas mus nei slogos, nei kosuliai...pas mus- gipsas unsure.gif lūžo Liepai abu blauzdos kaulai verysad.gif pradžioj sakė, kad mėnuo laiko gipse, po to - įtvaras...bet savaitę išbuvom su gipsu ir dabar pasakė, kad dar mėnuo mažiausiai gipse verysad.gif namuose visur ant rankų - ant puodo, nuo puodo, praustis, valgyt...visur aš nešioju doh.gif dabar gavom vežimą didelį, tai abu vaikus į jį sugrūdu, tai jėga kažkokia nereali, nes kur norim, ten lekiam bigsmile.gif nebesu įkalinta namuose. Žodžiu, džiaugiamės mažais niekučiais, kurie praskaidrina mūsų gyvenimą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gotte: 16 spalio 2012 - 01:18
QUOTE(gotte @ 2012 10 16, 02:17)
Laba,

Visiems ligoniukams 4u.gif  4u.gif  4u.gif

May, su gražia švente jūsų šeimą 4u.gif  wub.gif papasakok, kaip jums sekasi bigsmile.gif

Jungiamės ir mes į sergančių būrį. Pas mus nei slogos, nei kosuliai...pas mus- gipsas unsure.gif lūžo Liepai abu blauzdos kaulai  verysad.gif pradžioj sakė, kad mėnuo laiko gipse, po to - įtvaras...bet savaitę išbuvom su gipsu ir dabar pasakė, kad dar mėnuo mažiausiai gipse verysad.gif namuose visur ant rankų - ant puodo, nuo puodo, praustis, valgyt...visur aš nešioju doh.gif  dabar gavom vežimą didelį, tai abu vaikus į jį sugrūdu, tai jėga kažkokia nereali, nes kur norim, ten lekiam bigsmile.gif nebesu įkalinta namuose. Žodžiu, džiaugiamės mažais niekučiais, kurie praskaidrina mūsų gyvenimą.

Vargšiukė Liepa verysad.gif o kur ji taip susižalojo?
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2012 10 16, 02:17)
Laba,

Jungiamės ir mes į sergančių būrį. Pas mus nei slogos, nei kosuliai...pas mus- gipsas unsure.gif lūžo Liepai abu blauzdos kaulai  verysad.gif

Laba 4u.gif
Kas Liepai nutiko? blink.gif verysad.gif Laikykitės ir greičioau sveikit 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Dėkui merginos už linkėjimus 4u.gif

Tai vat nutiko viskas taip kvailai...parke buvom, žaidėm. Liepa sako "pagauk mane, mamyte", aš ją bėgančią pasivijau ir tą momentą, kai jau norėjau čiupti, Liepa paslydo, krito atbula ir mane pargriovė, aš kritau ant jos visu svoriu verysad.gif matyt koja buvo netinkamoj padėty, tai gavo visą mano svorį ir lūžo doh.gif .. kol išdėsčiau greitąjai kur esu, nes čia tuoj klausia koks pašto kodas, kad nustatytų, kur mes tiksliai esam...nu vien žooo doh.gif tai susipakavau abu vaikus ir į ligoninę. MB toliausiai darbe, aš viena su abiem vaikais prabuvau nuo maždaug 15.30 iki 20 val ligoninėj, kol apžiūrėjo, kol gipsą uždėjo, peršvietė ir t.t. doh.gif baisu buvo labai... prieš galą sesuo atvažiavo mūsų paimti su taksu...

Dar kai pasakė, kad gali tekti su narkoze tiesinti kaulą, galvojau mirsiu doh.gif taip baisu buvo. Bet kadangi vaikas, tai sako, kad viskas greičiau turėtų stoti į vėžes.
Atsakyti
O dievuliau sveikit,ko tik nenutinka tiem vaikams,vargšiukė,teks pasikankint abiems kol sugis 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės drinks_cheers.gif

Mes tai mušam visus darželio lankymo rekordus lotuliukas.gif Trys dienos ir vėl namie cool.gif Jei eičiau į darbą - nusišaučiau blink.gif Kol kas, pradžioje, nieko rimto, tik sloga iki kelių. Bet su ja į darželį tikrai nekeliausim schmoll.gif Vaikas tai patenkintas, jam ligos - kaip išganymas likti namie lotuliukas.gif Norės amžinai sirgti lotuliukas.gif Socializacija - fantastiška. Pradėjo visus vaikus mušti. Auklėtoja jau skundžiasi. Iš linksmo pacifistinio vaiko virtom į amžinai piktą, nelaimingą mušeiką. Ujeee ax.gif

Liepai greito gijimo 4u.gif Siaubas, kaip baisu. Ką teko išgyventi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ingridita @ 2012 10 18, 09:28)
Sveikutės drinks_cheers.gif

Mes tai mušam visus darželio lankymo rekordus lotuliukas.gif Trys dienos ir vėl namie cool.gif Jei eičiau į darbą - nusišaučiau blink.gif Kol kas, pradžioje, nieko rimto, tik sloga iki kelių. Bet su ja į darželį tikrai nekeliausim schmoll.gif Vaikas tai patenkintas, jam ligos - kaip išganymas likti namie lotuliukas.gif Norės amžinai sirgti lotuliukas.gif Socializacija - fantastiška. Pradėjo visus vaikus mušti. Auklėtoja jau skundžiasi. Iš linksmo pacifistinio vaiko virtom į amžinai piktą, nelaimingą mušeiką. Ujeee ax.gif

Liepai greito gijimo 4u.gif Siaubas, kaip baisu. Ką teko išgyventi 4u.gif

Sveikos,

Liepai sklandaus 4u.gif

O pirmi metai darze daznai buna tokie smile.gif Pernai sirgom taip pat, tai i darba taip ir neisejau, nes nebutu kam palikt sergancio doh.gif

O del socializacijos, tai reikia ismokt, to jie ir mokos iki mokyklos - soc. igudziu smile.gif

Pamenu, viena mama pasakojo, kaip kazkieno vaikas, nelankes darzelio, pradejo eit i mokykla ir kaip dave visiems i kaulus ir tokia patenkinta, kad matai, augo namie, nuvare i darza ir toooox kietas doh.gif
Man buvo labai keista tai girdet , nes kietumas gi, mokejimas sutart,ieskot kompromisu, o nestroint kitus pagal save.

Taip kad kantrybes, bet manau verta ziurint i perspektyva, atsirats kolektyve 4u.gif
Atsakyti