QUOTE(tikinga @ 2012 09 19, 17:26)
ir juokinga, ir baisu Dėl maisto tai Dovydas žino ir brolį moko: "nori saldainio? Nea, tau dar negalima, tu dar tik mamytės pienuką valgai" Ir pasakoja, kaip JIS maitins brolį, kai tam jau bus galima Žinok, Dovile, aš tai jau mažiau saugau, nors nemažai laiko praleidžiu viena su vaikais po daržo, rytais. MB į darbus apie 6 išvažiuoja, paskui grįžta tik Do į daržą nuvežt...gal, kad jau didesnis mažiukas, gal jau šiaip daugiau atsipalaidavau Yra porą kartų įspyręs Dovydas broliui į galvą bešokinėdamas, yra didelį guzą užstatęs trenkdamasis su savo galva, bet tai įvyko mano pačios akyse, kai, rodos, abu saugojau
Parašiau ir susigėdau... Tikrai nėra ko lygint mūsų situacijų...Nuolat būt su dviem ne tas pats, kas porą savaičių kas porą mėnesių Tikrai prisimenu, kad po paskutinės Dovydo ligos, išėjus jam į darželį, man buvo - atostogos
Parašiau ir susigėdau... Tikrai nėra ko lygint mūsų situacijų...Nuolat būt su dviem ne tas pats, kas porą savaičių kas porą mėnesių Tikrai prisimenu, kad po paskutinės Dovydo ligos, išėjus jam į darželį, man buvo - atostogos
Jokūbas,tai ateina ir maivosi su kokiu saldainiu ir sako "Ne ne ne,Pastupai" Žinot žino,kad broliui negalima nieko duoti,kad brolis valgo tik MP,bet kartais atsiranda noras pasidalinti
Aš stengiuosi Jokūbui neleist lakstyt ant lovos,kai Kristupas guli,bet matau,kad tai abiem patinka Iš viso, Kristupui patinka visokios Jokūbo nesamonės