Įkraunama...
Įkraunama...

2009 m. liepinukai. Jau 157 tema!

QUOTE(Anqeliukas @ 2012 08 28, 22:02)
DOLLILYTE, kaip auga mažylis?  rolleyes.gif

Dėkuj,kad teiraujiesi...auga visai neblogai,jau visai ne mažas smile.gif Šiandien eisim TA,žiūrėsim kiek paaugo per paskutinius 2 mėn., nes 3 mėn. nebuvom.
Jau toks gudruoliukas pasidarė, labai su Jokūbu draugauti nori wub.gif O ir Jokūbas iš proto eina dėl brolio. Žodžiu,abipusė meilė, tokie jau draugai.Jokūbas jau ir pasiguodžia broliui,kai būna nubaustas rolleyes.gif

Kaip tavo Aistė auga? Kaip Rytis,myli sesę?
Įdomu,kaip gyvena mūsų nestuke.gif ?Kokiais rūpestėliais užsiėmusios? Prašom prisiduoti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(DOLLILYTE @ 2012 08 29, 10:55)
Dėkuj,kad teiraujiesi...auga visai neblogai,jau visai ne mažas smile.gif Šiandien eisim TA,žiūrėsim kiek paaugo per paskutinius 2 mėn., nes 3 mėn. nebuvom.
Jau toks gudruoliukas pasidarė, labai su Jokūbu draugauti nori wub.gif O ir Jokūbas iš proto eina dėl brolio. Žodžiu,abipusė meilė, tokie jau draugai.Jokūbas jau ir pasiguodžia broliui,kai būna nubaustas rolleyes.gif

Aha, aš kai parašiau tai ir pagalvojau kad jau ne mažas mirksiukas.gif
Greitai auga tie mūsų žmogučiai wub.gif
Aistutė mano šaunuolė, auga puikiai - na, abu mano vaikai iš vienos lentynos paimti, tad su valgymais irgi kolkas nekas, kaip ir su Ryčiu panašiai buvo tongue.gif Smulkutė, bet stipri, guvi, labai protinga, gudri lapė tongue.gif Ir šypsosi labai daug, ir juokauti moka, ir pasijuokti skaniai - ir iš savęs, ir iš aplinkinių tongue.gif
Brolis Aistei yra kažkas tokio - laukia jo, seka akimis, šypsosi, o ir Rytis labai myli sesę, rūpinasi, padeda man rolleyes.gif
Prisigyriau žodžiu blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(Anqeliukas @ 2012 08 29, 11:00)
Aha, aš kai parašiau tai ir pagalvojau kad jau ne mažas  mirksiukas.gif
Greitai auga tie mūsų žmogučiai  wub.gif
Aistutė mano šaunuolė, auga puikiai - na, abu mano vaikai iš vienos lentynos paimti, tad su valgymais irgi kolkas nekas, kaip ir su Ryčiu panašiai buvo  tongue.gif Smulkutė, bet stipri, guvi, labai protinga, gudri lapė  tongue.gif Ir šypsosi labai daug, ir juokauti moka, ir pasijuokti skaniai - ir iš savęs, ir iš aplinkinių  tongue.gif
Brolis Aistei yra kažkas tokio - laukia jo, seka akimis, šypsosi, o ir Rytis labai myli sesę, rūpinasi, padeda man  rolleyes.gif
Prisigyriau žodžiu  blush2.gif

Kaip smagu,kad viskas taip puikiai wub.gif Man tai nerealios tos akimirkos kai abu broliai bendrauja,kai matau kai vienas kitą myli,kokie viens kitam reikalingi wub.gif Kaip suprantu,pas jus irgi taip yra wub.gif

Gal dar užvesiu diskusiją... ax.gif
Kaip reikalai su liepinukų dantukais? Ar jau turit sugedusių? Kaip tvarkot?
Mes vakar vieną sutvarkėm, ryt tvarkysim antrą...
Atsakyti
Mes nebuvom nei karto pas dantistę,reiktų nuvest apžiūrai gal,bet sugedusių nesimato dantukų,tik rytais kvapas kartais buna blogas iš burnytės,tai gal reiktų sunerimt?
Atsakyti
labas krabas,
smagu paskaityti kuo liepinukai gyvena smile.gif
dantuku pagedusiu as lyg nematau, labai labai tikiuosi ju nera. nes man cia kazkoks kosmaras doh.gif as pati su labai sugedusiais kankinaus nuo mazumes, tai neduok dieve
dar mazei taip butu. mes karteli buvom nueje i tokia atvaziuojancia dantu klinika, nes ejom pro sona, tai ten daktariuke taip atsainiai paziurejo, sake visi dantys vietoj smile.gif adele gavo didziuli lipduka ir buvo labai apsipatenkinus. tai dabar uz poros savaiciu vaziuojam i lietuva ir ten eism pas mano dantiste pasitikrinti smile.gif laukia ji labai.
aha, valgyt nieko as jai atskirai nedarau, tingiu blush2.gif valgo ka ir mes, nu nebent mes ten labai ka astraus ar mandro ir nesveiko sumastom.
linkejimai visiems liepinukams silciausi 4u.gif
Atsakyti
Sveikos liepinuku mamos 4u.gif

Na ka, ir mes jau keliaujam i darzeli nuo praeito pirmadienio. Rasau "ir mes", nes ir as kartu prabunu visa ta laika biggrin.gif Pas mus tokia labai idomi pratinimo sistema darzeliuose, labai is leto, palengva, nuo vienos valandeles tik po truputi ilginti buvimo laika. Tai siandien- ketvirta diena, net 2 valandas isbuvom biggrin.gif Sedim su visom mamom/teciais pakampiuose ir stebim vaikus. Pirma diena Alexas tai nesitrauke nuo manes visai, paskui jau isidrasino truputi, pazaidzia kazkiek ir vienas, vis atbegdamas pas mane. Vaiku daug, laksto, rekauja, maniskis kai toks prie ramesniu, tai stebi visus nedrasiai. Siandien aukletoja visus vaikus traukinuku vedesi i kitus "zaidimu kambarius" atskirai nuo mamu pabuti, bet Alexas nejo vienas, tai ejau ir as. Reikia jam laiko, tai susitarem su aukletoja neforsuoti, is leto, ramiai ir pripras. As dar eisiu ten savaite, o gal ir dar daugiau, nes visgi jam taip saugiau, kol pripras prie naujos aplinkos, vaiku, aukletoju. Bet is kitos puses, tai manau labai gera tokia sistema, nes nera verkianciu vaiku, nes visi taip palengva pripranta, be jokio streso. Kada jau aukletojos mato, kad vaikas pasiruoses atsiskirti nuo mamos nors ir trumpam, tada mama paprasoma iseiti. Beje, mano vaikas jau daugiau nei menesi pietu nebemiegojo, nu neuzmiega niekaip ir viskas, o darzelyje per tas 2 valandas tiek pavargsta, kad nuo pirmadienio vel miega biggrin.gif

Tetis musu isvaziaves, tai mes vieni namuose, liudna truputi, bet atvaziuoja anyta daznai nakvoti pas mus cool.gif

Tuscia temute labai liko, linkejimai visoms 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DevilAngel: 06 rugsėjo 2012 - 16:24
QUOTE(DevilAngel @ 2012 09 06, 14:21)
Sveikos liepinuku mamos 4u.gif

Na ka, ir mes jau keliaujam i darzeli  nuo praeito pirmadienio. Rasau "ir mes", nes ir as kartu prabunu visa ta laika biggrin.gif  Pas mus tokia labai idomi pratinimo sistema darzeliuose, labai is leto, palengva, nuo vienos valandeles tik po truputi ilginti buvimo laika. Tai siandien- ketvirta diena, net 2 valandas isbuvom biggrin.gif Sedim su visom mamom/teciais pakampiuose ir stebim vaikus. Pirma diena Alexas tai nesitrauke nuo manes visai, paskui jau isidrasino truputi, pazaidzia kazkiek ir vienas, vis atbegdamas pas mane. Vaiku daug, laksto, rekauja, maniskis kai toks prie ramesniu, tai stebi visus nedrasiai. Siandien aukletoja visus vaikus traukinuku vedesi i kitus "zaidimu kambarius" atskirai nuo mamu pabuti, bet Alexas nejo vienas, tai ejau ir as. Reikia jam laiko, tai susitarem su aukletoja neforsuoti, is leto, ramiai ir pripras. As dar eisiu ten savaite, o gal ir dar daugiau, nes visgi jam taip saugiau, kol pripras prie naujos aplinkos, vaiku, aukletoju. Bet is kitos puses, tai manau labai gera tokia sistema, nes nera verkianciu vaiku, nes visi taip palengva pripranta, be jokio streso. Kada jau aukletojos mato, kad vaikas pasiruoses atsiskirti nuo mamos nors ir trumpam, tada mama paprasoma iseiti. Beje, mano vaikas jau daugiau nei menesi pietu nebemiegojo, nu neuzmiega niekaip ir viskas, o darzelyje per tas 2 valandas tiek pavargsta, kad nuo pirmadienio vel miega biggrin.gif

Tetis musu isvaziaves, tai mes vieni namuose, liudna truputi, bet atvaziuoja anyta daznai nakvoti pas mus cool.gif

Tuscia temute labai liko, linkejimai visoms 4u.gif

jungiames ir mes prie darzelinoku smile.gif adeliuke irgi keliauja nuo pirmadienio smile.gif tiesa, pas mus viskas absoliuciai kitaip nei italijoj. musiskiam darzeli mamoms ne vieta schmoll.gif nuo pirmos dienos vaikucius palieka vienus, tiesa, ne ilgam. pirma diena porai valandu, o dabar po tris su puse. nuo kitos savaites palikinesiu iki 4. siaip, adeliukei lyg ir tiko toks metodas. bet yra bliaunanciu vaikuciu rytais, tai adeliuke is solidarumo irgi patempia lupa doh.gif bet siaip tai lyg ir viskas gerai smile.gif smagu ten labai labai. pasiimu ja visada su sypsena smile.gif
atgaivinkite tema, prasau. dabar laiko turiu, taip idomu pasiskaityti kaip kas gyvena.
Atsakyti
Tai sveikinu ir Adelyte tapus darzelinuke biggrin.gif 4u.gif

Man tai sunku isivaizduot, kaip mano vaikas reaguotu dabar taip is karto pacia pirma diena paliktas nepazistamoj aplinkoj su nepazistamais zmonemis blink.gif Nesvarbu, kad ir tik vienai valandai unsure.gif Nugi stresas nezmoniskas, galvotu, kad mama paliko ji unsure.gif Aisku, jei vaikas pilnai kalbantis ir su juo puikiausiai galima susitarti ir paaiskinti, kad mama tuoj sugris jo/jos pasiimti, tai gal kada g.gif Bet vistiek, kol suvirskintu sita fakta, daug laiko turi praeiti.Maniskis tai dar nesupranta, kad as ji paliksiu darzelyje viena schmoll.gif
Atsakyti
Sveikos,

as uzsikasusi draugu mergvakario ir vestuviu paruosemaiseis darbais. Ainaras eina i darzeli, buvo streso del pasikeitusiu aukletoju, darzeli lyg viskas ir gerai o namie padidinto jautrumo, kas biski ir i asaras. Na bet dabar lyg jau ir gereja reikalai.

Del maisto Ainaras isrankesnis, o mazylis Tautvydas valgo kaip uz du ir viska ka paduosi biggrin.gif As stengiuosi gaminti toki maista kuri valgytu ir vaikai. Senai jau bekepiau karbonadu, nes neikanda nesukramto normalei vaikai. Dazniausei sriubos, troskiniai, blynai, koses, labai megsta kukulius orkaitej keptus su bulviu kose smile.gif

Norejau paklausti Dollilytes kur dantis tvarkotes, ir kaip sekasi juos tvarkyti, kaip Jokubas elgiasi? Nes pas maniskis prieki du dantukai genda ziuriu ir trecias i kompanija, reik vesti taisyti, bet bijau kad jis nesiduos. Nes kai buvom su sveikais nelabai davesi ziurimas, o cia taisyti gi reikia doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo emalita: 07 rugsėjo 2012 - 08:25
QUOTE(emalita @ 2012 09 07, 09:23)
Norejau paklausti Dollilytes kur dantis tvarkotes, ir kaip sekasi juos tvarkyti, kaip Jokubas elgiasi? Nes pas maniskis prieki du dantukai genda ziuriu ir trecias i kompanija, reik vesti taisyti, bet bijau kad jis nesiduos. Nes kai buvom su sveikais nelabai davesi ziurimas, o cia taisyti gi reikia  doh.gif

Laba 4u.gif
Nu va,mes po visų nemalonių procedūrų...Kaip tik vakar sutvarkė antrą dantuką...
Kaip minėjau,buvom planavę tvarkyti Vilniuj, Žalgirio klinikoj su sedacija. Buvom konsultacijoj liepos mėn. apžiūrėjo profesorė ir užsirašėm gydymui. Deja,eilė tik gruodžio 5d. Pabijojau,kad iki to laiko gali pradėti ir skaudėti,todėl pasieškojau kur Kaune tvarkytų. Tai nusprendėm KMUK,nes ten tvarko su narkoze. Bet dėl dviejų dantukų,nenorėjo duoti tos narkozės,sako gal pavyks susitarti ir pan. Aš žinodama savo vaiką ir baimę gydytojam iškart sakiau,kad nieko nebus,bet nusprendėm pabandyti... Pirmą dantuką visai neblogai pavyko sutvarkyti. Pradžioj sėdėjo pas tėtį ant kelių,paskui pas mane,aišku buvo ir ašarų...bet sutvarkė gana greitai... O va su antru buvo daugiau bėdos doh.gif Antrą dantuką kai grežė,skaudėjo, nesuleido jokių nuskausminamų...Pati vos nežliumbiau...Man tikrai nesuprantama,kai vaikams tvarko dantis be nuskausminimo,nes neva tai ilgai užtruktų doh.gif Dar gal suprasčiau,kad kokioj atgyvenusioj poliklinikoj,o dabar KMUK doh.gif doh.gif doh.gif O pradžioj sakė,kad kiek reikės tiek žais ir pan.Taip po to karto,kai išėjau,sakiau,kad daugiau ten savo vaiko nevesiu schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif Geriau sumokėsiu,kad ir kiek reikės nei taip stresuosiu vaiką. Paskui ir pati pusę nakties užmigt negalėjau ir dabar taip nesmagiai jaučiuosi...
Tai vakar turėjo jau baigti tvarkyti tą dantuką...Ryte pasiskambinėjau į kelias klinikas,kur tvarko vaikams dantukus,tai sako bandykit KMUK..Nupasakojau situaciją,tai liko olabai nustebę,kad vaikui nuskausminimo nedavė,nu bet sužinojau,kad dabar jau turėtų neskaudėti tvarkant,nes nervas turėtų būti nebegyvas. Susikaupiau ir paskutinį kartą nuvežėm..Aišku,Jokūbas įsibaiminęs,verkia,rėkia....bet šiaip ne taip sutvarkė...

Bet jam tvarkė ne priekinius,o 4 viršuje. KMUK sakė,kad priekinių netvarko,nes nesilaiko plombos ir pan. Tipo laukti kol iškris,nutrupės ar pasidarys pūlinukas ir tada rauti doh.gif Todėl jei planuojate tvarkyti prikinius patarčiau važiuoti į Vilnių,Žalgirio kliniką pas prof. Balčiūnienę (lyg tokia pavardė) konsultacijai. Tikrai l.maloni gydytoja, apžiūrės be jokio streso. Ir ten visiems mažiems tvarko su sedacija,nebent vaikas drąsus ir leisis taip.
Tai va, tokia mūsų patirtis... unsure.gif Dabar laukiam tos gruodžio 5d. ir važiuosim priekinius tvarkyt su sedacija.
Atsakyti
Vaje unsure.gif
Vargšiukas Jokūbėlis console.gif

O tai visgi tvarko priekinius? Va aš iš KMUK profesorės irgi girdėjau, kad būtent priekinių net neverta tvarkyt...Dovydui lyg ir sustojęs gedimas, parudavę abu priekiniai viršutiniai dantukai, bet, skaičiuojant, kad sugedo 1,3 m., o dabar nei lūžta, nei trupa (tfu tfu tfu), tai manau, kad situacija visai nebloga...Du metus ištempėm, gal dar kaip nors du ištempsim, kai jau patys kris. Kad aš pati logiškai galvojant suprantu, kad ten nieko neišeis pataisyt - pradėjo gest abu dantukai simetriškai nuo šoninių kraštukų ir lygiai taip pat - tarpdantis tarp tų abiejų dantukų...tai kur tą plombą prilipinsi, nėr kaip unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(tikinga @ 2012 09 07, 13:02)
Vaje unsure.gif
Vargšiukas Jokūbėlis console.gif

O tai visgi tvarko priekinius? Va aš iš KMUK profesorės irgi girdėjau, kad būtent priekinių net neverta tvarkyt...Dovydui lyg ir sustojęs gedimas, parudavę abu priekiniai viršutiniai dantukai, bet, skaičiuojant, kad sugedo 1,3 m., o dabar nei lūžta, nei trupa (tfu tfu tfu), tai manau, kad situacija visai nebloga...Du metus ištempėm, gal dar kaip nors du ištempsim, kai jau patys kris. Kad aš pati logiškai galvojant suprantu, kad ten nieko neišeis pataisyt - pradėjo gest abu dantukai simetriškai nuo šoninių kraštukų ir lygiai taip pat - tarpdantis tarp tų abiejų dantukų...tai kur tą plombą prilipinsi, nėr kaip unsure.gif

Nu dabar vėl sugluminai mane..Bet aš Vilniuj sakiau,kad mes tų priekinių netvarkėm,nes sakė,kad neįmanoma ir neverta. Tai man Vilniuj prof.sakė "Ir reikia, ir įmanoma.." Tai dabar nežinau... g.gif Galvoju,gal ne taip suprato...Gal galvojo,kad aš apie tuos 4tus.. g.gif Bet atrodo aiškiai sakiau,kad apie priekinius... unsure.gif
Atsakyti