Įkraunama...
Įkraunama...

2009 m. liepinukai. Jau 157 tema!

Sveikos smile.gif
kaip seniai čia bebuvau.... kažkaip, kai dirbti pradedi, tai laiko mažiau lieka įvairiom pramogom smile.gif

Sveikinimai visiems liepinukams ir liepinukėms gimtadienio proga 4u.gif 4u.gif 4u.gif Sveikatėlės, pasaulio pažinimo ir nerūpestingos vaikystės biggrin.gif Mums jau 3 thumbup.gif
Kaip laikas greitai bėga, atrodo ką tik nėščios vaikščiojom, o jau tiek metukų prabėgo biggrin.gif

Ačiū ARGOS už sveikinimus mano puputėms smile.gif

Kažkaip jau apie dar vieną leliuką pasvajoju, visur juos matau, pakalbinu, taip norisi mažo burbuliuko biggrin.gif

Atsakyti
Na ka...lygiai pries tris metus po 16 valandu praleistu ligoninej gime mano pirmagime mazyle Liepa .. 18.35 vakare 51 cm ugio ir 4150g svorio.... ir galiu drasiai pasakyt, kad tada as suzinojau, kokia pasaulyje didele gali buti MEILE!

Va taip mes siandien sventem: cia
tik zvakutes uzdegti teko eiti namo, nes buvo vejas...anyway buvo smagu...

ir dabar dar jubialiate sedi ir vis kisa savo mazus pirstukus i torta smile.gif ragauja ax.gif

Labazzzz... merginos 4u.gif

Visiems liepinukams nuosirdziausi sveikinimai gimtadieniu proga, aukit smalsus, drasus, grazus, laimingi!!!!!!!!! wub.gif

kaip gera buti mama wub.gif tiesiog nuostabu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(tikinga @ 2012 06 25, 12:06)
Sveikinimai Šilumos Justukui trečiojo gimtadienio proga wub.gif
Ir Smiltytei-pavėluoti sveikinimai wub.gif

Labai labai ačiū wink.gif

Retai čia užsuku, nes kaip ir visoms dirbančioms mamytėms, vis to laiko pritrūksta doh.gif Bet kaip gera čia pas jus wub.gif O vaikučiai kokie gražūs ir paaugę wub.gif

Visiems visiems liepinukams nuoširdžiausi sveikinimai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Labutis visiem, mes taip pat uzsukom pasveikinti visus bendraamzius su gimtadieniu. 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Visiems sekmes, laimes ,meiles, aukit diduciai ir sveiki. wub.gif
Atsakyti
Mes taip pat visus liepinukus sveikinam su gimtadieniais ir linkim augti šauniais, smalsiais vaikučiais ir, žinoma, kuo mažiau ligelės lanko ateinančius metus wub.gif
Atsakyti
Niu ir kaip gi atšventėt visi gimtadienius,ar smagiai? smile.gif
Kaip numirė tema tai šakės doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos gyvos 4u.gif

Po simto metu ir as pasirodau:) Pirmiausiai visus liepinukus su praejusiais gimtadieniais!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif Kaip greitai tie 3!!! thumbup.gif

As po dvieju savaiciu atostogu uzsimaniau isijungti kompiuteri ir sugalvojau uzsukti smile.gif Ech...kaip gera praleisti tas atostogas prie juros, dabar galvoju-kokia as kvaila, kad nesedejau prie jos kol nereikejo dirbti biggrin.gif O ryt i darba...Jau pradedu pavydeti toms, kurios turi antra leliuka tongue.gif

Siaip viskas pas mus ok! Liucija-smarkuole! Vos spejam su jos tempais biggrin.gif O dar dvi savaites prie olimpiados buvo prilipus su teciu-tad patikekit, kokie akrobatiniai triukai pas mus ant duru rankenu vyksta arba ranksluosciu pakabai-tarnauja kaip skersiniai ir ziedai biggrin.gif Salia namu atradom gimnastikos mokykla, priima nuo 3 m-nuvedem-susizavejo kol kas doh.gif Tad leisim truputi pasimokinti disciplinos, paklusnumo ir tvarkos, be to - pasportuos.

Visa kita irgi gerai.
Atsakyti
Sveikos,

pamirė tema, visos paskutinėm vasaros dienom džiaugiatės bigsmile.gif
O aš va verdu sriubą ir galvoju reikia užduoti temą diskusijai smile.gif

Ką valgo mūsų šaunieji dičkiai liepinukai skaniausiai, daugiausiai ir mėgiamiausiai? Ar tie kurie buvo nevalgiukai ir labai išrankūs išaugo ir kerta viską dabar įsijuosę? Ar yra dar mamyčių kurios maitinat vaikučius? Ar visi valgo patys savarankiškai? Kokiais desertais, saldumynais palepinat?
Atsakyti
Aha, ramu čia visiškai rolleyes.gif

Mano Ryčiukas buvo nevalgiukas, dabar valgo tikrai gerai rolleyes.gif Darželyje nuo pirmų dienų valgo pats, labai gražiai moka valgyti, o namie prašo kad aš jam padėčiau - man tai sunkumų nesudaro, todėl praktiškai visad maitinu jį aš rolleyes.gif Nori jis taip - man negaila rolleyes.gif
Mūsų valgomo maisto deja tik paragauja, todėl verdu jam atskirai, bet pripratau ir irgi didelių sunkumų tas nesukelia. Rytais valgo įvairiausias košes, pietums labai mėgsta daržovių troškinukus su mėsa, bulvių-brokolių arba vien bulvių košę su kukuliukais, kotletukais. Vakare - košės, makaronai su pienu ir tepamu sūreliu, koldūnai. Kartais prifantazuoju visokių užkepėlių, mažų blyniukų prikepu smile.gif

Desertai, saldumynai - Kinder kiaušiniai (labiausiai aišku reikia žaisliuko), Kinder Pinquin, Pez saldainiukai, jogurtai su saldainiukais, kartais ledai, sausainiai rolleyes.gif Ai, dar labai pamėgo Aistės pagaliukus-sausainiukus kūdikiams tongue.gif Praktiškai ne Aistei dabar juos perku, o Ryčiui tongue.gif

Šiaip gyvename puikiai rolleyes.gif
Labai pasiilgome visų ir būtų smagu pasimatyti, kaip su vilnietėmis, taip ir su kaunietėmis mirksiukas.gif Pamąstome ką nors, ką mirksiukas.gif

Atsakyti
Laba laba 4u.gif

Jokūbas nėra labai išrankus maistui,bet kaip ir anksčiau,taip ir dabar- mėsėdis biggrin.gif Jei yra mėsos, yra ko valgyti. Dar mėgsta makaronus,picą, bulvytes free..įvairūs troškiniai su morkom, kiaušinis, omletai.
Košėm ir blynais nesižavi schmoll.gif Bet ir tuos kartais valgo.

Mėgsta uogas: braškės, trešnės ir kitos saldžios uogos...Iš daržovių labiausiai mėgiamas- agurkas. Taip pat mėgsta visokias salotas, mišraines.

Saldumynai:
želiniai saldainiai "jelly", ledai, sausainiai, pyragai..Dabar neseniai išmoko kramtyti gumą,tai dabar ir tą kaerais pakramto blush2.gif
Šokoladinių saldainių ir šokoladų nevalgo visai schmoll.gif Parduotuvėj vaikščiodamas aiškina,kad tai "fui fui.." ir net neprašo.

Paprastai valgo pats,maitinam,kai nėra laiko ir kur nors skubam arba kai visi valgom irgi į tarpus paduodam kokį kasnį,kad tikrai pavalgytų.
Atsakyti
DOLLILYTE, kaip auga mažylis? rolleyes.gif
Atsakyti
Nu pagaliau smile.gif
Tai štai su valgymu mum visai prastai,nebevalgo beveik išvis man vaikas,bet gal bėda tame kad atskirai jai nedarau o siulau musu maistą... Bet jei virčiau tik jai tai tektų išmest dar daugiau maisto negu dabar. Labai mėgsta manų košę,tai vos ne kas rytą verdu kad tik pavalgytų. Laukiu kada eis i darželį,ten manau geriau valgys.
Atsakyti