Įkraunama...
Įkraunama...

2009 m. liepinukai. Jau 157 tema!

QUOTE(tikinga @ 2012 06 28, 17:26)
Kas jam belieka, kai prikabintas veidu į mamą, Dollilyt biggrin.gif
O man Jokūbėlis labai gražus wub.gif Kristupėlis irgi, bet jis dar iš leliukų serijos, o Jokūbėlis - tikras vyras su šukuosena wub.gif

Išvažiuojam savaitgaliui, todėl iš anksto noriu pasveikint gražiąją ilgakasę Emilytę trečiojo gimtadienio proga wub.gif

Kirptis reik Jokūbui,o dabar tokia natural šukuosena biggrin.gif Vis nėr kada nuvest vaiko į kirpyklą,tai taip ir yra blush2.gif
Papildyta:
user posted image
hmm.kažko ne taip foto deda g.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DOLLILYTE: 28 birželio 2012 - 16:44
Ačiū Tikinga smile.gif išėjo i darželį Emilija šendien paskutine dieną,ir gimtadienį ten paminės dar šendien smile.gif
Atsakyti
Daugirdas siuncia visiems liepinukams ir liepinukems sveikinimus treciojo gimtadienio proga smile.gif

Bukit visi sveiki ir laimingi! mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, liepinukės 4u.gif
Senai jau lankiausi čia... Nuostabu tokius didelius gražuoliukus ir gražuoliukes matyti thumbup.gif Nors ir vasarėlė - keliaujam darželin ir, greičiausiai, keliausime iki rugpjūčio vidurio. Tie darbai darbeliai... unsure.gif
Vyrukas po namus gastroliuoja gražiai pabertas - vėjaraupius pasigavome... tad kasomės ir seilę varvinam pro langą žiūrėdami smile.gif

Pasirodome, kokie jau smile.gif ...kai dar buvome gražūs...

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edma: 07 liepos 2012 - 08:44
Didziausi sveikinimai ir linkėjimai Arianai ir Karolinai gimtadienio diena!!!

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ARGOS: 07 liepos 2012 - 12:43
Sveikos,

Sveikiname visus liepinukus su 3 metų jubiliejais drinks_cheers.gif
Spaudžiam dešinę 8 dieną gimusiems drinks_cheers.gif
Atsakyti
Visiems balsingiesiems 8-sios dienos vyruciams dideliausi sveikinimai ir tvirtas letenos paspaudimas valio valio valiooooooo

user posted image
Atsakyti
Sveikinimai mūsų mieliesiems liepinukams!!!
Nuostabu girdėti iš mažo žmogučio: AŠ JAU DIDELIS, MAN TUOJ TRYS METAI!!!

DOLLILYTE, dėkui smile.gif
Atsakyti
Šiandien Arijaus diena wub.gif
Esu pati laimingiausia mama visame pasaulyje!!!
Atsakyti
Kokios dziaugsmingos visu nuotaikos smile.gif smagu thumbup.gif
Sveikinimai visiems liepinukams!

Noriu nuomones vienu klausimu pasiteirauti - zvalgomes buto ir dabar neapsisprendziam del dvieju: kainos skirtumas dvigubas. Tas kur brangesnis, tai ir remontas padarytas ir plotas didesnis, bet mums ne tai esmine dilema. Dilema - pigesnis buta yra be balkono, o brangesnis su mazuciuku, bet balkonu. Niekada negyvenom be balkono - ar labai jis svarbus? Kur dziovinant rubelius kai jo nera?
Atsakyti
QUOTE(saulutem @ 2012 07 11, 09:32)
Kokios dziaugsmingos visu nuotaikos smile.gif smagu  thumbup.gif
Sveikinimai visiems liepinukams!

Noriu nuomones vienu klausimu pasiteirauti - zvalgomes buto ir dabar neapsisprendziam del dvieju: kainos skirtumas dvigubas. Tas kur brangesnis, tai ir remontas padarytas ir plotas didesnis, bet mums ne tai esmine dilema. Dilema - pigesnis buta yra be balkono, o brangesnis su mazuciuku, bet balkonu. Niekada negyvenom be balkono - ar labai jis svarbus? Kur dziovinant rubelius kai jo nera?

Mano nuomone, bute balkonas reikalingas ir ne tik dėl rūbelių džiovinimo, papildomas plotas visad gerai, jau nekalbu apie tai, kad gali išgert kavos, pasigrožėt vaizdu ir pan., bet gi ir sandėliuot visokius daiktus (dažniausiai nereikalingus) biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saulutem @ 2012 07 11, 09:32)
Niekada negyvenom be balkono - ar labai jis svarbus? Kur dziovinant rubelius kai jo nera?

Mes dabar kaip tik persikraustom i kita buta, kuriame vienas kambarys didintas balkono saskaita ir belieka tik vienas balkonas, dabar kur gyvenam, yra balkonas per du kambarius, ir man jau kyla panika, kur viska sudet reiks ir ar uzteks vieno balkono lotuliukas.gif
Kaip gyventi be balkono, is viso nelabai isivaizduoju. Gyvenau, kol studijavau ir gyvenau barake. Bet nea, nenoriu smile.gif
Atsakyti