Keila koks puikus vaisiu stalas o sakyk ten tortas ir pyrageliai beze puosti? as tai vat bijau taip puosti manorankos jauciu per daug drebetu tik va pastebejau kai rozytes is kremo darai tai tarpeliu nesimato, o cia tarpeliai matosi truputi, kaip sunkiau rozytem ar tokiu budu puosti tortus kremu!? vis noriu pabandyti bet dar nedrystu
versaal labai labai labai dailus torciukas
Saules zuikuti man irgi labiausia patiko tavo paskutinysis su linksmaisiais meskuciais
Rasa_zyk tavo bitininkui ir su meskiuku labai patiko
QUOTE(ramune.v @ 2012 06 08, 16:26)
nea, dariau pagal Adrijos pamokymus CIA (paskutine zinute)
karpiau is serveteles ir klijavau su sausais klijukais, bet greit gaunasi nes karpai kokias 5-7serveteles is kart jos plonos juk. o is vienos gaunasi 3vnt. 3m dukrai labai patiko padet
karpiau is serveteles ir klijavau su sausais klijukais, bet greit gaunasi nes karpai kokias 5-7serveteles is kart jos plonos juk. o is vienos gaunasi 3vnt. 3m dukrai labai patiko padet
Nors uzmusk,bet nerodo man ten zinutes apie tai
QUOTE(dzokada @ 2012 06 08, 21:43)
Nors uzmusk,bet nerodo man ten zinutes apie tai
Atrodo, kad yra puslapiu arčiau apie tai
QUOTE(Mayfly @ 2012 06 08, 22:46)
aaa,supratau,galvojau kad kazkur anksciau kazka lyg maciau,dekui,viskas dabar aisku tik va pas mus tokiu serveteliu nesu macius,tik kazkada seniai vienoj parduotuvej buvo uzveze
QUOTE((:Buziukas:) @ 2012 06 09, 10:28)
sveikos, atnesu ir as viena, veliau bus dar snikersas 1,6kg, pastilazas
Oj koks vasariskas
idesiu ir as savo viena
QUOTE(IwonaBogd @ 2012 06 09, 10:29)
idesiu ir as savo viena
Labai grazus
Kaip jus karoliukus priklijuojate prie mases?
dar karta aciu visoms jaunieji labai patenkinti, o tai svarbiausia
Taip cia is bezo, bet cia ne rozem puosta, o kvarbatkom, kitu puosimu. Mano rankos irgi drebejo, bet kai reikejo padaryti 60 vnt mazu tortuku, tai privalejau zigzaguot, nors ranka buvo nutirpusi juodai . Tik kai jau isdejau pamaciau kad kai kur tarpeliai matosi, bet ten vietoj kremo neturejau sutvarkyti. Bet visumoj, stalas atrode efektingai, kai nusiledi nuo laitu, o jis gale centre, tai super atrode. Dziagiuosi darbu
QUOTE(smailyttte @ 2012 06 08, 22:02)
Keila koks puikus vaisiu stalas o sakyk ten tortas ir pyrageliai beze puosti? as tai vat bijau taip puosti manorankos jauciu per daug drebetu tik va pastebejau kai rozytes is kremo darai tai tarpeliu nesimato, o cia tarpeliai matosi truputi, kaip sunkiau rozytem ar tokiu budu puosti tortus kremu!? vis noriu pabandyti bet dar nedrystu
Taip cia is bezo, bet cia ne rozem puosta, o kvarbatkom, kitu puosimu. Mano rankos irgi drebejo, bet kai reikejo padaryti 60 vnt mazu tortuku, tai privalejau zigzaguot, nors ranka buvo nutirpusi juodai . Tik kai jau isdejau pamaciau kad kai kur tarpeliai matosi, bet ten vietoj kremo neturejau sutvarkyti. Bet visumoj, stalas atrode efektingai, kai nusiledi nuo laitu, o jis gale centre, tai super atrode. Dziagiuosi darbu
Aciu mergytem atsakiusiom del aguonos pastiliazo. Nu lyg ir nedejau daug tos zelatinos....tik du saukstelius....pikta labai....taip norejau ka grazaus sumestraut o su sita "tesla" taip ir nejo susitart.....
Dar klausimelis del ganaso: dejau grietineles puse litro 38% riebumo ir juodo sokolado puse kg.....kai reikejo plakti, vargais negalais issiplake...bet be sansu per koki antgali ka nors isspausti...kodel???????? Kas cia man su juo negerai
Labai zavingi visu merginu tortukai
Nuotaikini ir zinau, kad is " dusios" daryti
Saunuoles
Dar klausimelis del ganaso: dejau grietineles puse litro 38% riebumo ir juodo sokolado puse kg.....kai reikejo plakti, vargais negalais issiplake...bet be sansu per koki antgali ka nors isspausti...kodel???????? Kas cia man su juo negerai
Labai zavingi visu merginu tortukai
Nuotaikini ir zinau, kad is " dusios" daryti
Saunuoles
QUOTE(Mingailiux @ 2012 06 09, 10:33)
su degtine
Ačiū visoms už komentarus ir pastabas
P.S. labai patiko širdutė su bantuku ,labai gražiai bantukas su tais pabarstukais žiūrisi
P.S. labai patiko širdutė su bantuku ,labai gražiai bantukas su tais pabarstukais žiūrisi