Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

*Keila* uoj kaip grazuuu wub.gif Su tuo vestuviniu patyriau pirma karta ka reiskia nuvezti ir paruosti torta tokio tipo sventej,nu koks idomus jausmas,toki pat adrenalina pajauciau kaip uzlipti ant scenos bigsmile.gif hihihi.gif
Atsakyti
Labas rytas,
*saules_zuikutis* thumbup.gif grazu ir idomu, ir dabar su sypsena iki ausu sediu biggrin.gif
*Keila* oho kiek darbo, gerai atrodo bigsmile.gif noretus ten arciau prie to stalo 4u.gif , jei neparagaut, tai bent apziureti mirksiukas.gif . Ir ,,naktinukas labai" grazus thumbup.gif
astuftis grazus , o man nesigavo tokia kepure 4u.gif daziau ant virsaus , tai rankas trys dienas negalejau isplaut blink.gif
ramune.v thumbup.gif
O cia mano ,,naktinukas" i mokykla isleistuvem. Sventes tema laiveliai. Visa sale ispuosta lankstytais laiveliais . Ir as prie ju prisidejau 4u.gif
Maskarpones 3,5kg , pastilazas
user posted image
user posted image
Gal kas daret torta Maskarpones su kiausiniu baltymais? Planuoju isbandyt g.gif
Atsakyti
oi aciu merginos lbai 4u.gif

QUOTE(dzokada @ 2012 06 08, 01:27)
*Keila* uoj kaip grazuuu  wub.gif Su tuo vestuviniu patyriau pirma karta ka reiskia nuvezti ir paruosti torta tokio tipo sventej,nu koks idomus jausmas,toki pat adrenalina pajauciau kaip uzlipti ant scenos  bigsmile.gif hihihi.gif

Aha, zinok faina labai, man patiko ten ruosti viska, kiekvienas darem savo darbus, kas stalus puose, kas scena tvarke, apsvietima. Ten atbegusios virejos klausinejo is kur pirkom tortukus, saldainius, keksiukus biggrin.gif
Bet jau vezimas ju tai padek D doh.gif kaip kiausinius, kiekvienas ipakuotas atskirai. Nu zodziu su dviem masinom, viska italpinom.
Lb gaila, kad nera fotkiu is arciau, nes ant greicio fotkinau doh.gif
Atsakyti
Keila tikrai grazu 4u.gif
O galetum pasakyt kokias formeles naudoji drugeliams ispausti, jeigu nesunku idek linka ax.gif ?...
Atsakyti
Aciu uz pastebejimus smile.gif del keksiuko popieriuko aukscio tai man klausimas iskilo-kiek ziurejau ir matavau jie orginalus irgi auksti. Na grazus jie, gal kitaip ir visas grozis nesimatytu, o gerai tai kad papuosimo beveik ir nereik jau tik minimalaus smile.gif
*saules_zuikutis* lotuliukas.gif thumbup.gif
astuftis nu labai liuks
*Keila* thumbup.gif gaila kad stalas taip toli ax.gif
versaal laaaaaaaaaaaaaaaaabai fainuolis smile.gif
ne *Keila* bet idedu biggrin.gif DRUGELIU ISPAUDAI
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramune.v: 08 birželio 2012 - 09:05
Gražūs tortukai, einu apžiūrėti įdėmiau, o čia vienas mano smile.gif

kriaušinis-karamelinis, jogurtinis, 4,6 kg.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(ramune.v @ 2012 06 08, 08:57)
Aciu uz pastebejimus smile.gif del keksiuko popieriuko aukscio tai man klausimas iskilo-kiek ziurejau ir matavau jie orginalus irgi auksti. Na grazus jie, gal kitaip ir visas grozis nesimatytu, o gerai tai kad papuosimo beveik ir nereik jau tik minimalaus smile.gif
*saules_zuikutis*  lotuliukas.gif  thumbup.gif
astuftis nu labai liuks
*Keila*  thumbup.gif gaila kad stalas taip toli  ax.gif
versaal laaaaaaaaaaaaaaaaabai fainuolis smile.gif
ne *Keila* bet idedu  biggrin.gif DRUGELIU ISPAUDAI

notworthy.gif Aciu labai ax.gif
Atsakyti
sveikos auksiniu ranku, beribes fantazijos savininkes 4u.gif

perziurejus visus tortus nugriut galima, gerai kad sedziu ziuredama doh.gif biggrin.gif

labaiusiai istrigo 'nelaimelis' kuris titulini lapa papuose. tikrai ispudingai atrodo, tikiu kad realiai pamacius tai isvis zandikaulis atkristu wub.gif

pasivaidesniu ir as su savo valgomais 'kleckais' blush2.gif

meduciai (sudetos 2 meduciu nuotraukos) vienas su zele, kitas paprastas, puosti sokoladu, vaisiais. abu 1.5 kg
user posted image

rafaelo svajone, puostas kokoso drozlem, sausainukais, pirmieji mano daryti roziu ziedai (roziu lapeliai nuo gyvos rozes blush2.gif )
user posted image
Atsakyti
[quote=simisimi84,2012 06 08, 09:36]

Labai grazus, mielas ,skoningas ir ryskus bigsmile.gif .Man kolkas tokie nesigauna verysad.gif

Papildyta:
[quote=dani84,2012 06 08, 11:49]

Labai grazus smile.gif , valgomi biggrin.gif
Atsakyti
dani84 man labai tokie tortai prie sirdies, viskas valgoma:) as kai pradejau pati kept, tos mases jau niekad nevalgau, kol nekepiau tai visada suvalgydavau,bet visi mano artimieji ja dievina ir dengimo mases mano suvalgo iki trupinuko, taigi ir tie tortai mano giminei valgomi:Das aiksu stengiuos kuo ploniau iskociuot, tai skundziasi, kad per plonai jiems:D

beje, dabarreiks daryt kazkoki torat, kad butu saldus. vaikinui bus 14,grietineles jis nemegsta tik rududu, bet juk absurdas viska su rududu istept, gal kas paprotins ka gero galim abutu padaryt su rududu ir riesutais??? isskyrus snikersa ten juk grietinele.
Atsakyti
QUOTE(elenka @ 2012 06 08, 13:47)
dani84 man labai tokie tortai prie sirdies, viskas valgoma:) as kai pradejau pati kept, tos mases jau niekad nevalgau, kol nekepiau tai visada suvalgydavau,bet visi mano artimieji ja dievina ir dengimo mases mano suvalgo iki trupinuko, taigi ir tie tortai mano giminei valgomi:Das aiksu stengiuos kuo ploniau iskociuot, tai skundziasi, kad per plonai jiems:D
beje, dabarreiks daryt kazkoki torat, kad butu saldus. vaikinui bus 14,grietineles jis nemegsta tik rududu, bet juk absurdas viska su rududu istept, gal kas paprotins ka gero galim abutu padaryt su rududu ir riesutais??? isskyrus snikersa ten juk grietinele.

yra tortas kur sviestas+rududu smile.gif
Atsakyti
Nu SIMISIMI,labai labai 4u.gif .Grazios spalvytes tortuko....
Atsakyti