Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Divia, tas suris man nedave ramiai miegoti ax.gif akyse stovejo bigsmile.gif jau toks grazus jis man thumbup.gif , antras tortas ir keksiukai thumbup.gif .
saules zuiki, labai grazu thumbup.gif vis laukiu ir as progos bateli isbandyt, tai ir tyrineju tokius tortus ax.gif
mingailiuks[B] grazu smile.gif
[B]Nevute
koks mielas, be galo grazus thumbup.gif
Keila thumbup.gif
Likta , tvarkingas ir grazus, neapkrautas toks thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(*Keila* @ 2012 06 22, 00:39)
SL, visu mergaiciu grazus darbai 4u.gif

o ta SL-tai as? blush2.gif biggrin.gif

grazus tortukai

QUOTE(likta @ 2012 06 22, 07:17)

kaip grazu! bigsmile.gif

QUOTE(zmogelis @ 2012 06 22, 07:47)
Tortai nuostabus visi !!!

As su klausimu ,nori zmones torto vestuvems apie 100 zmoniu vieno skonio tik,as sakau 10 kg per akis ,jie sako gal daugiau ,gal kas daret tokiam kiekiui ,gal tikrai daugiau reikia ? g.gif
jei nebus kitu tortu,tai as 50zmoniu apie 10kg siulyciau ax.gif

ACIU visoms 4u.gif
Atsakyti
Ačiū, merginos, nenuleisiu rankų 4u.gif

Kai pažiūriu į jūsų tortus, tai kažkaip netikiu, kad iseis jus pasivyti kazkada biggrin.gif
O kaip taip gražiai užrašote tortą? Pvz krikšto tortui raides rašytos, ar su formelemis darytos, ar pirktines? Nu nerealiai dailu... doh.gif

Žemuoginis tortas tai išvis tyliu - kiek laiko tokiam atiduoti reikia? Savaitės? biggrin.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(freimule @ 2012 06 22, 08:37)
O kaip taip gražiai užrašote tortą? Pvz krikšto tortui raides rašytos, ar su formelemis darytos, ar pirktines? Nu nerealiai dailu... doh.gif

Yra trafaretai raidziu ar formeles (nzn kaip vadinasi). Zodziu, issisaudzia raides
Atsakyti
QUOTE(Irme @ 2012 06 21, 22:03)
Mergaites, nagi pasidalinkit aguoninio biskvito receptu smile.gif Ar pavyks jei i ta tradicini idesiu paprastai aguonu?

tai zinoma pavyks.......
Atsakyti
Divia abu tortai tikrai puikūs , tas su gėle gal ir per margas , bet kuo daugiau žiūrėjau tuo daugiau man ta makalynė patiko biggrin.gif wub.gif , gėlė tai išvis fantastiška , keksiukai ir labai labai , o kaip padaryti keksiukų krepšiukai ax.gif smile.gif

*saules_zuikutis* pirmiausiai pats didžiausias respekts už tokį tobulą napaleono išlyginimą good.gif wub.gif , o ir batelis princesės kojytės vertas smile.gif wub.gif

Mingailiux labai man mieli tie tortai , kur tais kringeliukais puošti smile.gif

nevute tortas gerulis , bet jau boružių grožis lotuliukas.gif lotuliukas.gif wub.gif , negaliu durnos šypsenos sulaikyt hihihi.gif , nu man jos tokios prikolnos

*Keila* tortukai dailūs tik gal man norėtus truputį ryškesnių spalvų blush2.gif

likta viskas dailu tvarkinga ir neturiu prie ko prisiblusinėt biggrin.gif schmoll.gif

Iwona dar tavo žiuvius labai įsiminė , imk 4u.gif šaunuolė
Atsakyti
o jau tortų gražumas blink.gif doh.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Merginos, gal žinote maisto institute, 6 aukšte esančios parduotuvės (kur dėžutės ir dažai ) telefono Nr. g.gif Labai reikia 4u.gif
Atsakyti
Sveikos visos bitutes !

reikalinga jusu pagalba,siandien reikia puosti torta meduti,tik dar vis nesugalvoju kaip,neesu patyrusi labai jau as,tad noriu paklausti ar isplakus vien tik grietinele iki standziu putu neissileis tas papuosimas (krasteliai) su svirkstu isspausti,o gal dar ideti grietineles standiklio,niekada jo taip pat neesu naudojusi blush2.gif
Tortukas tures atlaikyti rytoj kelione,tad kaip cia ji graziai nuvezus ir gedos neapturejus mirksiukas.gif
o gal is savo patirties kazka galite rekomeduoti?
aciu
Atsakyti
Nu ir aš pasirodau
....žiedai ir statūlėlė Rafaelo 2 kg
user posted image
Varškinis 2 kg user posted image
Ananasinis-karamelinis 2 kguser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 22 birželio 2012 - 16:44
QUOTE(tupukas @ 2012 06 22, 08:24)

Tortukas tures atlaikyti rytoj kelione,tad kaip cia ji graziai nuvezus ir gedos neapturejus mirksiukas.gif

mano situacija grynai doh.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Dianaaa1215 @ 2012 06 22, 08:27)

galima receptuką ananasinio-karamelinio? bigsmile.gif
Atsakyti

Aciu visoms 4u.gif
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 06 22, 08:32)
o ta SL-tai as?  blush2.gif  biggrin.gif

grazus tortukai
kaip grazu!  bigsmile.gif

aha, tu biggrin.gif

linette - realiai spalvos siek tiek ryskesnes buvo, negu foto mirksiukas.gif
Atsakyti