Divia, tas suris man nedave ramiai miegoti akyse stovejo jau toks grazus jis man , antras tortas ir keksiukai .
saules zuiki, labai grazu vis laukiu ir as progos bateli isbandyt, tai ir tyrineju tokius tortus
mingailiuks[B] grazu
[B]Nevute koks mielas, be galo grazus
Keila
Likta , tvarkingas ir grazus, neapkrautas toks
QUOTE(*Keila* @ 2012 06 22, 00:39)
SL, visu mergaiciu grazus darbai
o ta SL-tai as?
grazus tortukai
QUOTE(likta @ 2012 06 22, 07:17)
kaip grazu!
QUOTE(zmogelis @ 2012 06 22, 07:47)
Tortai nuostabus visi !!!
As su klausimu ,nori zmones torto vestuvems apie 100 zmoniu vieno skonio tik,as sakau 10 kg per akis ,jie sako gal daugiau ,gal kas daret tokiam kiekiui ,gal tikrai daugiau reikia ?
jei nebus kitu tortu,tai as 50zmoniu apie 10kg siulyciau As su klausimu ,nori zmones torto vestuvems apie 100 zmoniu vieno skonio tik,as sakau 10 kg per akis ,jie sako gal daugiau ,gal kas daret tokiam kiekiui ,gal tikrai daugiau reikia ?
ACIU visoms
Ačiū, merginos, nenuleisiu rankų
Kai pažiūriu į jūsų tortus, tai kažkaip netikiu, kad iseis jus pasivyti kazkada
O kaip taip gražiai užrašote tortą? Pvz krikšto tortui raides rašytos, ar su formelemis darytos, ar pirktines? Nu nerealiai dailu...
Žemuoginis tortas tai išvis tyliu - kiek laiko tokiam atiduoti reikia? Savaitės?
Kai pažiūriu į jūsų tortus, tai kažkaip netikiu, kad iseis jus pasivyti kazkada
O kaip taip gražiai užrašote tortą? Pvz krikšto tortui raides rašytos, ar su formelemis darytos, ar pirktines? Nu nerealiai dailu...
Žemuoginis tortas tai išvis tyliu - kiek laiko tokiam atiduoti reikia? Savaitės?
QUOTE(freimule @ 2012 06 22, 08:37)
Yra trafaretai raidziu ar formeles (nzn kaip vadinasi). Zodziu, issisaudzia raides
QUOTE(Irme @ 2012 06 21, 22:03)
Mergaites, nagi pasidalinkit aguoninio biskvito receptu Ar pavyks jei i ta tradicini idesiu paprastai aguonu?
tai zinoma pavyks.......
Divia abu tortai tikrai puikūs , tas su gėle gal ir per margas , bet kuo daugiau žiūrėjau tuo daugiau man ta makalynė patiko , gėlė tai išvis fantastiška , keksiukai ir labai labai , o kaip padaryti keksiukų krepšiukai
*saules_zuikutis* pirmiausiai pats didžiausias respekts už tokį tobulą napaleono išlyginimą , o ir batelis princesės kojytės vertas
Mingailiux labai man mieli tie tortai , kur tais kringeliukais puošti
nevute tortas gerulis , bet jau boružių grožis , negaliu durnos šypsenos sulaikyt , nu man jos tokios prikolnos
*Keila* tortukai dailūs tik gal man norėtus truputį ryškesnių spalvų
likta viskas dailu tvarkinga ir neturiu prie ko prisiblusinėt
Iwona dar tavo žiuvius labai įsiminė , imk šaunuolė
*saules_zuikutis* pirmiausiai pats didžiausias respekts už tokį tobulą napaleono išlyginimą , o ir batelis princesės kojytės vertas
Mingailiux labai man mieli tie tortai , kur tais kringeliukais puošti
nevute tortas gerulis , bet jau boružių grožis , negaliu durnos šypsenos sulaikyt , nu man jos tokios prikolnos
*Keila* tortukai dailūs tik gal man norėtus truputį ryškesnių spalvų
likta viskas dailu tvarkinga ir neturiu prie ko prisiblusinėt
Iwona dar tavo žiuvius labai įsiminė , imk šaunuolė
o jau tortų gražumas
Merginos, gal žinote maisto institute, 6 aukšte esančios parduotuvės (kur dėžutės ir dažai ) telefono Nr. Labai reikia
Sveikos visos bitutes !
reikalinga jusu pagalba,siandien reikia puosti torta meduti,tik dar vis nesugalvoju kaip,neesu patyrusi labai jau as,tad noriu paklausti ar isplakus vien tik grietinele iki standziu putu neissileis tas papuosimas (krasteliai) su svirkstu isspausti,o gal dar ideti grietineles standiklio,niekada jo taip pat neesu naudojusi
Tortukas tures atlaikyti rytoj kelione,tad kaip cia ji graziai nuvezus ir gedos neapturejus
o gal is savo patirties kazka galite rekomeduoti?
aciu
reikalinga jusu pagalba,siandien reikia puosti torta meduti,tik dar vis nesugalvoju kaip,neesu patyrusi labai jau as,tad noriu paklausti ar isplakus vien tik grietinele iki standziu putu neissileis tas papuosimas (krasteliai) su svirkstu isspausti,o gal dar ideti grietineles standiklio,niekada jo taip pat neesu naudojusi
Tortukas tures atlaikyti rytoj kelione,tad kaip cia ji graziai nuvezus ir gedos neapturejus
o gal is savo patirties kazka galite rekomeduoti?
aciu
QUOTE(tupukas @ 2012 06 22, 08:24)
mano situacija grynai
Papildyta:
QUOTE(Dianaaa1215 @ 2012 06 22, 08:27)
galima receptuką ananasinio-karamelinio?
Aciu visoms
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 06 22, 08:32)
o ta SL-tai as?
grazus tortukai
kaip grazu!
grazus tortukai
kaip grazu!
aha, tu
linette - realiai spalvos siek tiek ryskesnes buvo, negu foto