Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Laba diena! 4u.gif Atnesu ir as keleta darbeliu temutei pagyvinti ax.gif
Kirbes medutis,saldainiu mase-
user posted image
Varskes ir jogurtinis,pastiliazas-
user posted image
Ir pirmieji keksiukai (varskes-aciu @adrij@ s nuostabu recepteli 4u.gif )-
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Divia @ 2012 06 21, 20:36)
Laba diena!

Pirmas fajnas lotuliukas.gif wub.gif
Antram man be tu spalvotu ziedeliu atrodytu graziau. Pati gele nuostabi wub.gif wub.gif wub.gif
Keksiukai superniai thumbup.gif uzsaivinsiu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IwonaBogd: 21 birželio 2012 - 19:42
Pasirodau ir as su savo bandymu iskepti meduti ir pasigaminti slapia beze.
user posted image

Kokio numerio antgali naudojate tokiems suraitymams. Nu tikrai pas mane per smulkus g.gif Ir tortas gavosi zemas. Reikes pora blynau daugiau kepti kita karta. Nu, dar neaisku kas viduj, gal nevalgomas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(IwonaBogd @ 2012 06 21, 20:27)
ad dariau mirksiukas.gif  daziau pirma kuno spalva, o po to ruda. Viskas dazyta ant virsaus su teptukais.

o ten ant balto pastilazo dazyta? ir kokie dazai, jei ne paslaptis aisku biggrin.gif?
Atsakyti
Cia jus aktyvesnes nei tortu temoj, tad jusu klausiu 4u.gif reikia aguoninio biskvito, kazi ar galima kept ta tradicini kiausiniai-miltai-cukrus biskvita ir i ji idet aguonu? Jas turbut reikia pirma nuplikyt karstu vandeniu ir permalt? Ar gausisi tas biskvitas? ir pertepimas jogurtas su varske- tai varske turbut pertrint pries dedant i jogurta
Atsakyti
QUOTE(ramune.v @ 2012 06 21, 20:48)
o ten ant balto pastilazo dazyta? ir kokie dazai, jei ne paslaptis aisku biggrin.gif?

Taip ant balto. rolleyes.gif Is pradziu IVORI, o po to CHOCOLATE BROWN. Dazai AmeriColor.
Atsakyti
QUOTE(IwonaBogd @ 2012 06 21, 21:37)
Taip ant balto. rolleyes.gif  Is pradziu IVORI, o po to CHOCOLATE BROWN. Dazai AmeriColor.

aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(freimule @ 2012 06 21, 18:25)
Rodau tuos gulincius ponius. Dariau juos is marshalow gumiu, todel niekaip jie man nestovejo -

arkliukai labai mieli,o su vaivorykste ir pacio torto padengimu kita karta bus geriau 4u.gif

QUOTE(Divia @ 2012 06 21, 20:36)

uoj,kiek cia visokiausiu margumynu! bigsmile.gif

QUOTE(Mingailiux @ 2012 06 21, 20:47)
Pasirodau ir as su savo bandymu iskepti meduti ir pasigaminti slapia beze.

na ir kaip beziukas?
-----------------------
mano siandien vienas ax.gif
Napaleonas su spanguolem,pastilazas,3500gr
user posted image
user posted image
pirma karta napaleona dengiau mase cool.gif
Atsakyti
Visu tortai labai grazus,pirmi blynai irgi labai mieli:) sveikiniu Mingaliuk isbandziu beze, panasu,kad pavyko nes forma tai matosi:) as bandysiu irgi ryt naujaja slapia beze,tik man toks klausimas, ar butina deti citrinos rugstele, ar ji ka sudaro,ar tik del skonio dedama, nes tortas gana rugstokas gavosi,tai bijau kad nebutu su beze per rugstu:)
Atsakyti
Sveikos kepejeles, visa issiilsejusi gryzau kept toliau biggrin.gif Daug matau kad praleidau, paveluoti sveikinimai Adrijai ir Olestai happybday.gif
Visos kepat plusat, aisku visu nepaminesiu bet visu tortai thumbup.gif

Cia mano siandieninis, pirma karta dariau triju aukstu doh.gif Dvynuku krikstynoms smile.gif

user posted image

Atsakyti
Sveikutes, paskutiniu metu tik greitai uzbegu permatu akytemis jusu grozius ir vel i savo rupestelius ner laiko net parasyti visi savaip grazus, bet va dabar jau nesusilaikiau Nevute na toks mielas toks grazus toks toks toks... net truksta zodziu koks puikus tavo tortukas wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti

QUOTE(Nevute @ 2012 06 21, 21:55)
Sveikos kepejeles,

koks groziu grozis!
o kokie cia ju matmenys ir koks bendras svoris?
Atsakyti