Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

OOO kokia zuvyyyyte blink.gif thumbup.gif
ir labai patiko jogos treneres torciukas thumbup.gif
QUOTE(Mingailiux @ 2012 06 21, 11:25)
Sakykit, merginos, jei kepu meduti ir noriu papuosti slapia beze, turbut nebereikia tepti sviestiniu kremu? Uztenka su slapia beze pereiti? O gal aptepti paciu kremu kiek liks ir tada slapia beze?
Ir ar galima is karto puosti sutepus ar irgi reikia laukti apie para kaip su pastiliazu dengiant?

Aciu jei kas atsakys  aciuks.gif

mergaites puosusios sako slapia beze nenuplauke nuo grietineles, bet kai kurios del visa ko tepa sviestini. As tepu labai nedaug del sventos ramybes biggrin.gif
Del puosimo is kart-jei jau kitaip neiseina galit, bet geriau butu luktelti kad subrestu torciukas.
QUOTE(etoile @ 2012 06 21, 11:38)
BALTAS PLIKYTAS SVIESTINIS KREMAS

parasyta "sviestinis" - tai ir tinkamas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramune.v: 21 birželio 2012 - 14:50
QUOTE(IwonaBogd @ 2012 06 20, 18:58)
Labas vakaras. Atnesu siandienos zuvyte. ax.gif

koooks karpis thumbup.gif
Atsakyti
Mingailiux koks mielas meskiukas wub.gif et kad man tokius pavyktu doh.gif
Kausriukas su masiniukais wub.gif
leila10 - idomus
versaal oi kokie suniukai-fainuoliukai bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramune.v: 21 birželio 2012 - 14:54
faina zuvele smile.gif

jogas gerulis biggrin.gif ir krikstynu labai siltas tortukas
Atsakyti
QUOTE(ramune.v @ 2012 06 21, 15:48)
mergaites puosusios sako slapia beze nenuplauke nuo grietineles, bet kai kurios del visa ko tepa sviestini. As tepu labai nedaug del sventos ramybes biggrin.gif
Del puosimo is kart-jei jau kitaip neiseina galit, bet geriau butu luktelti kad subrestu torciukas.

Labai aciu, uz issamu paaiskinima. As cia daraus meduti siaip, pasibandymui. Kas do daiktas yra tas medutis. Seima suvalgys belekaip papuosta. Tik vat norejau zinoti kaip darosi vsikas. Tikiuosi gausis man ta slapia beze. Irgi niekad nedariusi.

QUOTE(ramune.v @ 2012 06 21, 15:54)
Mingailiux koks mielas meskiukas wub.gif et kad man tokius pavyktu doh.gif

Aciu labai uz meskio ivertinima. Pirmas mano gyvenime meskis blush2.gif . Niekad nebuvau dariusi tokiu.
Atsakyti
parasyta "sviestinis" - tai ir tinkamas smile.gif

Labai aciu Ramune.v. 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(etoile @ 2012 06 21, 16:53)
Labai aciu Ramune.v.  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

ner uz ka, tik jau profes buvo ne karta minejusios, kad kai karsta-geriasias sviestinis: sviestas+cukraus pudra-ne taip rasoja mirksiukas.gif
Atsakyti
Man labai reik pagalbos reik torto ,, Negriuko" tiksliau pyrago, taciau papuosti, kaip torta. Gal kas galit imesti demsio vera 4u.gif isbandyta recepta, radau daug receptu, bet kuris butu skanus g.gif ? Bandziau kotoj temoj rasyt, bet ten nieko nera ax.gif ,o cia jusu nemazai smile.gif Recepto reik rydienai, o dar paragavimui reik iskept rolleyes.gif

NiuniaX labai skaniai atrodo thumbup.gif
IwonaBogd zuvis gerule thumbup.gif
daluze77 labai grazūs
Olesta grazus thumbup.gif atrodo nieko ipatingo ax.gif , bet taip viskas sudeliota ir spalvos bigsmile.gif man labai grazu
Auksiuke labai labai ypac vidurinis thumbup.gif
Atsakyti
Rodau tuos gulincius ponius. Dariau juos is marshalow gumiu, todel niekaip jie man nestovejo - teko guldyti smile.gif

Nesijuokite labai - tai mano pirmas blynas su mase blush2.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(freimule @ 2012 06 21, 18:25)
Rodau tuos gulincius ponius. Dariau juos is marshalow gumiu, todel niekaip jie man nestovejo - teko guldyti smile.gif
Nesijuokite labai - tai mano pirmas blynas su mase  blush2.gif

Ner cia ko juoktis-juk pirmas bandymas, kuo toliau tuo bus geriau. Arkliukai mieli, su torto forma dar teks kita syk padirbeti, gal labai minkstutis buvo ar nesusistovejusi denget? O siaip man labai grazu tokie torciukai, kur yra dar prie ko kabintis ir tobulet, bet tiek dusios ir darbo matos ideta wub.gif
As saldainiu mases nemyliu schmoll.gif nepatinka ji man - gumine, sunku dirbti todel renkuosi pastilaza blush2.gif

---
kas dare "batona" su ikrais - kokia spalva dengiat sonus ir kokia po to dazot?
ACIU smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramune.v: 21 birželio 2012 - 18:26
QUOTE(ramune.v @ 2012 06 21, 19:24)
Ner cia ko juoktis-juk pirmas bandymas, kuo toliau tuo bus geriau. Arkliukai mieli, su torto forma dar teks kita syk padirbeti, gal labai minkstutis buvo ar nesusistovejusi denget? O siaip man labai grazu tokie torciukai, kur yra dar prie ko kabintis ir tobulet, bet tiek dusios ir darbo matos ideta wub.gif
As saldainiu mases nemyliu schmoll.gif nepatinka ji man - gumine, sunku dirbti todel renkuosi pastilaza blush2.gif

---
ACIU  smile.gif

oj kaip aciu 4u.gif koks sirdziai mielas komentaras wub.gif ir tos kritikos taip reikia, nes ir tobuleti vercia. Minkstas tortas labai buvo. Kol stovejo neapdengtas, atrode pakankamai kampuotas, o kai apdengiau, suapvalejo tie krastai biggrin.gif
Man pastilazas neskanu, todel pabandziau guminukus, bet isbandysiu butinai ir jusiski varianta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksiuke @ 2012 06 21, 15:44)

du paskutiniai labai patiko wub.gif

OOO kokia zuvyyyyte blink.gif  thumbup.gif

QUOTE(Auksiuke @ 2012 06 21, 15:48)

QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 06 21, 16:06)

QUOTE(versaal @ 2012 06 21, 17:12)
IwonaBogd zuvis gerule thumbup.gif

Labai aciu. 4u.gif 4u.gif 4u.gif O ypac malonu, kai atpazista joje karpi. ax.gif Nes pagal karpio paveiksliuka dariau blush2.gif

QUOTE(ramune.v @ 2012 06 21, 19:24)
ACIU  smile.gif

ad dariau mirksiukas.gif daziau pirma kuno spalva, o po to ruda. Viskas dazyta ant virsaus su teptukais.
Atsakyti