Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Laba 4u.gif ieskau kas man galetu pagaminti keksiuku krikstynoms (liepos 21). Butu gerai aplink Alytu, bet tinka ir Vilnius.
Detaliau - per AZ 4u.gif
Atsakyti

user posted image

labai grazus bokalas, o norejau paklausti kaip cia padaryta sokoladine mase, kad ji gavosi keliu spalvu?
Atsakyti
merginos,tiokiom dekoracijom
user posted image
(foto skolinta)
n kad kreminis papuošimas būtų,koks kremas geriausias yra. neesu dariusi,todėl klausiu. kas nepasigaminti per skysto,kad nebėgtų,nebūtų jog nesustingsta g.gif doh.gif ar ta apti konsistencija naudojama kaip ir pertepimams? g.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fifux'e: 20 birželio 2012 - 11:13
QUOTE(Fifux'e @ 2012 06 20, 12:09)

as tai esu istikima slapiam beziukui
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 06 20, 11:29)
as tai esu istikima slapiam beziukui

gali įketi nuorodą į receptuką? blush2.gif nerandu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Fifux'e @ 2012 06 20, 12:32)
gali įketi nuorodą į receptuką? blush2.gif nerandu g.gif

115 zinute
http://www.supermama...;#entry43751136
Atsakyti
QUOTE(ramune.v @ 2012 06 20, 11:42)

ačiū bigsmile.gif
o kvailas klausimas,kam dėti virš vandens? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Fifux'e @ 2012 06 20, 12:44)
ačiū bigsmile.gif

tiesiog toks gamybos procesas biggrin.gif kremas yra kaitinamas ir tiek.giliau nesigilinau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 06 20, 12:23)
tiesiog toks gamybos procesas biggrin.gif kremas yra kaitinamas ir tiek.giliau nesigilinau biggrin.gif

blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Fifux'e @ 2012 06 20, 12:44)
ačiū bigsmile.gif

biggrin.gif juk reik kad baltymai plakami kaistu, o tiesiogiai ant ugnies nedesis-prikeps, todel ir dedam puoda su vandeniu ant ugnies, o dubeni su baltymais ant jo, vanduo verda, garai kyla ir kaitina baltymus bei tirpima cukru to pasekoje plakdama ir turite puoku krema biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ramune.v @ 2012 06 20, 12:29)
biggrin.gif juk reik kad baltymai plakami kaistu, o tiesiogiai ant ugnies nedesis-prikeps, todel ir dedam puoda su vandeniu ant ugnies, o dubeni su baltymais ant jo, vanduo verda, garai kyla ir kaitina baltymus bei tirpima cukru to pasekoje plakdama ir turite puoku krema biggrin.gif

na taip,logiška,paskui daėjo tik blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(RIMVILMA @ 2012 06 20, 03:41)
sveikos merginos.Sakykite kaip jus taip graziai apdengiate barbes tortui sijona.Kad butu banguotom vienodom klostelem ir tos klosteles laikytusi atsikisusios graziai.Kas darete gal patarsite man

as ir noreciau suzinot...jau labai graziai ziurisi...
Atsakyti