Laba ieskau kas man galetu pagaminti keksiuku krikstynoms (liepos 21). Butu gerai aplink Alytu, bet tinka ir Vilnius.
Detaliau - per AZ
labai grazus bokalas, o norejau paklausti kaip cia padaryta sokoladine mase, kad ji gavosi keliu spalvu?
merginos,tiokiom dekoracijom
(foto skolinta)
n kad kreminis papuošimas būtų,koks kremas geriausias yra. neesu dariusi,todėl klausiu. kas nepasigaminti per skysto,kad nebėgtų,nebūtų jog nesustingsta ar ta apti konsistencija naudojama kaip ir pertepimams?
(foto skolinta)
n kad kreminis papuošimas būtų,koks kremas geriausias yra. neesu dariusi,todėl klausiu. kas nepasigaminti per skysto,kad nebėgtų,nebūtų jog nesustingsta ar ta apti konsistencija naudojama kaip ir pertepimams?
QUOTE(Fifux'e @ 2012 06 20, 12:09)
as tai esu istikima slapiam beziukui
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 06 20, 11:29)
as tai esu istikima slapiam beziukui
gali įketi nuorodą į receptuką? nerandu
QUOTE(Fifux'e @ 2012 06 20, 12:32)
gali įketi nuorodą į receptuką? nerandu
115 zinute
http://www.supermama...;#entry43751136
QUOTE(ramune.v @ 2012 06 20, 11:42)
ačiū
o kvailas klausimas,kam dėti virš vandens?
QUOTE(Fifux'e @ 2012 06 20, 12:44)
tiesiog toks gamybos procesas kremas yra kaitinamas ir tiek.giliau nesigilinau
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 06 20, 12:23)
tiesiog toks gamybos procesas kremas yra kaitinamas ir tiek.giliau nesigilinau
QUOTE(Fifux'e @ 2012 06 20, 12:44)
juk reik kad baltymai plakami kaistu, o tiesiogiai ant ugnies nedesis-prikeps, todel ir dedam puoda su vandeniu ant ugnies, o dubeni su baltymais ant jo, vanduo verda, garai kyla ir kaitina baltymus bei tirpima cukru to pasekoje plakdama ir turite puoku krema
QUOTE(ramune.v @ 2012 06 20, 12:29)
juk reik kad baltymai plakami kaistu, o tiesiogiai ant ugnies nedesis-prikeps, todel ir dedam puoda su vandeniu ant ugnies, o dubeni su baltymais ant jo, vanduo verda, garai kyla ir kaitina baltymus bei tirpima cukru to pasekoje plakdama ir turite puoku krema
na taip,logiška,paskui daėjo tik
QUOTE(RIMVILMA @ 2012 06 20, 03:41)
sveikos merginos.Sakykite kaip jus taip graziai apdengiate barbes tortui sijona.Kad butu banguotom vienodom klostelem ir tos klosteles laikytusi atsikisusios graziai.Kas darete gal patarsite man
as ir noreciau suzinot...jau labai graziai ziurisi...