Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(jumakavec @ 2012 06 19, 13:18)
Ogogo, nieko sau darbeliai  bigsmile.gif  thumbup.gif Ir tik prieš pusmetį pirmas kartas.. blink.gif

Ačiū, ačiū. Taigi rodau gražiausius, buvo visko...
Atsakyti
Dar vienas mano bandymas ismokti graziai papuosti tortus. Kaip gavos, nzn ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(dzokada @ 2012 06 19, 00:58)
Riebalas apie kuri ten raso tai yra TREX 'vegetable fat',usa vadina shortening,tai vienas ir tas pats,uzsienieciai ji naudoja net vietoj pudros,patepa stala,kocela ir taip kocioja mase,taip pat tepasi rankas juo kai lipdo figureles,geles,o kai kur ir dedasi jis i tam tikras mases. As ji naudoju.

O sakyk kur tu ji perki.As macius youtube kad toki TREX naudoja bet niekur nemaciau nieko panasaus pirkti. Butu didelis dekui 4u.gif
Atsakyti
Dekui kas pastebejot mano tortukus. Dar vienas tortukas, su svedu studentiska kepure biggrin.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(jumakavec @ 2012 04 18, 09:34)
Geliu mase pagal Aguona
5a.s salto vandens
2a.s zelatinos
500g pudros cukraus dan cuker
3a.s gum trgacanth
2a.s skystos gliukozes
3a.s labai sviesaus aliejaus plius 1a.s aliejaus ipilu veliau
1 did. kiausinio baltymas neplaktas

eiga: zelatina uzpilti salt vandeniu, palikti 30 min.
pudros apie 450g issijoti su gum tragacanth atskirame inde
zelatina istirpinti,istraukti is voneles,toliau pasiimti sauksta suslapinti ji karstame vandeny tuomet lengvai pamatuoji 3 a.s skystos gliukozes ir ipili i zelatina, toliau ipilti 3a.s aliejaus ir labai gerai ismaisyti, iki vienalytes konsistencijos tada
si misini supili i cukr. pudr. misini ,is maisyti, supilti baltyma.As viska plaku su mikseriu
ant didelio greicio,turi gautis labai balta vienalyte islaikanti savo forma mase .
Jei per skysta ideti palaipsniui likusia pudra,viska isimti is indo ,padaryti kamuoli aptepti aliejumi ir ideti i maiseli,dar ideti i plastmasini konteineri gerai uzdaryti ir ideti i saldytuva 12 val. arba per nakti tam kad subrestu

Kiek is tikro reikai deti gliukozes? 2 ar 3 saukstelius?

Pora mano darbeliu:
user posted image
user posted image
Atsakyti
labai patiko cigarete ir paskutinis su masiniukais thumbup.gif

-------
per mesmale''siulu'' daryti nebandykit geriau-as bandziau jau doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mingailiux @ 2012 06 19, 13:28)
Dar vienas mano bandymas ismokti graziai papuosti tortus.

Labai grazus meskiukas wub.gif

Tas su kepure idomus. wub.gif
Marskiniai, ir masinytes labai grazus wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Mingailiux,mielas meskutis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(IwonaBogd @ 2012 06 19, 15:07)
Labai grazus meskiukas  wub.gif

QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 06 19, 16:12)
Mingailiux,mielas meskutis  wub.gif

Aciu aciuks.gif
Atsakyti
Kokie tvarkingi marskiniai thumbup.gif , meskutis labai grazus ir visi tortukai labai grazus thumbup.gif
O cia mano dolmantinai, kurie nedave man ramybes 4u.gif
,,Naktelė" pastilazas 3kg
user posted imageuser posted image
Ir dar keli ax.gif
,,Rafaelo" pastilazas 4kg
user posted image
Medaus su žėlė 3,5kg
user posted image
Morenginis su biskvitu ir sviestiniu rududu kremu 3kg. Nuotrauka prasta issikrove fotikas ir daugiau nespejau nufotkint realiai jis ryskus buvo:ax:
user posted image
4,8kg
user posted image
Atsakyti
Kausriuko labai tvarkingi tortukai. Versaal, kokio dydžio formose kepei biskvitus dviaukščiui medaus su žele ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dianaaa1215 @ 2012 06 19, 16:49)
Kausriuko labai tvarkingi tortukai.  Versaal, kokio dydžio formose kepei biskvitus dviaukščiui medaus su žele ax.gif

15cm ir 25cm, bet be formos tiesiog pridejau lekste ispjoviau ir skardoj kepiau medaus lakstus smile.gif
Atsakyti