Olesta ,kad ir paveluotai nuoširdžiai sveikiname su gimtadieniu , būk laiminga
QUOTE(kirbe @ 2012 06 18, 22:37)
puikiai suprantu ,kad tokiam papuošimui netiks,bet kepėjėlė,kuri klausė,sakė ,kad jai reik tik mergytei plaukučius padaryti...tai ir parašiau ,kad tokiu atveju kuo puikiausiai išsivers su česnako spaustuku......
As pabandysiu su ta cesnakine. O vdrug gausis ir uzteks plaukuciu ilgio. Gal ten iseis dadet mases dar jos nedaspaudus iki galo,kol nenutruko makaronai. Zodziu, aciu uz gera minti O jei nesigaus, nusipirkt visada spesiu
kazi per kiek laiko pradetu rūgti tortas su šviežiom braškėm ???? jei valgytų sestadieni vakare, tai as galima sutepti ketvirtadieni vakare, ar jau bus amen jam po dvieju paru taip norisi, bet kazkaip bijau rizikuot
QUOTE(akvilyte @ 2012 06 19, 10:08)
kazi per kiek laiko pradetu rūgti tortas su šviežiom braškėm ???? jei valgytų sestadieni vakare, tai as galima sutepti ketvirtadieni vakare, ar jau bus amen jam po dvieju paru taip norisi, bet kazkaip bijau rizikuot
zinok as tai nerizikuociau...nes praeita sawaitele ir as su braskem bei grietine dariau torciuka sau...tai jau sestadieni jautesi tokia rugstele...nors atrode kad ir braske namines saldzios ir cukraus dejau ie grietine swiezia buwo...
QUOTE(akinukas @ 2012 06 19, 09:12)
zinok as tai nerizikuociau...nes praeita sawaitele ir as su braskem bei grietine dariau torciuka sau...tai jau sestadieni jautesi tokia rugstele...nors atrode kad ir braske namines saldzios ir cukraus dejau ie grietine swiezia buwo...
tai va,... as ir dariau sau sestadieni.... sekmadieni vakare buvo viskas ok, ale vista nesugalvojau dar paros palaikyt, o ir toks skanus buvo, kad visa surijom
del tu "makaronu" kadangi as jokiu aparatu neturiu tai pasakysiu taip , dejau i cesnakine , man reikejo siaudu po kiausiniu ir man isejo puikiausi apie 9-10 cm siaudai ir niekas man nenutruko. dar galvoju kas turi rankine mesmale , gal per ja galima,? ten juk yra smulkios skylute, na ben as toki turiu rateli su smulkiom skylutem, to nebandziau, bet siaip mintis sove, dar toki angaliuka atskirai turejau kaip per mesmale sausainius isspasut. nepamenu tik kokia mase dariau, bet jei paskui sukieteja, atrodo lipdimui skirta
NA GAL CIA MAN ATSAKYS: bandziau padaryti morengini svietsini krema. tai ka padariau labai skaunu ,bet turbut ne sitas kremas gavosi:lotuliukas:
kl apie sirupa. vandeni, rugstele, cukru ant ugnies, maisyti kol burbuliuot prades. ci aaisku. kaip suprast , kad gatavas aisku. po to kai uzverda ir toliau maisyt ar nebe???? nes man jis parudavopo to kai uzvyre ir kol daejo iki geros konsistencijos pasidare tamsokas.kur klaida? ir antras kl.pilti tuoj pat i baltymus ta sirupa, nes kitaip jis juk sustingsta ?tik lukteliau 3 sek ir viskas nebenupilsi. ir trecias kokios konsistencijos jis turi buti? kai gerai isplaktu baltymu?
labai laukiu atsakymu, nes su tuo ka gavosi( planas buvopapuost virsu su konditeriniu maisu) sugebejau tik aptept torta , pabastyt trupiniai ir uzdet braskes lotuliukas.gif
NA GAL CIA MAN ATSAKYS: bandziau padaryti morengini svietsini krema. tai ka padariau labai skaunu ,bet turbut ne sitas kremas gavosi:lotuliukas:
kl apie sirupa. vandeni, rugstele, cukru ant ugnies, maisyti kol burbuliuot prades. ci aaisku. kaip suprast , kad gatavas aisku. po to kai uzverda ir toliau maisyt ar nebe???? nes man jis parudavopo to kai uzvyre ir kol daejo iki geros konsistencijos pasidare tamsokas.kur klaida? ir antras kl.pilti tuoj pat i baltymus ta sirupa, nes kitaip jis juk sustingsta ?tik lukteliau 3 sek ir viskas nebenupilsi. ir trecias kokios konsistencijos jis turi buti? kai gerai isplaktu baltymu?
labai laukiu atsakymu, nes su tuo ka gavosi( planas buvopapuost virsu su konditeriniu maisu) sugebejau tik aptept torta , pabastyt trupiniai ir uzdet braskes lotuliukas.gif
QUOTE(akvilyte @ 2012 06 19, 10:16)
tai va,... as ir dariau sau sestadieni.... sekmadieni vakare buvo viskas ok, ale vista nesugalvojau dar paros palaikyt, o ir toks skanus buvo, kad visa surijom
Valgiau torta maskarponini su braskem sestadieni, kuris buvo suteptas ketvirtadieni. Viskas su juom buvo gerai
as irgi jau ne vienma torta esu sutepus ketvirtadieny,o valgytas sestadieny ir viskas ciki piki......jau tris dienas tai gal nerizikuociau laikyt....
Sveikos,
Sveikinimai mūsų profėms su gimtadieniais.
Parodau ir aš porą savo darbų.
Su šiuo bokalu buvo bėdų. Gal kuri galit pakomentuot, kas galėjo nutikt. Kepiau turtingą kavos tortą. Viskas buvo normaliai, papuošiau, bet jau puošiant jis toks man minkštas pasirodė. vakare draugė skambina, sako jau namo vežant pradėjo smukti, plyšti masė, ir vakare dar daugiau susmuko ir masė suplyšinėjo. Kas galėjo nutikt? Gal oras kaltas, pas mane virtuvėj labai šilta, gal puošiant jis jau leistis pradėjo nuo karščio ? gerai, kad čia tik draugei, o jei kokiai rimtai klientei...
p.s. nekreipkit dėmesio į padėkliuką, pakeičiau
Rafaelo, apie 2 kg.
Sveikinimai mūsų profėms su gimtadieniais.
Parodau ir aš porą savo darbų.
Su šiuo bokalu buvo bėdų. Gal kuri galit pakomentuot, kas galėjo nutikt. Kepiau turtingą kavos tortą. Viskas buvo normaliai, papuošiau, bet jau puošiant jis toks man minkštas pasirodė. vakare draugė skambina, sako jau namo vežant pradėjo smukti, plyšti masė, ir vakare dar daugiau susmuko ir masė suplyšinėjo. Kas galėjo nutikt? Gal oras kaltas, pas mane virtuvėj labai šilta, gal puošiant jis jau leistis pradėjo nuo karščio ? gerai, kad čia tik draugei, o jei kokiai rimtai klientei...
p.s. nekreipkit dėmesio į padėkliuką, pakeičiau
Rafaelo, apie 2 kg.
Prieš pusę metų padariau pirmą tortą su pastilažu. Kai kuriuos jau drįsiu parodyti
https://picasaweb.go...CLzt7fvImpaiBQ#
https://picasaweb.go...CLzt7fvImpaiBQ#
QUOTE(rasaru @ 2012 06 19, 11:13)
Prieš pusę metų padariau pirmą tortą su pastilažu. Kai kuriuos jau drįsiu parodyti
Ogogo, nieko sau darbeliai Ir tik prieš pusmetį pirmas kartas..