Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 06 16, 11:35)
grazuciai

i krema pilu dazus ir isplaku iki vientisos spalvos,jei to klausiat
dazus naudoju americolor is cia http://sal2.projekta.../americolor.htm ryskiausios spalvos buna su prierasu electric

aciukas didziausias
Atsakyti
LEILA,IR AKVILYTE,tortai nerealus bigsmile.gif
Atsakyti
leila10 zukis ant torto labai simpatiskas, toks minkstutis , ausytes tokios. wub.gif
Atsakyti
Sios dienos tortas

user posted image
Atsakyti
tortai puikus!
Gal kas zino ar Minordijoj jau yra auksiniu/sidabriniu padekliuku 295mm?
QUOTE(IwonaBogd @ 2012 06 15, 22:10)
Dariau is kazkokio rusu puslapio, bet neissaugojau. Tai papasakosiu kaip as ka dariau.
Tikiuosi suprasit kanors is mano pasakojimo. Sekmes. mirksiukas.gif

Aciu, taip rodos viska supratau, jau senai rezgu minti ka nors nustebinti neiprastais ikrais biggrin.gif vat dabar issiaiskinau thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramune.v: 16 birželio 2012 - 13:58
Merginos, gal galite pasakyti pasakyti, kiek kainuoja dezes tortams Kaune (maisto institutas ar kaip ten panasiai vadinasi)? Na, mazdaug 30x30cm dydzio.
Aciu jei kas atsakysite
Atsakyti
ačiū už mano tortuko pastebėjimą. bei padėklo pastebėjimą smile.gif)
zuikuti, matai koks kaspinas.... na bet reikšti pretenzijas kepėjai... juk iš tavęs gerą paėmė.. aš vieną dariau, kur turi kažkas laikyti mažą tortuką virš savęs. tai ir padariau, prifotografavau, o paskui pasakė, kad tas tortukas nesilaikė.. na nesamonė, nes prie akių ir uždėjau kaip atrodo, ir fotkių pridariau...
Atsakyti
QUOTE(Mingailiux @ 2012 06 16, 15:21)
Merginos, gal galite pasakyti pasakyti, kiek kainuoja dezes tortams Kaune (maisto institutas ar kaip ten panasiai vadinasi)? Na, mazdaug 30x30cm dydzio.
Aciu jei kas atsakysite

buvo lyg 1,85 lt.....senokai jau pirkau...gal bus kiek ir pabrangę....
Atsakyti
tortai vienas už kitą gražesni, Jūs nuostabios kepėjos!!!

besikartojančių nerodysiu, nusibodę, tas pats per tą patį...

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Olesta labai dailus tortai wub.gif saunuole

As atejau netusciom si kart. pirma parodysiu ka padarem per pamokas pas Agu0na blush2.gif Uz pamokas noriu labai padekoti Agu0nai. Didelis ACIU Jums 4u.gif
Labai idomiai ir smagiai praleidom savaitgali pamokelese. thumbup.gif Agu0na nuostabi, silta, maloni mokytoja, pas kuria dar eisiu pasimokyti kitokiu geliu 4u.gif
user posted image
user posted image

Taip pat dar keletas mano darbeliu. Persikinis, 2.8kg. Pastilazas ir marcipanas. 4u.gif (su sesers pagalba, nes nusideginau ranka doh.gif )
user posted image

Snikers, pastilazas.
user posted image

Tortas sunui i mokyklele, snikers apie 3kg. pastilazas.
user posted image
Atsakyti
Tai jau tikrai sedevrai visu stebiu Jusu tema senokai fantastiski darbeliai visom po 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

MergickaN bigsmile.gif o jau ta ideja su meskiukais nuostabu wub.gif
Jauciu mano sunyciui dvieju aukstu meskiuku reiketu vardas ilgokas ir da ne vienas o du biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NiuniaX: 16 birželio 2012 - 18:50
QUOTE(MergickaN @ 2012 06 16, 19:04)

geles nuostabios
o jau meskuciu kiek daug! bigsmile.gif
Atsakyti