Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Sveikos 4u.gif
Gal galit padeti blush2.gif Ruosiuosi kepti torta dukrytes gimtadieniui, iskilo keletas klausimeliu:
1. Kuom geriau padengti torta vaiku gimtadieniui, kad butu sveikiau?
2. Gal galit parasyt mases recepta (neturiu laiko ieskot po SM, nes su 2 maziais namie), aciu 4u.gif
3. Is kur perkat dazus ir kokius rekomenduotumet vaiku tortui?
4. Ir apie pati torta tas varskinis su persikais labiau tinka vaikams nei rafaelo? Nes nesu jo kepus ir recepto dar neuzmaciau g.gif

Aciu labai, jei kas nepatingesit ir atsakysit g.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(klauzada @ 2012 06 07, 16:09)
Sveikos  4u.gif
Gal galit padeti  blush2.gif  Ruosiuosi kepti torta dukrytes gimtadieniui, iskilo keletas klausimeliu:
2. Gal galit parasyt mases recepta (neturiu laiko ieskot po SM, nes su 2 maziais namie), aciu  4u.gif
4. Ir apie pati torta tas varskinis su persikais labiau tinka vaikams nei rafaelo? Nes nesu jo kepus ir recepto dar neuzmaciau  g.gif

Aciu labai, jei kas nepatingesit ir atsakysit  g.gif  4u.gif

1.Sveikiausia manau trupinukais. Bet jei norit grazesnio torto, tuomet kremas-beze, mase.
2. mases receptas virsutineje papuosimu temoje
3. dazai perkami http://sal2.projektas.lt/, www.cake-deco.lt jei norit ekologiskai, tuomet dazai: burokeliu, morku ir tt
4. na manau varskinis labiau tinka, nes rafaelo gan riebokas
Atsakyti
QUOTE(Ingerele @ 2012 06 07, 16:30)
1.Sveikiausia manau trupinukais. Bet jei norit grazesnio torto, tuomet kremas-beze, mase.
2. mases receptas virsutineje papuosimu temoje
3. dazai perkami http://sal2.projektas.lt/, www.cake-deco.lt  jei norit ekologiskai, tuomet dazai: burokeliu, morku ir tt
4. na manau varskinis labiau tinka, nes rafaelo gan riebokas

Aciu uz ats 4u.gif , bandau ieskot toliau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(klauzada @ 2012 06 07, 14:09)
Sveikos  4u.gif
Gal galit padeti  blush2.gif  Ruosiuosi kepti torta dukrytes gimtadieniui, iskilo keletas klausimeliu:
2. Gal galit parasyt mases recepta (neturiu laiko ieskot po SM, nes su 2 maziais namie), aciu  4u.gif
4. Ir apie pati torta tas varskinis su persikais labiau tinka vaikams nei rafaelo? Nes nesu jo kepus ir recepto dar neuzmaciau  g.gif

Del masiu receptu parasiau jums i az thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(klauzada @ 2012 06 07, 13:09)
Sveikos  4u.gif

1.Jei jau sveikiau,tai tada nebegalvoti reiketu apie dazus doh.gif Puosti kremu,ganasas,sokoladas,nu dar beze (vis be EEE), sviestinis.....dazu sudetis vieni E jeigu ka sad.gif (as savo vaikams visada nulupu mase ir tik tada duodu valgyti) o ekologiski dazai, gausis blankios spalvos,jau geriau tada isvis be spalvu bent jau man smile.gif
2 -
3. -
4. Rafaelo labai saldus man pasirode ir sunkesnis,vaikams gal geriau tiktu gaivesnis su persikais g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzokada: 07 birželio 2012 - 18:15
keliu is naujo torta,nes biski ne i ta tema buvau nuklydus doh.gif blush2.gif
PASKENDUS BUITYJE :-D
snikers,2600gr
user posted image
Atsakyti
Zuikuti kaip gražu.. 4u.gif
Atsakyti
Super tortukai thumbup.gif
o as rodau, kad ir valgomi dar kepami biggrin.gif Griliažas 1,3kg
ir noriu padekoti ADRIJAI uz super ideja - keksiuku puosima namu darbo popieriukais thumbup.gif labai patiko notworthy.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramune.v: 07 birželio 2012 - 19:03
QUOTE(mildute22 @ 2012 06 07, 18:39)
Del masiu receptu parasiau jums i az thumbup.gif

QUOTE(dzokada @ 2012 06 07, 20:14)
1.Jei jau sveikiau,tai tada nebegalvoti reiketu apie dazus  doh.gif  Puosti kremu,ganasas,sokoladas,nu dar beze (vis be EEE), sviestinis.....dazu sudetis vieni E jeigu ka sad.gif (as savo vaikams visada nulupu mase ir tik tada duodu valgyti) o ekologiski dazai, gausis blankios spalvos,jau geriau tada isvis be spalvu bent jau man  smile.gif
2 -
3. -
4. Rafaelo labai saldus man pasirode ir sunkesnis,vaikams gal geriau tiktu gaivesnis su persikais  g.gif

aciu uz atsakymus mirksiukas.gif Aha, pagalvojau, kad galima daryt spalvota, bet vaikui neduot valgyt tos torto dalies ax.gif Ir beje, dar neradau torto recepto varskes su persikais g.gif Rafaelo esu kepus jau daug kartu, del to toki ir galvojau, bet reiks paieskot geriau to persikinio blink.gif
Atsakyti
QUOTE(klauzada @ 2012 06 07, 18:12)
aciu uz atsakymus  mirksiukas.gif  Aha, pagalvojau, kad galima daryt spalvota, bet vaikui neduot valgyt tos torto dalies  ax.gif  Ir beje, dar neradau torto recepto varskes su persikais  g.gif  Rafaelo esu kepus jau daug kartu, del to toki ir galvojau, bet reiks paieskot geriau to persikinio  blink.gif

''Varskes gaivumelis'' tik ideti persiku,ir bus sknaus tortas wink.gif
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 06 07, 18:35)

SUPERINIS tortukas wub.gif wub.gif wub.gif

QUOTE(ramune.v @ 2012 06 07, 19:00)

graziai atrodo keksiukas thumbup.gif

QUOTE(dzokada @ 2012 06 07, 19:17)
''Varskes gaivumelis'' tik ideti persiku,ir bus sknaus tortas wink.gif

su persikais man labai patiko wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 06 07, 19:35)
PASKENDUS BUITYJE :-D
snikers,2600gr

kzk,labai primena mane hihihi.gif uzsiknisusi buityje irnesakyk.gif
Atsakyti