Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(versaal @ 2012 06 15, 09:27)

kirbe labai grazus tortai  thumbup.gif ,o kaip ta kamuoli daret? turit ispaudziama gal forma kokia?

neturiu jokios formos...vis rankytėm dariau...... lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites 4u.gif Idomi jusu temele, pries metelius labai jau domejausi torciuku papuosimais:) Dabar prasau jusu pagalbos 4u.gif Zinau kad klausiu ne i tema, bet nezinau kur kreiptis blush2.gif
Gal atsilieps kokia auksaranke is Vilniaus,kad iskeptu mano maziukui krikstynu tortuka?
Prasau rasyti i AZ. Aciu jums 4u.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif Labai reikia pagalbos ax.gif Kepsiu tortą Jonui- prašo, kad būtų su paparčiais kažkas- gal kuri turit foto ar video, kaip tą lapą paparčio pasidaryt ar netgi esat dariusi kokį tortą panašų ir galėtumėt parodyti? Būsiu dėkinga blush2.gif
Atsakyti
Sveikos kepejeles smile.gif gal turit issisaugojusios kui kaip lipdyti zuvytes? reikia papuosti jurine tematika ir kazkaip matyt ne tuos zodzius paieskon suvedu, kad nieko gero nerandu.
Atsakyti
QUOTE(rasaru @ 2012 06 15, 12:01)
Pamačiau tortą su buteliu, labai norėčiau vyro gimtadieniui bandyti. Gal kas turite informacijos ar video kaip patį butelį daryti. Būčiau labai dėkinga.

Konjako butelis
Atsakyti
Kokios masinos grazios wub.gif
O sugulovai tai superiniai lotuliukas.gif wub.gif thumbup.gif
Aisku visi tortai labai grazus, tik kazkaip kvailai jauciuosi kiekviena karta ta pati rasydama.

Idesiu ir vel keleta torciuku

Kazkaip man nesigauna graziai tas kvarbatkes padaryt doh.gif
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Ačiū už konjako butelį. Bet gal kas darėte ant tikro butelio dengiant pastilažu? Uždengia mase, o paskui kažkaip nuima, kai jau išlaiko formą, lyg tai popierių naudoja. Prieš kelis puslapius yra butelis dėžeje, gal pasakytų kaip darė?
Atsakyti
Sarah, prašau, kaip darėt butelį?
Atsakyti
QUOTE(rasaru @ 2012 06 15, 15:39)
Sarah, prašau, kaip darėt butelį?

gal ka padesiu

http://u-samovara.ru/?p=2141
O kad neliptu man atrodo galima maistine plievele, ar krakmolo daugiau ant butelio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IwonaBogd: 15 birželio 2012 - 14:45
QUOTE(astuftis @ 2012 06 15, 10:16)
Mano mašinytė.

thumbup.gif

QUOTE(versaal @ 2012 06 15, 10:27)
*saules_zuikutis* tortu isradingumas thumbup.gif ... skalbenka, uzkapaliukas ,o ten uzrasas kuo darytas ? As nusipirkau juodus flomasterius, tai jie storokai raso g.gif , o kazin tie spalvoti tokio pacio storio?

aciu.rasyta spalvotu flomasteriu

QUOTE(Mingailiux @ 2012 06 15, 11:17)
O tai kaip tada suprasat.

oj,nu ir priveliau doh.gif pšeprašom biggrin.gif 20cm kepu is 0,7normos smile.gif
QUOTE(IwonaBogd @ 2012 06 15, 15:01)

nu gi grazu bigsmile.gif pirmasis toks aukstas atrodo bigsmile.gif

------------
aciu,kad supratot mano nelaime ir jos priezasti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(perliuke11 @ 2012 06 14, 22:38)

zodziu, turiu klausima: jei vel plaksiu grietinele, ir i ja desiu cukraus pudros ir kakavos - kas per dalykas gausis? ar bus skanu, ar nesamone?
gal kas esate su tuo susidure? labai butu malonu sulaukti skubaus atsakymo... ax.gif  unsure.gif

va šiandien tokiu budu išplakta grietinėlė ir papuoštas medaus tortas...kakava naudoja stipria šokoladinę...
user posted image
Atsakyti
QUOTE(O-RE-AR @ 2012 06 13, 18:33)
As darau taip;100gr sviesto
50gr cukraus pudros
40ml pieno
ir isplaku su mikseriu mirksiukas.gif

O darant si aptepima kokios konsistencijos ji turetu buti?man gavosi labai tirsta...

PEZUKAS,labai labai dailus  4u.gif

Atsakyti