Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 06 14, 23:39)
kokie sugulovai  biggrin.gif

lotuliukas.gif drinks_cheers.gif
Grazus tortukas
Atsakyti
pradėjau domėtis apie aisinga... radau recepta ir pabaigoj parašytas

Svarbiausia, baltymo neplakite mikseriu, tik šakute ar šluotele. negalima blenderiu su šluotele ax.gif
Atsakyti
Mano mašinytė. Labai sunkiai man bagažinė dengėsi,tai dabar kaip po serviso atrodo biggrin.gif
Kriaušinis-karamelinis, persikinis, pastiliažas 3,3kg
user posted image
Atsakyti
Aciu, uz mano sugulovu ivertinima lotuliukas.gif ,tokius zmogiukus pirma karta libdziau 4u.gif
likta bokalas grazus, o koks jo skersmuo?
kirbe labai grazus tortai thumbup.gif ,o kaip ta kamuoli daret? turit ispaudziama gal forma kokia?
Olesta tas su balionu thumbup.gif mano vaikas labai apsidziaugtu gaves toki bigsmile.gif
*saules_zuikutis* tortu isradingumas thumbup.gif ... skalbenka, uzkapaliukas ,o ten uzrasas kuo darytas ? As nusipirkau juodus flomasterius, tai jie storokai raso g.gif , o kazin tie spalvoti tokio pacio storio?
Nepykit, kad daugiau nevardinu 4u.gif visos saunuoles thumbup.gif
Gal galit patart koki torta iskept vaiko gimtadieniui, kad butu ir ,,teslos " ir kremo ,bet be jokiu riesutu razinu, alkoholio, ir skonis butu geras doh.gif
Man reik nulibdyti dolmantinus vaikiskam tortui, gal kas matet kur galima pasiziureti, kaip juos nulibdyti?
Aciu 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(versaal @ 2012 06 15, 10:27)
Aciu, uz mano sugulovu ivertinima lotuliukas.gif ,tokius zmogiukus pirma karta libdziau  4u.gif
likta bokalas grazus, o koks jo skersmuo?
kirbe labai grazus tortai  thumbup.gif ,o kaip ta kamuoli daret? turit ispaudziama gal forma kokia?
Olesta tas su balionu thumbup.gif  mano vaikas labai apsidziaugtu gaves toki bigsmile.gif
*saules_zuikutis* tortu isradingumas thumbup.gif ... skalbenka, uzkapaliukas ,o ten uzrasas kuo darytas ? As nusipirkau juodus flomasterius, tai jie storokai raso g.gif , o kazin tie spalvoti tokio pacio storio?
Nepykit, kad daugiau nevardinu  4u.gif visos saunuoles thumbup.gif
Gal galit patart koki torta iskept vaiko gimtadieniui, kad butu ir ,,teslos " ir kremo ,bet be jokiu riesutu razinu, alkoholio, ir skonis butu geras  doh.gif
Man reik nulibdyti dolmantinus vaikiskam tortui, gal kas matet kur galima pasiziureti, kaip juos nulibdyti?
Aciu  4u.gif

nu kazkas panasaus
http://cakecentral.c...e-dalmation-dog
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 06 15, 08:45)
as kepu 1,5normos 20cm formoj

O tai kaip tada suprasat. Jei as kepu is 1 normos 23cm formoj, tai tavo 20cm formoj is 1,5normos gaunasi labai aukstas ir tada bus dar sunkesnis (man reikia lengvesnio)? g.gif O tai kokio svorio tada tau gaunasi is tos 1,5 normos? Man kazko nesimasto arba kazka ne taip supratau.
Atsakyti
QUOTE(rivera @ 2012 06 14, 22:12)
100 procentu per didele saldytuvo dregme, ir neaisku kas jame buvo dar laikoma.

pritariu 200proc. labai gaila *saules_zuikuti* kad buvo tokie nemalonumai verysad.gif
saltuoju sezonu pas mus namuose irgi labai dregna, o saldytuvas naminis, ten aisku ir be torto visko daug, tai jei tik ikisu pastilazini netoli saldytuvo nugaros ar virsaus doh.gif visi tokie kaip kaspinai, drugeliai - sparnus nuleidzia doh.gif ir dar paslampa ta puse torto, nors atrodo viska zinau ir susireguliuoju, bet... todel saltuoju laiku tai dedu tik i balkona arba kur i (garaza, sandeliuka ar pan. biggrin.gif ) o karstu atlaisvinu savo saldytuva, o kitiems jei nesu-tik ta diena ir tai su issamiom instrukcijom lotuliukas.gif
Atsakyti
[quote=raima.ma,2012 06 15, 10:43]
1 variantas - smulkesnis šriftas
2 variantas - rašyti ant cukrinės masės gabalėlio ir jį prikomponuoti ant torto

Sėkmės

dekui 4u.gif
Atsakyti
Laba,pirma karta puosiu tortuka,dreba rankos smile.gif Medaus torto pertepimai grietine su zelatina,torto sonai tuo pertepimu aplipe,ar turiu nupiauti visa ta pertepima,kad geriau liptu plevele aisingo(ja pirkau jau paruosta)
Ar turiu apdengti sviestiniu kremu?
Kokie grazus jusu tortai,saunuoles:)
Atsakyti
QUOTE(aura. @ 2012 06 15, 07:59)
pradėjau domėtis apie aisinga... radau recepta ir pabaigoj parašytas

Svarbiausia, baltymo neplakite mikseriu, tik šakute ar šluotele.  negalima blenderiu su šluotele  ax.gif

As visada mikseriu plaku mirksiukas.gif
QUOTE(EljaRo* @ 2012 06 15, 10:17)
Laba,pirma karta puosiu tortuka,dreba rankos smile.gif Medaus torto pertepimai grietine su zelatina,torto sonai tuo pertepimu aplipe,ar turiu nupiauti visa ta pertepima,kad geriau liptu plevele aisingo(ja pirkau jau paruosta)
Ar turiu apdengti sviestiniu kremu?
Kokie grazus jusu tortai,saunuoles:)

reikia nupjauti ir aptepti sviestiniu butinai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(O-RE-AR @ 2012 06 15, 10:39)
reikia nupjauti ir aptepti sviestiniu butinai mirksiukas.gif

Aciu biggrin.gif

Aptepiau,tik neramu truputy,nes lyg vandenelis sunkiasi is pertepimo kaikur,ir sviestiniu kremu dengti sunkoka,nusitepa nuo tos vietos,gal plevele nenutirps unsure.gif uzdeta ant tokio pagrindo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo EljaRo*: 15 birželio 2012 - 12:18
Pamačiau tortą su buteliu, labai norėčiau vyro gimtadieniui bandyti. Gal kas turite informacijos ar video kaip patį butelį daryti. Būčiau labai dėkinga.
Atsakyti