QUOTE(svajotojaa @ 2012 06 14, 10:08)
o sakykit cukraus pudra dejote i atsalusia mase? nes as dejau i silta, tai man gavosi nevykusi, trupejo, plysinejo ;( atrodo viska pagal recepta dariau, bet kaip sake gal sokolda perkaitinau, nzn nes ilgokai lydesi man tie saldainiukai
sededu saldainiukus, sviestą, vandenį ir kaitinu ant garų vonelės, nes mikrobangės neturiu. kai išsilydo sujungiu su šokoladu, dedu cukraus pudrą, tik tiek, kiek nurodyta ir išmaišau šaukštu. sudedu maišelin ir šaldytuvan... o su baltu šokoladu iš vis atsargiai reikia.. tirpinu šilto vandens vonelėje, man jis tuoj sušoka gabaliukais, perkaista, jei tik karščiau
Papildyta:
QUOTE(akvilyte @ 2012 06 14, 10:05)
prie kaspino dar reiktų padirbet, bet visumoj visai nieko
jei nereikėtų skaičiuoti nei laiko nei pinigų... kaip darytumėt šerną??? ta prasme kaip tikroviškai padaryti šerius
jei nereikėtų skaičiuoti nei laiko nei pinigų... kaip darytumėt šerną??? ta prasme kaip tikroviškai padaryti šerius
tobulinsiu kaspiną tik nežinau kaip. na kaip jį padaryti, kad "stovėtų"? smeigiu viską į bezė, bet nieko gero. jei mažas kaspinas - viskas ok, dariau ir gavosi liuks, bet jei jis didesnis, ilgesnės tos kaspino dalys???
assenin yra dariusi šerną, berods, tai kaip tikri šeriai atrodė... jos reikt užklausti.. bet ar tik ne pačią masę ji spaudinėjo smailiu daiktu ir gavosi tokie iškilimai, it šeriai...