Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(svajotojaa @ 2012 06 14, 10:08)
o sakykit cukraus pudra dejote i atsalusia mase? nes as dejau i silta, tai man gavosi nevykusi, trupejo, plysinejo ;( atrodo viska pagal recepta dariau, bet kaip sake gal sokolda perkaitinau, nzn nes ilgokai lydesi man tie saldainiukai  g.gif

sededu saldainiukus, sviestą, vandenį ir kaitinu ant garų vonelės, nes mikrobangės neturiu. kai išsilydo sujungiu su šokoladu, dedu cukraus pudrą, tik tiek, kiek nurodyta ir išmaišau šaukštu. sudedu maišelin ir šaldytuvan... o su baltu šokoladu iš vis atsargiai reikia.. tirpinu šilto vandens vonelėje, man jis tuoj sušoka gabaliukais, perkaista, jei tik karščiau
Papildyta:
QUOTE(akvilyte @ 2012 06 14, 10:05)
prie kaspino dar reiktų padirbet, bet visumoj visai nieko  biggrin.gif

bigsmile.gif

jei nereikėtų skaičiuoti nei laiko nei pinigų... kaip darytumėt šerną??? ta prasme kaip tikroviškai padaryti šerius  g.gif

tobulinsiu kaspiną smile.gif tik nežinau kaip. na kaip jį padaryti, kad "stovėtų"? smeigiu viską į bezė, bet nieko gero. jei mažas kaspinas - viskas ok, dariau ir gavosi liuks, bet jei jis didesnis, ilgesnės tos kaspino dalys???
assenin yra dariusi šerną, berods, tai kaip tikri šeriai atrodė... jos reikt užklausti.. bet ar tik ne pačią masę ji spaudinėjo smailiu daiktu ir gavosi tokie iškilimai, it šeriai...
Atsakyti
QUOTE(simisimi84 @ 2012 06 14, 10:19)
tik nežinau kaip. na kaip jį padaryti, kad "stovėtų"? smeigiu viską į bezė, bet nieko gero. jei mažas kaspinas - viskas ok, dariau ir gavosi liuks, bet jei jis didesnis, ilgesnės tos kaspino dalys???

assenin yra dariusi šerną, berods, tai kaip tikri šeriai atrodė... jos reikt užklausti.. bet ar tik ne pačią masę ji spaudinėjo smailiu daiktu ir gavosi tokie iškilimai, it šeriai...

darykit ne tokius plokscius, tada reiks maziau jų.. as smeigiu i mase tada geriau stovi lotuliukas.gif


turiu as tą šerną... man reik dar tikroviškesnių.... bet jaučiu kad aš čia apie dangiškus migdolus svaigstu g.gif gal nereik šokt aukščiau bambos verysad.gif
Atsakyti
Jau groziu groziai,vienas uz kita vis grazesni...ale kokios jus gabios... thumbup.gif

Auksiuke- turiu sia nuoroda issisaugojus-http://forum.say7.info/topic50111.html

o kad jau ilindau tai parodysiu viena ,zinau trukumu tikrai yra,bet juk as nedaug kepu...man dar mokytis,mokytis ir dar karta mokytis

dvieju skoniu tortas(rafaelo ir varskinis gaivumelis) 5 kg.

user posted image..user posted image

graziu ir skaniu tortuku visoms!
Atsakyti


tobulinsiu kaspiną smile.gif

http://www.make-fabu...t-loop-bow.html
Atsakyti
QUOTE(Dianaaa1215 @ 2012 06 14, 09:54)
Mano vakarykštis varškinis gaivumėlis 1,7 kg




QUOTE(sarah- @ 2012 06 14, 10:50)


thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(simisimi84 @ 2012 06 14, 09:42)


grazu tortas ir kaaaaspinas biggrin.gif tortas jau suvalgytas? biggrin.gif
Atsakyti
Kepančios medutį - PAGALBOS!!! Į grietinės kremą įspaudžiau vienos citrinos sultis. Ar nebus rūgštu, nes grietinė turi rūgštumo. Dariau ne sau, norėjo būtinai su citrina. Sau imčiau grietinėlę. Ar nesugadinau, prašau parašyti?
Atsakyti
QUOTE(rasaru @ 2012 06 14, 13:54)
Kepančios medutį - PAGALBOS!!! Į grietinės kremą įspaudžiau vienos citrinos sultis. Ar nebus rūgštu, nes grietinė turi rūgštumo. Dariau ne sau, norėjo būtinai su citrina. Sau imčiau grietinėlę. Ar nesugadinau, prašau parašyti?

Taigi imkit ir paragaukit biggrin.gif jei per rugstu- cukrus pades biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 06 14, 12:11)
thumbup.gif
Papildyta:

grazu tortas ir kaaaaspinas  biggrin.gif tortas jau suvalgytas?  biggrin.gif

ačiū smile.gif
senai senai sudorotas biggrin.gif o kodėl klausi?? smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2012 06 14, 08:44)
darykit ne tokius plokscius, tada reiks maziau jų..  as smeigiu i mase tada geriau stovi  lotuliukas.gif
turiu as tą šerną... man reik dar tikroviškesnių.... bet jaučiu kad aš čia apie dangiškus migdolus svaigstu  g.gif  gal nereik šokt aukščiau bambos  verysad.gif


O turi ir sita asseni? nes pas ja du lyg maciau,vienas lyg raizytas buvo o kitas sitas su sokoladu laistytas lyg.

Dar toki radau, ir dar cia yra keli

simsimi pezas gerulis buvo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(CervusDama @ 2012 06 14, 13:11)
Taigi imkit ir paragaukit biggrin.gif jei per rugstu- cukrus pades biggrin.gif

Kad jau padarytas ir apdengtas, nieko nebepridėsi. Pagal seną receptą, tai grietinė ir citr. sultys ir dedasi, tik kiek sulčių, gal l. mažai?
Atsakyti
gal turit kuri išsisaugojus nuoroda kur parduoda apvalia reguliuojama biskvitam kept forma ten buvo parašyta 16,5- lygtai iki 30
Atsakyti
QUOTE(rasaru @ 2012 06 14, 15:15)
Kad jau padarytas ir apdengtas, nieko nebepridėsi. Pagal seną receptą, tai grietinė ir citr. sultys ir dedasi, tik kiek sulčių, gal l. mažai?

Jei citrina nebuvo arbūzo dydžio viskas bus gerai. Medučio lakštų saldumas gerai "atmuša" grietinės su citrina rūgštelę. Kol nepradėjau šioje temoje lankytis tik tokį ir temokėjau kepti blush2.gif ir labai skaniai sudorodavom lotuliukas.gif
Atsakyti