Šiaip tai aš iš akies pati dedu sviesta ir pudra ... nors dabar nusipirkau kond. ir ten tokios pusiniai indeliai tai patogiau naudoti, nemegstu kai šaldytuve užsilieka . Ir be to nervina jei pagamintas tortas kol nukeliauja pas "klijienta" įgauna saldytuvo kvapa. Tai laikau tokiame pusiniame šaldytuve , antrame aukšte. Nes vyro lašiniai labai stipru kvapa skleidžia. Beje jei taip atsitinka , ka jus darot?
tikiuosi minti mano supratot nes per kelis kartus prieidama rašiau
aciu uz atsakyma apie mase, juk skaiciau ta tema,bet kazkaip pamirsau, kur konkreciai buna parasyta.
QUOTE(Evelinčiksa @ 2012 06 13, 19:23)
Šiaip tai aš iš akies pati dedu sviesta ir pudra ... nors dabar nusipirkau kond. ir ten tokios pusiniai indeliai tai patogiau naudoti, nemegstu kai šaldytuve užsilieka . Ir be to nervina jei pagamintas tortas kol nukeliauja pas "klijienta" įgauna saldytuvo kvapa. Tai laikau tokiame pusiniame šaldytuve , antrame aukšte. Nes vyro lašiniai labai stipru kvapa skleidžia. Beje jei taip atsitinka , ka jus darot?
pabandykit citriną prapjautą palikti
QUOTE(stebukliukas13 @ 2012 06 13, 19:41)
pabandykit citriną prapjautą palikti
nu reiks pabandyti arba trenkti rukytus gaminius kur kitur
o šaldytuvo gaivikliai padeda? kažkada kažkur esu užtikus tik kur nepamenu, gal kas bande? atsiprašau už off topic
QUOTE(Evelinčiksa @ 2012 06 13, 20:23)
. įgauna saldytuvo kvapa.
mesa laikau vaakuminiame inde labai padeda kava imetu kelis sauksciukus i puodeli-ir ji ten "kvepia"
mergaites, turiu klausima toms, kurios ne karta gaminusios orchidejas. Gal turit kokia nuoroda issisaugojusios, kaip ne pacias sudetingiausias pasidaryti ta prasme be spec veineriu buciau labai dekinga
QUOTE(Evelinčiksa @ 2012 06 13, 19:23)
Ir be to nervina jei pagamintas tortas kol nukeliauja pas "klijienta" įgauna saldytuvo kvapa.
Maximoje esu pirkusi pora vokisku tortiniu-metalinis dugnas ir plastikinis uzdangalas.Labai patogu:ant padeklo ar dugno,kaip ten ji bevadinti,dedi torta,uzdengi ir i saldytuva.Jokiu pasaliniu kvapu.Netgi ir turint atskira saldytuva tortams,cia manau daug kepancioms naudinga,nes nesusimaiso skirtingu skoniu kepiniu kvapai.Is Lenkijos atveze viena 30 cm skersmens surine,jos labai populiarios Ispanijoje:medinis padeklas su stikliniu gaubtu.Likau suzaveta stikliniu gaubtu.Toks masyvus,patikimas
Labas rytas
Keno dekui kava išbandysiu jau gal nuo šiandien, nes citrnos neturiu.
AAI nu gal ir neblogas daiktas , aš dabar sutepus tortineje ssu maistine plevele vyniuoju ir jei su kupra biškvitas paslegiu su kokia knyga nepersunkia. kažkaip su dangteliu neužmačiau pirkt. Aš ne lt.
Keno dekui kava išbandysiu jau gal nuo šiandien, nes citrnos neturiu.
AAI nu gal ir neblogas daiktas , aš dabar sutepus tortineje ssu maistine plevele vyniuoju ir jei su kupra biškvitas paslegiu su kokia knyga nepersunkia. kažkaip su dangteliu neužmačiau pirkt. Aš ne lt.
QUOTE(simisimi84 @ 2012 06 14, 09:42)
krikštynų tortukas
prie kaspino dar reiktų padirbet, bet visumoj visai nieko
QUOTE(Dianaaa1215 @ 2012 06 14, 09:54)
jei nereikėtų skaičiuoti nei laiko nei pinigų... kaip darytumėt šerną??? ta prasme kaip tikroviškai padaryti šerius
QUOTE(simisimi84 @ 2012 06 13, 14:07)
visiškai su Tavimi sutinku.. vis bandau pribaigti senus popieriaus likučius. man pačiai jie tooookie netinkami, bet vis pagalvoju-ai, tiek to.... ateityje bus geriau
ačiū, mergaitės!
Papildyta:
dėkui jei geriau pasižiūrėti, tai jam padangos nuleistos, todėl ir guli ant žolės ) čia netyčia taip gavos
Papildyta:
arba iš dengimo masės (jei lieka nuo dengimo), arba iš pastilažo lipdymui.
Papildyta:
aš dariau pagal viršutinėj temoje duotą receptą http://www.supermama...;#entry20004514
tik vietoj juodo šokolado dėjau baltą, o kai dedamas baltas šokoladas, vietoj grietinėlės dedamas vanduo tiesiog. (ačiū Olestai už patarimą).
ačiū, mergaitės!
Papildyta:
dėkui jei geriau pasižiūrėti, tai jam padangos nuleistos, todėl ir guli ant žolės ) čia netyčia taip gavos
Papildyta:
arba iš dengimo masės (jei lieka nuo dengimo), arba iš pastilažo lipdymui.
Papildyta:
aš dariau pagal viršutinėj temoje duotą receptą http://www.supermama...;#entry20004514
tik vietoj juodo šokolado dėjau baltą, o kai dedamas baltas šokoladas, vietoj grietinėlės dedamas vanduo tiesiog. (ačiū Olestai už patarimą).
o sakykit cukraus pudra dejote i atsalusia mase? nes as dejau i silta, tai man gavosi nevykusi, trupejo, plysinejo ;( atrodo viska pagal recepta dariau, bet kaip sake gal sokolda perkaitinau, nzn nes ilgokai lydesi man tie saldainiukai