QUOTE(Auksiuke @ 2012 06 13, 13:02)
simisimi- neblogas peugeot... tik man daznokai pas tave uzkliuna padeklai kazkaip blasko demesi-gal graziau ziuretusi ant kazkokio vienspalvio cia mano pastebejimai, tad tikiuosi nepyksi
visiškai su Tavimi sutinku.. vis bandau pribaigti senus popieriaus likučius. man pačiai jie tooookie netinkami, bet vis pagalvoju-ai, tiek to.... ateityje bus geriau
ačiū, mergaitės!
Papildyta:
QUOTE(dailele @ 2012 06 13, 11:41)
Mašiniukas labai tvarkingai "sėdi" žolytėje ant pilvo ir jam tai labai tinka.
Ir skaičiai ir liūtukas labai "pežiški"
Ir skaičiai ir liūtukas labai "pežiški"
dėkui jei geriau pasižiūrėti, tai jam padangos nuleistos, todėl ir guli ant žolės ) čia netyčia taip gavos
Papildyta:
QUOTE(matuke @ 2012 06 13, 12:12)
is kokios mases darote cukrines dekoracijas ant tortu?
noresiu pora masinyciu padaryti
jei yra keli budai tai aktualiausias gretesnis ir paprastesnis
noresiu pora masinyciu padaryti
jei yra keli budai tai aktualiausias gretesnis ir paprastesnis
arba iš dengimo masės (jei lieka nuo dengimo), arba iš pastilažo lipdymui.
Papildyta:
QUOTE(elenka @ 2012 06 12, 16:59)
/
o kur galima butu receptuka sokoladines saldainiu mases?
as pirma kart dariau su tais saldainiais mrshmallow, viska pagal proporcijas kur radau inete, ir gavosi tokia kieta mase, kad nezinojau kaip minkyt ir ismeciau, asaros kaip pupos redejo ,kaip gaila buvo, mikrobanges neturiu, bandziau orkaiteje pakaitint zdz i siuksliu deze , perdaeriau dejau dvigubai maziau pudros ir gavosi gerai. normalu recepta reikejo surast, o as skubejau, taip ir gavos:( tai jei kam nesunku proporcijas parasykite tokios kad gerai gautusi. ir dar klausimas o is jos galima figureles leipdyt? ji kieteja?
o kur galima butu receptuka sokoladines saldainiu mases?
as pirma kart dariau su tais saldainiais mrshmallow, viska pagal proporcijas kur radau inete, ir gavosi tokia kieta mase, kad nezinojau kaip minkyt ir ismeciau, asaros kaip pupos redejo ,kaip gaila buvo, mikrobanges neturiu, bandziau orkaiteje pakaitint zdz i siuksliu deze , perdaeriau dejau dvigubai maziau pudros ir gavosi gerai. normalu recepta reikejo surast, o as skubejau, taip ir gavos:( tai jei kam nesunku proporcijas parasykite tokios kad gerai gautusi. ir dar klausimas o is jos galima figureles leipdyt? ji kieteja?
aš dariau pagal viršutinėj temoje duotą receptą http://www.supermama...;#entry20004514
tik vietoj juodo šokolado dėjau baltą, o kai dedamas baltas šokoladas, vietoj grietinėlės dedamas vanduo tiesiog. (ačiū Olestai už patarimą).