Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Auksiuke @ 2012 06 13, 13:02)
simisimi- neblogas peugeot... tik man daznokai pas tave uzkliuna padeklai  blush2.gif kazkaip blasko demesi-gal graziau ziuretusi ant kazkokio vienspalvio  g.gif cia mano pastebejimai, tad tikiuosi nepyksi  4u.gif

visiškai su Tavimi sutinku.. vis bandau pribaigti senus popieriaus likučius. man pačiai jie tooookie netinkami, bet vis pagalvoju-ai, tiek to.... ateityje bus geriau smile.gif

ačiū, mergaitės! mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(dailele @ 2012 06 13, 11:41)
Mašiniukas labai tvarkingai "sėdi" žolytėje ant pilvo  smile.gif  ir jam tai labai tinka.
Ir skaičiai ir liūtukas labai "pežiški"

dėkui smile.gif jei geriau pasižiūrėti, tai jam padangos nuleistos, todėl ir guli ant žolės smile.gif) čia netyčia taip gavos lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(matuke @ 2012 06 13, 12:12)
is kokios mases darote cukrines dekoracijas ant tortu?
noresiu pora masinyciu padaryti  rolleyes.gif
jei yra keli budai tai aktualiausias gretesnis ir paprastesnis  blush2.gif

arba iš dengimo masės (jei lieka nuo dengimo), arba iš pastilažo lipdymui.
Papildyta:
QUOTE(elenka @ 2012 06 12, 16:59)
/
o kur galima butu receptuka sokoladines saldainiu mases?
as pirma kart dariau su tais saldainiais mrshmallow, viska pagal proporcijas kur radau inete, ir gavosi tokia kieta mase, kad nezinojau kaip minkyt ir ismeciau, asaros kaip pupos redejo ,kaip gaila buvo, mikrobanges neturiu, bandziau orkaiteje pakaitint zdz i siuksliu deze , perdaeriau dejau dvigubai maziau pudros ir gavosi gerai. normalu recepta reikejo surast, o as skubejau, taip ir gavos:( tai jei kam nesunku proporcijas parasykite tokios kad gerai gautusi. ir dar klausimas o is jos galima figureles leipdyt? ji kieteja?

aš dariau pagal viršutinėj temoje duotą receptą http://www.supermama...;#entry20004514
tik vietoj juodo šokolado dėjau baltą, o kai dedamas baltas šokoladas, vietoj grietinėlės dedamas vanduo tiesiog. (ačiū Olestai už patarimą).
Atsakyti
klausimas kepusioms medaus torta
kokio kiekio trupiniu reikia pasiruosti kad uztektu apiberti 26 diamtro torta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(matuke @ 2012 06 13, 14:19)
klausimas kepusioms medaus torta
kokio kiekio trupiniu reikia pasiruosti kad uztektu apiberti 26 diamtro torta  ax.gif

gal kokių dviejų trijų saujų... niekad nematavau. pasidarykit kiek daugiau, kas liks sunaudosit kitam kartui. arba išmesit. baisus čia nuostolis smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(simisimi84 @ 2012 06 13, 11:22)
tokių žinučių negalima ir negalimės čia niekad.. smile.gif
Papildyta:
peugeot 607, snickers. kada nors gausis gal ir tobula mašina.. kadanooooors.. virš trijų kg,.

OHO thumbup.gif reiktu man MV tokia oi reiktu, bet man cia misija neimanoma doh.gif o jam taip prie dusios biggrin.gif o kaip liutuka padaret? pagal trafareta ar kt.? ax.gif nu liuks labai
Atsakyti
QUOTE(simisimi84 @ 2012 06 13, 14:28)
gal kokių dviejų trijų saujų... niekad nematavau. pasidarykit kiek daugiau, kas liks sunaudosit kitam kartui. arba išmesit. baisus čia nuostolis smile.gif)

aisku, aciu mirksiukas.gif
jei teisingai supratau, tai torta sutepus geriau ji palikti per nakti susigerti o puosti kita diena?
o tas aptepimo sluoksnis bus pakankamai lipnus kad trupinukai ant jo laikytusi
Atsakyti
QUOTE(matuke @ 2012 06 13, 15:10)
aisku, aciu  mirksiukas.gif
jei teisingai supratau, tai torta sutepus geriau ji palikti per nakti susigerti o puosti kita diena?
o tas aptepimo sluoksnis bus pakankamai lipnus kad trupinukai ant jo laikytusi

aš tai dar aptepu ar sviestiniu kremu, ar grietinėle plakta šonus, nes nelimpa man taip paprastai. taip, sutepkit, rytojaus dieną apipjaustykit jei reikia ir lipinkite smile.gif
Atsakyti
ok, prasom detaliau koks tas sviestinis kremas cool.gif
sianakt kepsiu biskvita, ryt tepliosiu ir barstysiu, siandien reikia viska susipirkti
Atsakyti
QUOTE(simisimi84 @ 2012 06 13, 11:22)

thumbup.gif
Atsakyti
Laba diena
Sviestinis kremas 1:1 sviestas ir kondensuotas pienas , arba sviestas ir pudra
Papildyta:
QUOTE(matuke @ 2012 06 13, 10:12)
is kokios mases darote cukrines dekoracijas ant tortu?
noresiu pora masinyciu padaryti  rolleyes.gif
jei yra keli budai tai aktualiausias gretesnis ir paprastesnis  blush2.gif

http://www.supermama...howtopic=378104 čia yra tema be komentaru , ir joje yra sudetos visos mases dažnai naudojamos tortu puošybai , dažniausiai , pastilažas , marshmelow saldainiu masė , mmg , beze ir ganašas , Icingas. Manu ten išsirinksite . Komentuoti ten negalima
Atsakyti
QUOTE(matuke @ 2012 06 13, 14:42)
ok, prasom detaliau koks tas sviestinis kremas  cool.gif
sianakt kepsiu biskvita, ryt tepliosiu ir barstysiu, siandien reikia viska susipirkti

As darau taip;100gr sviesto
50gr cukraus pudros
40ml pieno
ir isplaku su mikseriu mirksiukas.gif

PEZUKAS,labai labai dailus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Evelinčiksa @ 2012 06 13, 18:31)
Laba diena
Sviestinis kremas 1:1 sviestas ir kondensuotas pienas , arba sviestas ir pudra

man jei 1:1 tai toks marmalas gaunasi doh.gif visad darau sviesto 1 dalis o kondensuoto puse, bet kai karsta tada geriau sviestas+cukraus pudra (jos dedu pagal skoni kai jau isplaktas sviestas).
Atsakyti
Aš ir anksčiau darydavau sviestas ir kondensuotas,bet pabandžius su pudra,man labiau patiko-kažkaip lengviau lygint
Atsakyti