Sveikos. Labai reikia jusu patarimo.
Dariau pastilaza matyt per mazai zelatinos idejau, tai jis man trupa. Ar galiu imaisyt i jau padaryta mase dar zelatinos, ar geriau maisyt nauja mase ?
Aciu labai
QUOTE(Julijasha @ 2012 06 13, 07:45)
Sveikos. Labai reikia jusu patarimo.
Dariau pastilaza matyt per mazai zelatinos idejau, tai jis man trupa. Ar galiu imaisyt i jau padaryta mase dar zelatinos, ar geriau maisyt nauja mase ?
Aciu labai
Aciu labai
pamėginkite pašildyti mikrobangėje, įpilkite truputėlį aliejaus ir paminkykite. Šildydama nepersistenkite, tik trumpai
Labas, mergaitės.
Prašau atsiliepti visas mamas kepančias krikštynų tortukus Klaipėdoje.
Liepos 3 reikalingas tortukas - barbė dukrytės gimtadieniui.
Liepos 21 imtume tortą mergaitės krikštynoms.
Domintų ir keksiukų piramidė - krikštynoms.
Esu aklagatvieje, noriu kruopštaus skoningo, skanaus torto. O gal nepatingėsite parašyti bent jau kur ieškoti.
Esu aklagatvieje, noriu kruopštaus skoningo, skanaus torto. O gal nepatingėsite parašyti bent jau kur ieškoti.
QUOTE(raima.ma @ 2012 06 13, 09:25)
pamėginkite pašildyti mikrobangėje, įpilkite truputėlį aliejaus ir paminkykite. Šildydama nepersistenkite, tik trumpai
Aciu pabandysiu
Labai prašau nepykti moderatorių už žinutę viena aukščiau, ir mergaitėms temos neuždaryti, tiesiog matyt neideali tvarka jei visai neaišku kur galima tokių paslaugų ieškoti. Visoms sėkmės, skanių saldžių akimirkų.
Noriu pasiklausti ar galima skystu šokoladu piešti ant beze, ar neištiš jis man?
QUOTE(Auksiuke @ 2012 06 13, 00:09)
Sirdingai aciu, viska supratau, uz demesinguma
QUOTE(pauliniausia @ 2012 06 13, 09:23)
Labas, mergaitės.
tokių žinučių negalima ir negalimės čia niekad..
Papildyta:
peugeot 607, snickers. kada nors gausis gal ir tobula mašina.. kadanooooors.. virš trijų kg,.
QUOTE(simisimi84 @ 2012 06 13, 12:22)
peugeot 607, snickers. kada nors gausis gal ir tobula mašina.. kadanooooors.. virš trijų kg,.
Mašiniukas labai tvarkingai "sėdi" žolytėje ant pilvo ir jam tai labai tinka.
Ir skaičiai ir liūtukas labai "pežiški"
is kokios mases darote cukrines dekoracijas ant tortu?
noresiu pora masinyciu padaryti
jei yra keli budai tai aktualiausias gretesnis ir paprastesnis
noresiu pora masinyciu padaryti
jei yra keli budai tai aktualiausias gretesnis ir paprastesnis
simisimi- neblogas peugeot... tik man daznokai pas tave uzkliuna padeklai kazkaip blasko demesi-gal graziau ziuretusi ant kazkokio vienspalvio cia mano pastebejimai, tad tikiuosi nepyksi
QUOTE(simisimi84 @ 2012 06 13, 11:22)
Tvarkingas automobilis. Grazu.