Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Olesta @ 2012 06 12, 11:26)
nuostyabūs tortai, visi be išimties thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

paprastas apelsininis suflė, braškės nėriniuose, pastilažas

Nu kaip grazuuu wub.gif
Tik man klausimas iskilo : o tas pastiliazas nuo braskiu nepradejo tirpti?
Atsakyti
ne, o ko jam tirpt, jis dukros klasiokų pilveliuose tirpsta
Atsakyti
Sveiki, jusu visu tortukai nuostabus, tik norejau dar jusu paklausti kodel man gavosi nevykusi sokoladine saldainiu mase? viska dariau pagal recepta, bet ji man labai plysinejo,ir trupejo doh.gif kas galejo buti ne taip doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 06 12, 15:59)
Zinau ne viena kas padarytu netgi graziau  smile.gif
aisku,tik ne as  biggrin.gif

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 06 12, 15:59)
Zinau ne viena kas padarytu netgi graziau  smile.gif

as irgi paziurejus i torta pagalvojau ta pati. lotuliukas.gif Cia yra zmoniu, kurie 100 kart graziau daro wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IwonaBogd: 12 birželio 2012 - 15:24
QUOTE(svajotojaa @ 2012 06 12, 13:54)
Sveiki, jusu visu tortukai nuostabus, tik  norejau dar jusu paklausti kodel man gavosi nevykusi sokoladine saldainiu mase? viska dariau pagal recepta, bet ji man labai plysinejo,ir trupejo  doh.gif kas galejo buti ne taip  doh.gif

nesenai pati ją dariau, tai gavosi tobulai gera, net smagesnė už pastilažą...
gal perkaitinot šokoladą?
Atsakyti
QUOTE(simisimi84 @ 2012 06 12, 16:41)
nesenai pati ją dariau, tai gavosi tobulai gera, net smagesnė už pastilažą...
gal perkaitinot šokoladą?
/
o kur galima butu receptuka sokoladines saldainiu mases?
as pirma kart dariau su tais saldainiais mrshmallow, viska pagal proporcijas kur radau inete, ir gavosi tokia kieta mase, kad nezinojau kaip minkyt ir ismeciau, asaros kaip pupos redejo ,kaip gaila buvo, mikrobanges neturiu, bandziau orkaiteje pakaitint zdz i siuksliu deze , perdaeriau dejau dvigubai maziau pudros ir gavosi gerai. normalu recepta reikejo surast, o as skubejau, taip ir gavos:( tai jei kam nesunku proporcijas parasykite tokios kad gerai gautusi. ir dar klausimas o is jos galima figureles leipdyt? ji kieteja?
Atsakyti
Saules zuiki- fainas makvynas thumbup.gif nerodysiu savo bernams, nes uzsiprasys gimtadieniui (gimtadienis liepa, bet renkasi tortus jau gera menesi doh.gif sakiau as juk 50 neiskepsiu cool.gif )
Atsakyti
QUOTE(dome @ 2012 06 11, 23:47)
Truputi ne i tema,turbut Danijoj gyveni,ar klystu? Tortas labai mielas  4u.gif

Sveiki, is Norvegijos, taip, vaikams labai patiko 4u.gif
Atsakyti
aciu visoms 4u.gif
Atsakyti
Sveikos auksarankes 4u.gif
mano klausimas labai paprastutis, bukit geros pasidalinkit patirtimi. sestadieniui kepsiu medaus torta savo dvyniu treciam gimtadieniui, laisvas laikas tik velus vakarai, tad nesiuskit vartyti senu temu ax.gif

kaip graziai apibarstyti meduti tais trupinukais? kad ir sonai graziai nubirtu. ir is kur lieka tu trupinuku pabarstymui?
ir dar- ar pries barstant trupiniais reikia ta tortuka isoreje papildomai aptepti pertepimo kremo?
aciu visom kad nepasikuklins man patarti drinks_cheers.gif
ir kaip supratot, man skubu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(matuke @ 2012 06 12, 23:40)
kaip graziai apibarstyti meduti tais trupinukais? kad ir sonai graziai nubirtu. ir is kur lieka tu trupinuku pabarstymui?
ir dar- ar pries barstant trupiniais reikia ta tortuka isoreje papildomai aptepti pertepimo kremo?

nu kadangi pati auginu dvynius, tai is uzuojautos ir pagarbos, kad vaikus sumigdzius jiems torta ruosiat 4u.gif bandysiu atsakyt:
trupinukam reikia pasilikti koki viena laksteli ir jei norit graziu trupinuku- sumalti juos blenderiu ar mesmale (jei laksto nepasilikot- issisuksit sumalus kelis paprastus a le Gaidelis sausainius, tik jei norit rudesnes spalvos- sausoj keptuvej kiek pagruzdinkit). Tada, apsitepat torta kremuku (as dazniausiai tepu sviestas+kondenc pienas, nes tada nuo tokio kremo trupineliai nesudreksta) ir tuoj pat imates trupinuku. As pradedu nuo virsaus, uzberiu ir graziai peiliu lyginu ir tiek. Tada torto sonus paemus platu peili (stalo), su juo kabinu trupinuku ir lipdau prie torto sonu, braukdama nuo torto apacios virsaus link. Man taip graziasuiai apsilipdo. Kitos ima torta i ranka virs didelio BLIUDO ir su ranka trupinukus prie sonu lipdo, o kas nubyra i bliuda- toliau galima juos naudot...
tikiuosi ka nors supratot, nors tikrai skubejau (mirstu, kaip miego noriu cool.gif )
Atsakyti