Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Nevute @ 2012 06 11, 22:39)
Aciu! 4u.gif
Taip, toks veikejas Endis Mendis (atrodo kad toks vardas:) vaiksto su ta irankiu deze ir taiso viska biggrin.gif
Noriu ir as fotosesija paziuret, kur cia galima pamatyt?  g.gif  4u.gif

Šiauliuose smile.gif .

Ačiū visoms už gerus atsiliepimus 4u.gif , darbingos jums savaitės , gražių kūrinių , ir kuo mažiau visoms nesėkmių kepant , plakant , tepant , ir " statant " biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(airius @ 2012 06 11, 22:45)
Sveikutes, nieko ipatingo, tiesiog jis man grazus- vaikuciams i darzeli, sommerfest
cipsiuko medutis puostas slapia beze 4u.gif

Truputi ne i tema,turbut Danijoj gyveni,ar klystu? Tortas labai mielas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(airius @ 2012 06 11, 21:45)
Sveikutes, nieko ipatingo, tiesiog jis man grazus- vaikuciams i darzeli, sommerfest
cipsiuko medutis puostas slapia beze 4u.gif

Laba ryta
labai gražus tortukas , jaučiu kiek laimes buvo vaikams , ir aš dariau su masėm ir rašiau darželio pavadinima bet nefotkinau , tiksliau nespejau . Labai gražiai žolyte padaryta, šaunu.

kitų tortai ir labai nuostabūs , tiesiog neįmanoma visu tiek pacituoti ,šaunuoles .
Atsakyti
QUOTE(Nevute @ 2012 06 11, 23:39)
Aciu! 4u.gif
Taip, toks veikejas Endis Mendis (atrodo kad toks vardas:) vaiksto su ta irankiu deze ir taiso viska biggrin.gif

atpazinau vadinas, mano mazoji ziuri sita multika thumbup.gif
Atsakyti
mano pirmoji ir vienintelė barbė, medutis, 3,4 kg
user posted image
Atsakyti
SIMISIMI84 kokia grazi barbe,pirmoji tai aisku, o ko tai vienintele?

ASSENI as vis dar jusu geliu pamirst negaliu. o konkreciai jos is kokios mases padarytos?
Atsakyti
airius labai vaikiskas ir zolyte grazi smile.gif
simisimi84 faina barbe, labai graziai ta balta dalis uzdeta smile.gif o ko vienintele? biggrin.gif
Atsakyti
nuostyabūs tortai, visi be išimties thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

paprastas apelsininis suflė, braškės nėriniuose, pastilažas
user posted image
Atsakyti
ačiū smile.gif
na, vienintelė, nes viena ir tedariau. bet labai man sunku buvo daryti, gal su kokia bezę būtų buvę paprasčiau... ir šiaip, bijojau, kad neišformuosiu. apskritai, man jau geriau makvyną gamint.. smile.gif)

o olesto tai koooooooks tobulas, negaliu..
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2012 06 12, 11:26)

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kaip skaniai atrodo, kaip noriu braškių essen.gif
tik viduriukų gėlytėm trūksta... man kažkaip visada jų trūksta.... kai dėl tiek gaila aisinga aryt tai bent geltonais dazais padazau, arba sidabrini viduriuką idedu is pabarstukų smile.gif

QUOTE(simisimi84 @ 2012 06 12, 11:28)
bet labai man sunku buvo daryti,

sunku pirma irnesakyk.gif o man tai dabar greiciausiai padaromas tortas bigsmile.gif

asseni, skac iš tortų temos su tikrom gelėm mad.gif
Atsakyti
grazi barbe,tik suknele tokia''sunki'' atrodo

o jau braskes niami niami biggrin.gif

mano irgi vienas sios dienos
varskinis su persikais,2300gr (ta masina virs 200gr doh.gif )
user posted image
Atsakyti
Olesta - labai skaniai atrodo 4u.gif

SL - super tortukas 4u.gif
Atsakyti