Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Keila, ramune.v aciu uz grazius zodzius mano tortukams bigsmile.gif
Nevute- crootai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Nevute @ 2012 06 11, 18:00)
Atnesu savo, irankiu deze, tik rankena suluzo (nes nelabai protingai as ten ja padariau), tai dabar kita dziuna  blush2.gif

cia multiko herojai, taip? biggrin.gif grazus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Nevute @ 2012 06 11, 18:00)
Sveikos!

super! bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(O-RE-AR @ 2012 06 11, 18:16)
Gal perplaket,negalejo taip but? ax.gif

QUOTE(ramune.v @ 2012 06 11, 18:46)
gal perkepe arba per daug plaket, o cukraus pagal norma? negalejo but kiek daugiau nei reik?

Cukraus tai tikrai gerai-el.svarstyklėm atsvėriau,o dėl perplakimo-nu nežinau..Ir dukra tą patį pasakė "ar neperplakėm?" Šį kartą dariau iš pusės normos,gal trumpiau plakt reikėjo g.gif O kaži gali būt,kad per stipriai plakė? Šį kartą nauju mikseriu,galingesniu,plakiau.Gal ne ant aukščiausios padalos plakt reikėjo g.gif
Atsakyti
QUOTE(ReNcYtEa @ 2012 06 11, 20:03)
Cukraus tai tikrai gerai-el.svarstyklėm atsvėriau,o dėl perplakimo-nu nežinau..Ir dukra tą patį pasakė "ar neperplakėm?" Šį kartą dariau iš pusės normos,gal trumpiau plakt reikėjo  g.gif O kaži gali būt,kad per stipriai plakė? Šį kartą nauju mikseriu,galingesniu,plakiau.Gal ne ant aukščiausios padalos plakt reikėjo  g.gif

o tie gruzuliukai kieti, kaip cukrus? ir ne visa bezė tokia, o tik dalis? man irgi taip buvo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ReNcYtEa @ 2012 06 11, 20:03)
Cukraus tai tikrai gerai-el.svarstyklėm atsvėriau,o dėl perplakimo-nu nežinau..Ir dukra tą patį pasakė "ar neperplakėm?" Šį kartą dariau iš pusės normos,gal trumpiau plakt reikėjo  g.gif O kaži gali būt,kad per stipriai plakė? Šį kartą nauju mikseriu,galingesniu,plakiau.Gal ne ant aukščiausios padalos plakt reikėjo  g.gif

o jus plaket stipresniu galingumu,bet ta pati laika?ta prasme plakat ziuredama i laikrodi,o ne i pati beziuka? as pradzioj ziuredavau i laikrodi,bet jau pastebejau,kad kartais baltymas buna mazesnis,tai ir plakimo laikas sutrumpeja. taip pat,manau,ir jei dabar plaket su galingesniu mikseriu,bet ta pati laika,tai ir perplaket.ziurekit i beziuka,o ne laikroduka 4u.gif
tiesa,o cukru ta pati naudojot,kaip visada? gal cukruje beda,jei kazkokie guziukai susidare g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *saules_zuikutis*: 11 birželio 2012 - 19:51
QUOTE(simisimi84 @ 2012 06 11, 20:49)
o tie gruzuliukai kieti, kaip cukrus? ir ne visa bezė tokia, o tik dalis? man irgi taip buvo  ax.gif

Visa bezė guziukais ir jo,kietais tokiais,kad aš net pagalvojau,kad gal cukrus neištirpo

QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 06 11, 20:51)
o jus plaket stipresniu galingumu,bet ta pati laika?ta prasme plakat ziuredama i laikrodi,o ne i pati beziuka? as pradzioj ziuredavau i laikrodi,bet jau pastebejau,kad kartais baltymas buna mazesnis,tai ir plakimo laikas sutrumpeja. taip pat,manau,ir jei dabar plaket su galingesniu mikseriu,bet ta pati laika,tai ir perplaket.ziurekit i beziuka,o ne laikroduka  4u.gif
tiesa,o cukru ta pati naudojot,kaip visada? gal cukruje beda,jei kazkokie guziukai susidare g.gif

Nu aš ir į laikrodį dirsčiojau ir į bezę.Laukiau,kol aplips,bet kai kiekis mažas,o dubuo toks ne visai,tai man ten kažkaip sunkiai ėjosi suprast. Jaučiu,kad vis gi perplakiau.. O cukrų tai tą patį tikrai,kaip visada..Na kitą sykį,tikiuosi,viskas bus gerai smile.gif
Ačiū labai už atsakymus 4u.gif
Atsakyti
Na paskaicius ,tikrai linkus matyni,kad tik perplaktalnes ten tikra rodos dar mazai,ir po akimirkos jau per daug.O greiciausiu apsisukimu tikrai nereikia bezei isplakt schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(@adrij@ @ 2012 06 11, 11:00)

keksiukus su tortuku katik jau fotosesijoj apziurejau smile.gif
Atsakyti
Aciu! 4u.gif

QUOTE((:Buziukas:) @ 2012 06 11, 19:29)
cia multiko herojai, taip? biggrin.gif grazus thumbup.gif

Taip, toks veikejas Endis Mendis (atrodo kad toks vardas:) vaiksto su ta irankiu deze ir taiso viska biggrin.gif

QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 06 11, 22:50)
keksiukus su tortuku katik jau fotosesijoj apziurejau  smile.gif

Noriu ir as fotosesija paziuret, kur cia galima pamatyt? g.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nevute @ 2012 06 11, 23:39)
Noriu ir as fotosesija paziuret, kur cia galima pamatyt?  g.gif  4u.gif

cia ne torto,o vaikiuko pirmojo gimtadienio fotosesija buvo i fb ikelta rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikutes, nieko ipatingo, tiesiog jis man grazus- vaikuciams i darzeli, sommerfest
cipsiuko medutis puostas slapia beze 4u.gif

user posted image
Atsakyti