Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(*Keila* @ 2012 06 11, 11:46)
kadangi prakalbot apie daugiaaukscius, Tai man reikes kazkur 10 kg triju aukstu. bet pati vesiu i Nida, tai kiekviena atskirai nusivesiu ir ten sudesiu ir papuosiu kaip reiks, bus man ramiau ir saugiau biggrin.gif

As taip ir dariau su paskutiniuoju 5-auksciu,kol nepradejau jo gaminiti,planas buvo du apatinius aukstus sudeti viena ant kito,ir maziukus tris sudeti viena ant kito,o nuvezus sudeti tas dvi dalis,bet kai pradejau as ji aptepineti,atsoko fantazija doh.gif nes tada daejo kad as tu triju neuzdesiu graziai ant tu dvieju apatiniu,nes baisiai sunkus gavosi. Nuveziau,uztrukau valandziuke viska sudejau,uzmaskavau kur ka reikia ir viskas.

QUOTE(IwonaBogd @ 2012 06 11, 11:50)
Matos, kad labai grazus ir skanus wub.gif

O taip visa sutepta ir uzsaldet? g.gif blink.gif  Skonis nepasikeite? O kaip atsaldet, pries kiek isemet? aciu, jei atsakysit ax.gif

Ne saldziau atskirus,jie buvo kremu puosti,tai tokius ir sukisau,istraukiau man atrodo ryte diena pries gimtadieni,laikiau kambari truputi,truputi saldytuve,tada kita diena ryte nuvaliau visus papuosimus,apdengiau mase,o po pietu jau ji valgem smile.gif Skonis nepasikeite visai,drauge sake kad jai miskas dar net skanesnis toks nei kad sviezias.

QUOTE(simisimi84 @ 2012 06 11, 11:54)
tokio nė akyse nesu regėjusi, nei girdėjusi kažkaip...

Kazkaip.... biggrin.gif va cia jis biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, kepėjos, atsiprašau, atnešu ne savo torto vaizdą, bet pačio įspūdingiausio ir man gražiausio. Negalėjau nurimti, kol su jumis nepasidalinau. Čia esančios auksarankės gal pritaikys savo sugebėjimus ir kažkieno stalą puoš šis šedevras smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(dzokada @ 2012 06 11, 14:20)
Ne saldziau atskirus,

blink.gif o kokio dydzio saldikli reik tada turet biggrin.gif sorry cia tik siaip pamastymas, nes man ir gabaliukais supjausyto puse torto ner kur ten ikisti doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ramune.v @ 2012 06 11, 13:17)
blink.gif o kokio dydzio saldikli reik tada turet biggrin.gif sorry cia tik siaip pamastymas, nes man ir gabaliukais supjausyto puse torto ner kur ten ikisti doh.gif  biggrin.gif

lotuliukas.gif nugi paprasto saldytuvo saldiklis su trim stalciais lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dzokada @ 2012 06 11, 15:55)
lotuliukas.gif  nugi paprasto saldytuvo saldiklis su trim stalciais  lotuliukas.gif

Paprastas bet tuscias lotuliukas.gif . Pas mane atskirai dar maziukas yra, bet man vietos tikrai truks ir vienam tortui... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(tarškaliukas @ 2012 06 11, 12:56)
Sveikos, kepėjos, atsiprašau, atnešu ne savo torto vaizdą,

Super atrodo wub.gif

Visu tortai labai grazus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 12 birželio 2012 - 10:19
Merginos,noriu paklaust. Šlapią bezę darius jau ne kartą ir niekad ji manęs nepavedė. Kas čia gavosi šiandien-nesuprantu. Kremas kažkaip lyg į tokius mažus gabalėlius sušoko ir toks sausas sausas ir kietas pasidarė,kad net iš maišelio išspaust nėjo-jis plyšo ,neatlaikęs verysad.gif Kaži kas čia ne taip g.gif
Atsakyti
QUOTE(IwonaBogd @ 2012 06 11, 14:04)
Paprastas bet tuscias lotuliukas.gif . Pas mane atskirai dar maziukas yra, bet man vietos tikrai truks ir vienam tortui... doh.gif

Ne tuscias ne tuscias biggrin.gif Tiesiog sugrudau labai graziai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dzokada @ 2012 06 11, 14:20)
As taip ir dariau su paskutiniuoju 5-auksciu,kol nepradejau jo gaminiti,planas buvo du apatinius aukstus sudeti viena ant kito,ir maziukus tris sudeti viena ant kito,o nuvezus sudeti tas dvi dalis,bet kai pradejau as ji aptepineti,atsoko fantazija  doh.gif nes tada daejo kad as tu triju neuzdesiu graziai ant tu dvieju apatiniu,nes baisiai sunkus gavosi. Nuveziau,uztrukau valandziuke viska sudejau,uzmaskavau kur ka reikia ir viskas.
Ne saldziau atskirus,jie buvo kremu puosti,tai tokius ir sukisau,istraukiau man atrodo ryte diena pries gimtadieni,laikiau kambari truputi,truputi saldytuve,tada kita diena ryte nuvaliau visus papuosimus,apdengiau mase,o po pietu jau ji valgem smile.gif Skonis nepasikeite visai,drauge sake kad jai miskas dar net skanesnis toks nei kad sviezias.
Kazkaip....  biggrin.gif  va cia jis  biggrin.gif

as tai nieko nedesiu, o atskirai vesiu, tik ten sukonstruosiu sudesiu dar ka reikia ir bus gerai.

tarskaliukas - lb grazus tortas wub.gif wub.gif

del beze - tai negaliu atsakyti, nzn g.gif
Atsakyti
Sveikos!

tarškaliukas sitas tai nuostabus tortas, buvau ji issisaugojusi, kazkas tai nuostabaus, noreciau kam nors toki daryt wub.gif biggrin.gif aisku jeigu mokeciau blush2.gif

Atnesu savo, irankiu deze, tik rankena suluzo (nes nelabai protingai as ten ja padariau), tai dabar kita dziuna blush2.gif

user posted image

Begu ziuret ka jus pridirbot... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ReNcYtEa @ 2012 06 11, 14:58)
Merginos,noriu paklaust. Šlapią bezę darius jau ne kartą ir niekad ji manęs nepavedė. Kas čia gavosi šiandien-nesuprantu. Kremas kažkaip lyg į tokius mažus gabalėlius sušoko ir toks sausas sausas ir kietas pasidarė,kad net iš maišelio išspaust nėjo-jis plyšo ,neatlaikęs  verysad.gif  Kaži kas čia ne taip  g.gif

Gal perplaket,negalejo taip but? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ReNcYtEa @ 2012 06 11, 16:58)
Merginos,noriu paklaust. Šlapią bezę darius jau ne kartą ir niekad ji manęs nepavedė. Kas čia gavosi šiandien-nesuprantu. Kremas kažkaip lyg į tokius mažus gabalėlius sušoko ir toks sausas sausas ir kietas pasidarė,kad net iš maišelio išspaust nėjo-jis plyšo ,neatlaikęs  verysad.gif  Kaži kas čia ne taip  g.gif

gal perkepe arba per daug plaket, o cukraus pagal norma? negalejo but kiek daugiau nei reik?
Nevute nuostabus ir labai nuotaikingas torciukas, jau koks smagumas savininkui bus bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti