QUOTE(*Keila* @ 2012 06 11, 11:46)
kadangi prakalbot apie daugiaaukscius, Tai man reikes kazkur 10 kg triju aukstu. bet pati vesiu i Nida, tai kiekviena atskirai nusivesiu ir ten sudesiu ir papuosiu kaip reiks, bus man ramiau ir saugiau
As taip ir dariau su paskutiniuoju 5-auksciu,kol nepradejau jo gaminiti,planas buvo du apatinius aukstus sudeti viena ant kito,ir maziukus tris sudeti viena ant kito,o nuvezus sudeti tas dvi dalis,bet kai pradejau as ji aptepineti,atsoko fantazija nes tada daejo kad as tu triju neuzdesiu graziai ant tu dvieju apatiniu,nes baisiai sunkus gavosi. Nuveziau,uztrukau valandziuke viska sudejau,uzmaskavau kur ka reikia ir viskas.
QUOTE(IwonaBogd @ 2012 06 11, 11:50)
Matos, kad labai grazus ir skanus
O taip visa sutepta ir uzsaldet? Skonis nepasikeite? O kaip atsaldet, pries kiek isemet? aciu, jei atsakysit
O taip visa sutepta ir uzsaldet? Skonis nepasikeite? O kaip atsaldet, pries kiek isemet? aciu, jei atsakysit
Ne saldziau atskirus,jie buvo kremu puosti,tai tokius ir sukisau,istraukiau man atrodo ryte diena pries gimtadieni,laikiau kambari truputi,truputi saldytuve,tada kita diena ryte nuvaliau visus papuosimus,apdengiau mase,o po pietu jau ji valgem Skonis nepasikeite visai,drauge sake kad jai miskas dar net skanesnis toks nei kad sviezias.
QUOTE(simisimi84 @ 2012 06 11, 11:54)
tokio nė akyse nesu regėjusi, nei girdėjusi kažkaip...
Kazkaip.... va cia jis