Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Dar va as parodau savo gimtadieniui dariausi,be jokiu sutvirtinimu bet cia maziukas buvo apie 8kg,viskas laikesi kuo puikiausiai,o ir pjoviauper visus,nes visi norejo visu triju rusiu lotuliukas.gif
http://a2.sphotos.ak...507247101_n.jpg
Papildyta:
QUOTE(elenka @ 2012 06 11, 10:59)
aciu uz linka. o kur tokiu stori siaudu yra pirkt?

http://www.ebay.co.u...6.c0.m270.l1313

Sitas video labai issamiai apipasakoja viska,jau tikrai nebekyla jokiu klausimu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzokada: 11 birželio 2012 - 12:07
QUOTE(elenka @ 2012 06 11, 12:59)
aciu uz linka. o kur tokiu stori siaudu yra pirkt?

padekliukai kiek zinau tinka ir SIE
o iesmukus Lt naudoja ir tuos ilgus medinius ax.gif
dzokada kokia faina foto biggrin.gif joooo tokius tortus tik paciom kepejom darytis nes neekonomiska visai lotuliukas.gif visi visu nori paragauti-faktas smile.gif apacioj kiek suprantu juodas miskas, o kiti? blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(dzokada @ 2012 06 11, 13:06)

o va kaip tokius per padekliuka prakisti blush2.gif ?kai rodo medinukus tai viskas aisku ten kitur net galiuka padrozia o cia g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramune.v: 11 birželio 2012 - 12:09
QUOTE(ramune.v @ 2012 06 11, 11:09)
padekliukai kiek zinau tinka ir SIE
o iesmukus Lt naudoja ir tuos ilgus medinius ax.gif
dzokada kokia faina foto  biggrin.gif joooo tokius tortus tik paciom kepejom darytis nes neekonomiska visai lotuliukas.gif  visi visu nori paragauti-faktas smile.gif apacioj kiek suprantu juodas miskas, o kiti? blush2.gif
Papildyta:

o va kaip tokius per padekliuka prakisti blush2.gif ?kai rodo medinukus tai viskas aisku ten kitur net galiuka padrozia o cia g.gif

As irgi naudoju tuos medinius kaip dantu krapstukai tik ilgi ir storesni,nes su tais siaudeliais nezinau,niekad nesupratau normaliai kaip ten daro,dabar jau aisku viskas smile.gif

Taip cia juodasis miskas,cipsiuko medutis ir sokoladine simfonija smile.gif

Tuos siaudelius naudoja tik tortu aukstams,o jei per visus tortus,tai naudoja medini (o gal ir plastmasiniu yra nezinau) su smailiu galu
Atsakyti
QUOTE(dzokada @ 2012 06 11, 13:06)

koks cia virsutinis tortas bigsmile.gif essen.gif
Atsakyti
QUOTE(dzokada @ 2012 06 11, 13:13)

del tortu skoniu pasirodo buciau atspejus, bet nedrisau biggrin.gif labai grazus pjuvis essen.gif ir tortas matos grazus buvo smile.gif
Atsakyti
Nieko ten blatno nebuvo,tiesiog kelios sav pries savo gimtadieni teko dalyvauti tokioj sventej,kur pardavinejau tortu gabalelius,tai liko va trys tortai,uzsaldziau nes po keliu sav mano gitmadienis turejo buti,tai va uzmeciau viena ant kito,apklojau ir buvo labai gerai hihihi.gif turbut sau irgi nebuciau kepus triju skoniu lotuliukas.gif blush2.gif
Atsakyti
Džokada paaiškink vistiek man,matau kad tarp 1 ir antro aukšto nieko dedi, ar neištyžta pastilažas po tortu, nes po torto apačios nieko nededi pastilažas ir biskvitas blush2.gif
Atsakyti
kokius dazus naudojate bezui? blush2.gif kad nereiketu supilti viso indelio ir spalva butu ryski g.gif
Atsakyti
QUOTE(@adrij@ @ 2012 06 11, 11:00)
Keila , kaip aš pražioplinau tavo grožius  doh.gif  wub.gif , vieną kaip pavyzdį  gavau padaryti  ax.gif  , soriukas , bandysiu nors kiek keisti  blush2.gif .

Aciu aciu 4u.gif
labai idomu pagal koki darysite bigsmile.gif . Lauksiu nekantraudama biggrin.gif

Visu tortai labai labai grazus, Asseni geles nuostabios, @drijos@ - nepakartojami tortai, SL - kaip visada grazu, zavu, Auksiuke - megstu tavo stiliu 4u.gif
ir kitu mergaiciu nuostabus kuriniai.
kadangi prakalbot apie daugiaaukscius, Tai man reikes kazkur 10 kg triju aukstu. bet pati vesiu i Nida, tai kiekviena atskirai nusivesiu ir ten sudesiu ir papuosiu kaip reiks, bus man ramiau ir saugiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dzokada @ 2012 06 11, 13:26)
uzsaldziau nes po keliu sav mano gitmadienis turejo buti,tai va uzmeciau viena ant kito,apklojau ir buvo labai gerai hihihi.gif turbut sau irgi nebuciau kepus triju skoniu  lotuliukas.gif  blush2.gif

Matos, kad labai grazus ir skanus wub.gif

O taip visa sutepta ir uzsaldet? g.gif blink.gif Skonis nepasikeite? O kaip atsaldet, pries kiek isemet? aciu, jei atsakysit ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dianaaa1215 @ 2012 06 11, 11:40)
Džokada paaiškink vistiek man,matau kad  tarp 1 ir antro aukšto nieko dedi, ar neištyžta pastilažas po tortu, nes po torto apačios nieko nededi pastilažas ir biskvitas blush2.gif

Nieko nedejau,bet viskas buvo gerai,niekas neistizo,neisbego,nors jei daryciau kitam zmogui tai deciau ir padekla ir turbut del visa ko ikisciau kelis pagaliukus,nezinau kaip kitos darot jeigu dviaukstis tortas uzsakymui buna? g.gif Bet logiskai mastant tai pastilazas nesiliete su grietinele o tik su biskvitu,dar truputi lyg uztepiau sviestinio kad suliptu aukstai,nepamenu tiksliai
Atsakyti
QUOTE(dzokada @ 2012 06 11, 13:13)
As irgi naudoju tuos medinius kaip dantu krapstukai tik ilgi ir storesni,nes su tais siaudeliais nezinau,niekad nesupratau normaliai kaip ten daro,dabar jau aisku viskas smile.gif

tokio nė akyse nesu regėjusi, nei girdėjusi kažkaip...
Atsakyti