Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(elenka @ 2012 06 08, 13:47)
beje, dabarreiks daryt kazkoki torat, kad butu saldus. vaikinui bus 14,grietineles jis nemegsta tik rududu, bet juk absurdas viska su rududu istept, gal kas paprotins ka gero galim abutu padaryt su rududu ir riesutais??? isskyrus snikersa ten juk grietinele.

ar fantazijos neužtenka smile.gif ? Vietoj grietinėlės galima dėti virtą plikytą ar kokį kitą kremą (sviestinį, pvz.) smile.gif
Atsakyti
Siek tiek gelyciu atnesiau

Orchideja Cimbidium

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2012 06 11, 10:03)
Siek tiek gelyciu atnesiau

oho 4u.gif pritrenkėt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raima.ma: 11 birželio 2012 - 09:04
QUOTE(elenka @ 2012 06 11, 07:21)
rivera nezinau ar turiu teise komentuo kai pacios blynai dar nekokie iseina, bet man patiko tos dideles geles , jos tokios svelnios, lengvos, o vat tos mazos geltonos gelytes apsunkina situacija, bet tai tik man atrodo 4u.gif beje, zinau , kad jau milijona kartu cia kalbet, bet man ne labai aisku kaip tvirtinate daugiaukscius?:
1. ar visus torciukus pilnai dengiate pastilazu?t.y ir dugna?
2.ar butina deti padekliukus?jei nedesi tai turbut pjaustant galima per kelis sluoksnius perpjaut? blush2.gif
3 jei dedi ir padekliuka ir pagaliukus, tai tas padekliukas turi buti tokio pat diametro kaip tortas?o pagaliukai tada kur ismeigiami?per padekla?
na va uzdaviau. Senai dirbanciom su daugiaauksciais tai jauciu labi kvaili kl, bet as dar ruosiusi pirmam daugiaauksciam, tai labai prasau atsakyti

Na kadangi tai buvo mano dovana jauniesiems ir pati veziau 200 km. tokie klausimai ir man kilo, kas ir kaip kad davaziuotu smile.gif.
1. dugno nedengia pastiliazu.
2. padekliukus dejau.
3. dejau siaudelius, ikisi i torta iki padekliuko ir nukerpi tiek kad kitas padekliukas i ji remtusi (palei torto pavirsiu).
Atsakyti
QUOTE(rivera @ 2012 06 11, 10:33)
Na kadangi tai buvo mano dovana jauniesiems ir pati veziau 200 km. tokie klausimai ir man kilo, kas ir kaip kad davaziuotu smile.gif.
1. dugno nedengia pastiliazu.
2. padekliukus dejau.
3. dejau siaudelius, ikisi i torta iki padekliuko ir nukerpi tiek kad kitas padekliukas i ji remtusi (palei torto pavirsiu).

O kokie padekliukai? Ten turi buti grynai torto dydzio tai reiskia kazkaip apkerpat padekliukus. Tai is ko jie padaryti?
Ir dengimo mase uzdejote kiekvienam aukstui atskirai, kol dar jie nebuvo sustatyti i viena torta ar jau sudejus i viena tada viska darete?
Atsakyti
sveikutes smile.gif kiek groziu prisiziurejau, tad su didele geda dedu savo kurinius mano mazuju mergyciu sventei.
barbe , medutis nzn kiek kg smile.gif
http://public.fotki....lbum/barbe.html

snikers ir medutis apie 3 kg
http://public.fotki....imas.html#media
va kaip negraziai iplyso sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Mingailiux @ 2012 06 11, 09:46)
O kokie padekliukai? Ten turi buti grynai torto dydzio tai reiskia kazkaip apkerpat padekliukus. Tai is ko jie padaryti?
Ir dengimo mase uzdejote kiekvienam aukstui atskirai, kol dar jie nebuvo sustatyti i viena torta ar jau sudejus i viena tada viska darete?

Nesu profesonale ir kepu tik saviems, tai patirtis minimali. Bet padekliukus kirpau pagal torto matmenis is kartono, tortus dengiau kiekviena atskirai ir tik tada surinkinejau.
Atsakyti
QUOTE(rivera @ 2012 06 11, 10:52)
Nesu profesonale ir kepu tik saviems, tai patirtis minimali. Bet padekliukus kirpau pagal torto matmenis is kartono, tortus dengiau kiekviena atskirai ir tik tada surinkinejau.

Aciu labai u atsakyma.
As irgi pirma karta darysiu dvieju aukstu torta tai daug klausimu iskilo. Nors dar nzn, gal geriau viena dideli reik daryt. Mano mazyles sventeje 17 zmoniu tai gal uztektu kokio 28cm aukstesnio torto. Tai vat metaus dar. Tik labai jau knieti pabandyti dviauksti, nes tokiu progu, kad daryti toki dideli torta nelabai pasitaiko, o vat dabar bus proga ax.gif
Atsakyti
Keila , kaip aš pražioplinau tavo grožius doh.gif wub.gif , vieną kaip pavyzdį gavau padaryti ax.gif , soriukas , bandysiu nors kiek keisti blush2.gif .

" Medutis "

user posted image...user posted image
user posted image

" Įvairių vaisių ir uogų "

" Medutis "

Atsakyti
QUOTE(Mingailiux @ 2012 06 11, 09:58)
Aciu labai u atsakyma.
As irgi pirma karta darysiu dvieju aukstu torta tai daug klausimu iskilo. Nors dar nzn, gal geriau viena dideli reik daryt. Mano mazyles sventeje 17 zmoniu tai gal uztektu kokio 28cm aukstesnio torto. Tai vat metaus dar. Tik labai jau knieti pabandyti dviauksti, nes tokiu progu, kad daryti toki dideli torta nelabai pasitaiko, o vat dabar bus proga  ax.gif

Oi daryk be problemu. 2 aukstai tai man asmeniskai po sito keturaukscio vieni juokai butu tongue.gif . Dek ant to padekliuko kur tortams skirtas kartoninis ir tikrai atlaikys tik apsikirpk pagal dydi.
Sita dariau saviskes gimtadieniui. ir apacia buvo varskinis gaivumelis o virsus juodasis princas. Biskuliuka bijojau kad gali varskinis neatlaikyt to juodo princo, bet puikiai atlaike ir kelione per visokias kaimo keliuko duobes tongue.gif Ne nekrustelejo.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rivera: 11 birželio 2012 - 10:08
QUOTE(rivera @ 2012 06 10, 22:58)
Ir maniskis, pirmasis daugiaukstis  doh.gif . Skirtingi skoniai, pastiliazas.

didelis tortas, šaunuolė, tik į viršų aukštai ne tik siaurėjo, bet ir žemėjo... smile.gif

pastos tortai puikus ir adrijos, ech....
o asseni gėlės tai ką jau čia - gyvos ir tiek 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Mingailiux @ 2012 06 11, 10:58)
Aciu labai u atsakyma.
As irgi pirma karta darysiu dvieju aukstu torta tai daug klausimu iskilo. Nors dar nzn, gal geriau viena dideli reik daryt. Mano mazyles sventeje 17 zmoniu tai gal uztektu kokio 28cm aukstesnio torto. Tai vat metaus dar. Tik labai jau knieti pabandyti dviauksti, nes tokiu progu, kad daryti toki dideli torta nelabai pasitaiko, o vat dabar bus proga  ax.gif

aišku darykite dviejų aukštų, nors ir nedidukas jis būtų, bet bus proga išbandyti ir, jei kada reiks tokį daryti kitiems, jau turėsit kiek patirties.
Papildyta:
QUOTE(rivera @ 2012 06 11, 11:04)
Oi daryk be problemu. 2 aukstai tai man asmeniskai po sito keturaukscio vieni juokai butu  tongue.gif . Dek ant to padekliuko kur tortams skirtas kartoninis ir tikrai atlaikys tik apsikirpk pagal dydi.
Sita dariau saviskes gimtadieniui. ir apacia buvo varskinis gaivumelis o virsus juodasis princas. Biskuliuka bijojau kad gali varskinis neatlaikyt to juodo princo, bet puikiai atlaike ir kelione per visokias kaimo keliuko duobes  tongue.gif Ne nekrustelejo.

lyg barbė ant pjedestalo smile.gif simpatiška smile.gif
Atsakyti
rivera thumbup.gif
Auksiuke wub.gif
@adrij@ bigsmile.gif wub.gif wub.gif wub.gif vienas uz kita grazesni doh.gif
Asseni cia jau net ne aukstasis pilotazas, o dar auksciau, tikra floristikos profe thumbup.gif
Sssavana GAUSIT PYLOS, bet ne del tortu biggrin.gif o del to kad gedijates savo mergytem darytu torciuku. Aisku trukumu yra, bet kaip kitaip - juk mokotes, kuo toliau tuo bus geriau jei tai bus prie sirdies. O is dideles meiles daryti negrazus buti negali, tikiu kad dukrytes irgi puikiai ivertino smile.gif
QUOTE(Mingailiux @ 2012 06 11, 10:58)

tai jums +/- 3,5kg torciuko reiktu g.gif
Atsakyti