QUOTE(etoile @ 2012 06 08, 17:03)
Ar viska daret pagal recepta? Jeigu neturit spec matavimo saukstelio, tada reikia visiem produktams naudoti vienoda sauksteli, zelatinos imt be kaupo. Reikia greitai uzminkyt, nelaukti
QUOTE(dzokada @ 2012 06 09, 14:02)
Ta geliu mase ir turi buti tokia biski guminukas
Del ganaso,tai per daug sokolado,todel ir gavosi per kietas ganasas,plius turi buti kamb temperaturos tada minkstesnis jis pasidaro.
Mase gaunasi labai elastinga, ir visai neguminukas
QUOTE(Mingailiux @ 2012 06 08, 17:22)
Patarkite, kokio dydzio antgali nusipirkti tiems pazigzavimams padaryti su aisingu? Ten su skylute visokiu dydziu yra. Paskutini karta darau su maiseliu. Kazkokia nesamone man gaunas (arba nemoku su juo elgtis) Labai storas zigzagas gaunas, kad ir kokia maza skylute iskirpciau (vis tiek ji padideja po kiek laiko)
As tokiam rastui daznaisuiai naudoju antgaliuka Nr. 00, tada gaunasi labai dailus smulkus rastelis
QUOTE(etoile @ 2012 06 09, 13:20)
.
Dar klausimelis del ganaso: dejau grietineles puse litro 38% riebumo ir juodo sokolado puse kg.....kai reikejo plakti, vargais negalais issiplake...bet be sansu per koki antgali ka nors isspausti...kodel???????? Kas cia man su juo negerai
Jeigu labai kietas ganasas, ipilkit siek tiek grietineles ir gerai isplakit
QUOTE(degto molio plyta @ 2012 06 10, 00:36)
padekit, nu katik kepiau biskvitus snikersui ,nu ir nesigavo kazkokie akmeniniai,neiskepe,jau du kartus kepiau ir vel tas pats. kas yra ? man kazkaip keista kad visus produktus reik sumest i mikseri ir isplakt,gal nedaskaiciau ko , gal baltymus reik isplakt atskirai kad ispurentu tesla ar ka
Recepte viskas gerai parasyti, visus produktus i inda ir isplakt, atskirai nieko plakt nereikia. O kaip kepet biskvita? Is visos normos is kart? Reikia is normos kepti per du kartus