Sveikos ,STEBUKLU KUREJOS, seku sia tema ir negaliu atsistebet kokias auksines rankas visos turit, vis zadu pabandyti ir as kazka padaryti ,bet ol kas tik pasvajoju ir nedristu, kadangi iki siol puosiu tik sokoladu ir dekorais kokiais nors:) kita sav darysiu 1 gimtadienio torta noriu padaryti vienetuka, bet manau kad pirmam kartui su mase kai jos nesu darius nevertetu prasideti , gal turit kas kokiu darytu vienetuku foto ir kuo patartumet puosti ? vienetukas mergaitei, aciu labai ir toliau sekmingai pildykit sia tema
aciu mergaites uz pagiras ir kritika tos viksvos realiai taip baisiai netrode kaip ant foto
QUOTE(keno @ 2012 06 10, 19:05)
Pasta222,as jusu gerbeja tik kur beze puosti tortai????? laukiu ju,kaip akis isplikusi
labai malonu , o beze ....gal bus ateitije
o ganašu puošiant ar reik torta kuo aptept? bus rafaelo tortas kitas o kitas su plombyrine varške
Ir maniskis, pirmasis daugiaukstis . Skirtingi skoniai, pastiliazas.
ojojoj kiek graziu radau tortuku, bet nepykit, nicku nebepamenu, nes l. "ant greicio" viska perziurejau labiausiai tai strigo tie keksiukai su pedutem ir meskiukais po 14gr o su ziuronais juos lipdyt reikia?
kad siaip sau cia nepliurpciau ikeliu savo praejusiam savaitgaliui darytus
Mazam 3ju metu zvejui ir jo sesutes bendram gimtadieniui.varskinis, 2.6, beze, pastilazas
Mano draugei- nesiausi dovanu. Su ricotos suriu ir braskem. Nerealaus skonio. Beze, pastilazo geles.
mazytei mergytei. Varskinis su kons.vaisiais. 2.3, pastilazas
Kempiniuko myletojai. Su ricotos suriu ir braskem. Beze, pastilazas
Mazam berniukui. Varskinis su kons.vaisiais. 2.8, pastilazas, sl.beze
vsio
kad siaip sau cia nepliurpciau ikeliu savo praejusiam savaitgaliui darytus
Mazam 3ju metu zvejui ir jo sesutes bendram gimtadieniui.varskinis, 2.6, beze, pastilazas
Mano draugei- nesiausi dovanu. Su ricotos suriu ir braskem. Nerealaus skonio. Beze, pastilazo geles.
mazytei mergytei. Varskinis su kons.vaisiais. 2.3, pastilazas
Kempiniuko myletojai. Su ricotos suriu ir braskem. Beze, pastilazas
Mazam berniukui. Varskinis su kons.vaisiais. 2.8, pastilazas, sl.beze
vsio
QUOTE(Auksiuke @ 2012 06 10, 23:04)
labiausiai tai strigo tie keksiukai su pedutem ir meskiukais po 14gr o su ziuronais juos lipdyt reikia?
vsio
vsio
aciu ziuronu nereikejo,kolkas dar dazlibinu ir taip
kiek daug graziu tortuku!o su kuo jus raideles ispaudziate?
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 06 10, 21:23)
kiek daug graziu tortuku!o su kuo jus raideles ispaudziate?
Aha,raidelem ispaust ir as siandien maciau aparata,bet kadangi visko daug prisiemiau,tai palikau kitam kartui.Cia yra tokie remai ,i kuriuos istatai reikiamas raides ir spaudi.Tada net buvo parodyta,kad aisingu israso tas ispaustas raides
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 06 10, 23:23)
kiek daug graziu tortuku!o su kuo jus raideles ispaudziate?
nusipirkau is ebay toki komplekta, kur i tokia liniuote sudedi is eiles raideles ir ispaudi i pastilaza.. Siaip sau reikalas, nes tabaluojasi tos raideles, sunku nutaikyt, kad nepakrype butu, bet idomiau, bent jau man...
QUOTE(Auksiuke @ 2012 06 10, 23:45)
nusipirkau is ebay toki komplekta, kur i tokia liniuote sudedi is eiles raideles ir ispaudi i pastilaza.. Siaip sau reikalas, nes tabaluojasi tos raideles, sunku nutaikyt, kad nepakrype butu, bet idomiau, bent jau man...
parodykit kas cia per daiktas?
auksiuke faini torciukai .labai idomu kas tas per rikota su braskem, koks cia skonis, gaivus toks?
rivera nezinau ar turiu teise komentuo kai pacios blynai dar nekokie iseina, bet man patiko tos dideles geles , jos tokios svelnios, lengvos, o vat tos mazos geltonos gelytes apsunkina situacija, bet tai tik man atrodo beje, zinau , kad jau milijona kartu cia kalbet, bet man ne labai aisku kaip tvirtinate daugiaukscius?:
1. ar visus torciukus pilnai dengiate pastilazu?t.y ir dugna?
2.ar butina deti padekliukus?jei nedesi tai turbut pjaustant galima per kelis sluoksnius perpjaut?
3 jei dedi ir padekliuka ir pagaliukus, tai tas padekliukas turi buti tokio pat diametro kaip tortas?o pagaliukai tada kur ismeigiami?per padekla?
na va uzdaviau. Senai dirbanciom su daugiaauksciais tai jauciu labi kvaili kl, bet as dar ruosiusi pirmam daugiaauksciam, tai labai prasau atsakyti
man irgi butu idomu jei mesteltumete nuoroda ebay su to aparaciuku raidem. aciu
rivera nezinau ar turiu teise komentuo kai pacios blynai dar nekokie iseina, bet man patiko tos dideles geles , jos tokios svelnios, lengvos, o vat tos mazos geltonos gelytes apsunkina situacija, bet tai tik man atrodo beje, zinau , kad jau milijona kartu cia kalbet, bet man ne labai aisku kaip tvirtinate daugiaukscius?:
1. ar visus torciukus pilnai dengiate pastilazu?t.y ir dugna?
2.ar butina deti padekliukus?jei nedesi tai turbut pjaustant galima per kelis sluoksnius perpjaut?
3 jei dedi ir padekliuka ir pagaliukus, tai tas padekliukas turi buti tokio pat diametro kaip tortas?o pagaliukai tada kur ismeigiami?per padekla?
na va uzdaviau. Senai dirbanciom su daugiaauksciais tai jauciu labi kvaili kl, bet as dar ruosiusi pirmam daugiaauksciam, tai labai prasau atsakyti
man irgi butu idomu jei mesteltumete nuoroda ebay su to aparaciuku raidem. aciu
Labas rytas ,
pasta 222 .... neturiu ką pasakyti .
zuikučio skalbėja nuostabi ( ir kiti tortai taip pat ) .
Olestos daug puikių tortų .
Visų kitų taip pat geri darbai .
---------------------------------------------------------------
Įvairūs tortai .
" Medutis "
"Įvairių uogų ir vaisių "
" Įvairių uogų ir vaisių " , " Morenginis "
pasta 222 .... neturiu ką pasakyti .
zuikučio skalbėja nuostabi ( ir kiti tortai taip pat ) .
Olestos daug puikių tortų .
Visų kitų taip pat geri darbai .
---------------------------------------------------------------
Įvairūs tortai .
" Medutis "
"Įvairių uogų ir vaisių "
" Įvairių uogų ir vaisių " , " Morenginis "
QUOTE(etoile @ 2012 06 08, 17:03)
Sveikutes
SOS... Ko prikroviau per daug i Aguonos cukrine mase gelytems: ji gumineeeeee
Tysta....gana sunkiai kociojasi, forma vos laiko....bet tik truputi spusteli ir vel formos nelieka......
Aciu uz pagalba.....
SOS... Ko prikroviau per daug i Aguonos cukrine mase gelytems: ji gumineeeeee
Tysta....gana sunkiai kociojasi, forma vos laiko....bet tik truputi spusteli ir vel formos nelieka......
Aciu uz pagalba.....
Ar viska daret pagal recepta? Jeigu neturit spec matavimo saukstelio, tada reikia visiem produktams naudoti vienoda sauksteli, zelatinos imt be kaupo. Reikia greitai uzminkyt, nelaukti
QUOTE(dzokada @ 2012 06 09, 14:02)
Ta geliu mase ir turi buti tokia biski guminukas
Del ganaso,tai per daug sokolado,todel ir gavosi per kietas ganasas,plius turi buti kamb temperaturos tada minkstesnis jis pasidaro.
Del ganaso,tai per daug sokolado,todel ir gavosi per kietas ganasas,plius turi buti kamb temperaturos tada minkstesnis jis pasidaro.
Mase gaunasi labai elastinga, ir visai neguminukas
QUOTE(Mingailiux @ 2012 06 08, 17:22)
Patarkite, kokio dydzio antgali nusipirkti tiems pazigzavimams padaryti su aisingu? Ten su skylute visokiu dydziu yra. Paskutini karta darau su maiseliu. Kazkokia nesamone man gaunas (arba nemoku su juo elgtis) Labai storas zigzagas gaunas, kad ir kokia maza skylute iskirpciau (vis tiek ji padideja po kiek laiko)
As tokiam rastui daznaisuiai naudoju antgaliuka Nr. 00, tada gaunasi labai dailus smulkus rastelis
QUOTE(etoile @ 2012 06 09, 13:20)
.
Dar klausimelis del ganaso: dejau grietineles puse litro 38% riebumo ir juodo sokolado puse kg.....kai reikejo plakti, vargais negalais issiplake...bet be sansu per koki antgali ka nors isspausti...kodel???????? Kas cia man su juo negerai
Dar klausimelis del ganaso: dejau grietineles puse litro 38% riebumo ir juodo sokolado puse kg.....kai reikejo plakti, vargais negalais issiplake...bet be sansu per koki antgali ka nors isspausti...kodel???????? Kas cia man su juo negerai
Jeigu labai kietas ganasas, ipilkit siek tiek grietineles ir gerai isplakit
QUOTE(degto molio plyta @ 2012 06 10, 00:36)
padekit, nu katik kepiau biskvitus snikersui ,nu ir nesigavo kazkokie akmeniniai,neiskepe,jau du kartus kepiau ir vel tas pats. kas yra ? man kazkaip keista kad visus produktus reik sumest i mikseri ir isplakt,gal nedaskaiciau ko , gal baltymus reik isplakt atskirai kad ispurentu tesla ar ka
Recepte viskas gerai parasyti, visus produktus i inda ir isplakt, atskirai nieko plakt nereikia. O kaip kepet biskvita? Is visos normos is kart? Reikia is normos kepti per du kartus