rodau savo didyji darba, pirma kart dariau dviauksti snikersas, rafaelo, 5,5kg, pastilazas(zinau, kad foto nekokios, fone matos daiktai, bet neturejau visai laiko, vos spejau nufotkint )
medutis 1,5kg, pastilazas
QUOTE(elenka @ 2012 06 10, 17:20)
:DDDD na ta Masha biski gasdina savo sypsena, o siaip geras torciukas
pripazystu, sunkiai sekesi su jos sypsena bet as dar tik pradedancioji, tai ir sitas tortas man didelis pasiekimas
Gal galetumete pasufleruoti youtube kaip duoti paieska, kad ismestu dvieju aukstu tortu su masem darymo pamokeles? Kai nereikejo, tai daug rasdavau, dabar nesiseka
QUOTE((:Buziukas:) @ 2012 06 10, 16:32)
rodau savo didyji darba
antras grazutis,tik va viena gelyte sone nukritus
o pirmasis...Masa gerule o kodel gelyciu neuzleidot ant juosteliu sudurimo?ir,asmeniskai man,graziau ziurisi gelytes,isspaustos kaip antrame tortuke,taip pakile biskuti,o ne gulincios kaip blynukai
QUOTE(erikiuxxx @ 2012 06 10, 15:06)
Pasigedau tavo tortuku
Kaip malonu, kad bent tu ju pasigendi bet kad jie neverti demesio lyginant su visais cia rodomais sedevrais...
beje, tavo su rozytem nerealaus grozio
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 06 10, 17:53)
antras grazutis,tik va viena gelyte sone nukritus
o pirmasis...Masa gerule o kodel gelyciu neuzleidot ant juosteliu sudurimo?ir,asmeniskai man,graziau ziurisi gelytes,isspaustos kaip antrame tortuke,taip pakile biskuti,o ne gulincios kaip blynukai
kad gelyte nukritus zinau, bet ne as fotkinau, pati nespejau, atsidudau ryte fotkint, o torto ziuriu neber
o juosteles susidure ne vienoje vietoje, neisejo man graziai ilgos juosteles padaryt gelytes realiai labiau pakilusios, bet tu smulkiu nelabai ir pakelsi labiau dekui uz komentarus
QUOTE(pasta222 @ 2012 06 10, 18:59)
kokie visu tortai.........
Pasta222,as jusu gerbeja tik kur beze puosti tortai????? laukiu ju,kaip akis isplikusi
QUOTE(pasta222 @ 2012 06 10, 18:59)
kokie groziai!
pasta222, labai grazus tortai
Olesta rozes o ir kiti mieli
(:Buziukas:) na kliuvo sypsena bet visa kita fainai, veikejai atpazinti o tai ir svarbiausia-kuo toliau tuo geriau bus
pasta222 geles antras toks svelnutis ir paskutinis labai tik tos zalios viksvos man ...
(:Buziukas:) na kliuvo sypsena bet visa kita fainai, veikejai atpazinti o tai ir svarbiausia-kuo toliau tuo geriau bus
pasta222 geles antras toks svelnutis ir paskutinis labai tik tos zalios viksvos man ...