Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(ramune.v @ 2012 06 09, 21:31)
IwonaBogd wub.gif o koks kaspinukas wub.gif

Aciu. 4u.gif Stengiausi blush2.gif
Atsakyti
Atsimenu ne taip seniai kazkuri buvote ikelusi paveiksliukus kaip gaminti meskiuka ir dar kazkoki baiboka. Gal kas turite issisaugojusi? Nerandu niekaip doh.gif . Buciau dekinga 4u.gif
Atsakyti
padekit, nu katik kepiau biskvitus snikersui ,nu ir nesigavo kazkokie akmeniniai,neiskepe,jau du kartus kepiau ir vel tas pats. kas yra ? man kazkaip keista kad visus produktus reik sumest i mikseri ir isplakt,gal nedaskaiciau ko , gal baltymus reik isplakt atskirai kad ispurentu tesla ar ka verysad.gif
Atsakyti
Degta molio plyta, kadangi čia papuošimų tema, aš įmečiau atsakymą į az 4u.gif

nu ką ir vėl nuostabių tortukų prikepėte, smagu jais pasidžiaugti...

jogurtinis persikinis, dengtas pastilažu
user posted image

vyšninis karamelinis, dengtas pastilažu, aisinguotas...
user posted image

jogurtinis persikinis, dengtas pastilažu...
user posted image

apelsininis suflė, dengtas pastilažu
user posted image

medučio lakštai su karamelės pertepimu, bezė, trupiniai
user posted image

jogurtinis persikinis, pastilažas
user posted image

snikersas, pastilažas

user posted image

ir tortas su varške ir persikais, pastilažas
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ramune.v @ 2012 06 09, 22:33)
nu gis tik ka buvo kalbeta, kad 1:1 bus labai kietas ir tamsus, o man net kartus jei sokoladas geras (bent karuna, shogeten ar dar geresnis). Eiga tokia kaip paraset, bet sokolado siulau deti maziau. O siaip jei jau gaunasi per kietas ir per daug sokoladinis as dadedu plaktos grietineles jau i padaryta ganasa ir viskas ten liuks  ax.gif
    ---

ačiū už kantrybę 4u.gif
va man tik prabėgom pažiurėt tortus blush2.gif nebuvo kada dabar skaityt telefonu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Dianaaa1215 @ 2012 06 09, 23:03)
Ramune koks grazutis ir pjuvis thumbup.gif ,koki receptuka naudoji rudam biskvitui ir kokio skersmens formoje kepei biskvitus, man labai grazu siauri ir aukstesni

aciu, pirmas toks-tobulinti reiks ir toki puosima ir kiek tortuko vidu blush2.gif
vidus: grietinele+smilgos jugurtas+desertines varskes likutis biggrin.gif
biskvitas-rafaelo tik vos miltu keista kakava (cia jau kokio rudumo reik, tiek ir keiciu ant svarstykliu). Kepiau 16cm formoj is 2/3 rafaelo normos, tai praktiskai 2 is 5 biskvitu lipe lauk smile.gif, dejau paaukstinima, bet tada buvo vargo su zele liejimu ant vaisiu doh.gif
Atsakyti
OLESTA,seniai matyta 4u.gif .KOKIOS grazios vestuvinio rozytes wub.gif .Labai graziai sukrimperiavot,man tai kazkokia velniava su tuo krimperiu gaunas blush2.gif .ir aplamai visi tortukai tokie lygus,nuglostyti,matosi,kad zmogus ranka atmuses 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(degto molio plyta @ 2012 06 10, 00:36)
padekit, nu katik kepiau biskvitus snikersui ,nu ir nesigavo kazkokie akmeniniai,neiskepe,jau du kartus kepiau ir vel tas pats. kas yra ? man kazkaip keista kad visus produktus reik sumest i mikseri ir isplakt,gal nedaskaiciau ko , gal baltymus reik isplakt atskirai kad ispurentu tesla ar ka  verysad.gif

Pabandykite tieiog pilti po maziau teslos ir ilgiau pakepti... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 06 09, 18:59)
ai,meskuciai tokie man greitai einasi  smile.gif  beja,jei kam idomu,keksiukai ten mazulyciai,apie 2/3cm. vieno meskucio svoris apie 14gr :-)

Bet kokie mazuciai bigsmile.gif saunuole, labai graziai tau gaunasi, o svarbu greit thumbup.gif

QUOTE(ramune.v @ 2012 06 09, 21:33)

Labai grazus pjuvis, malonu ziureti thumbup.gif wub.gif 4u.gif

QUOTE(gabijux @ 2012 06 10, 08:59)

Pasigedau tavo tortuku ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Olesta @ 2012 06 10, 05:35)

Oj , kiek daug tortuku bigsmile.gif ir kada jus spejate biggrin.gif
labai patiko pirmas, paprastas, bet grazus ir mielas wub.gif wub.gif wub.gif taip pat ZOO ax.gif
Atsakyti
Sveikos,

Turi gal toki juokinga klausima , bet tiek temu perskaiciau , atsakymo neradau blush2.gif doh.gif
Kur perkat vielutes papuosimams ? Yra ju kazkokiu spec ar tiesiog kokiuose senukuose blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Julijasha @ 2012 06 10, 14:43)
Sveikos,

Turi gal toki juokinga klausima , bet tiek temu perskaiciau , atsakymo neradau  blush2.gif  doh.gif
Kur perkat vielutes papuosimams ? Yra ju kazkokiu spec ar tiesiog kokiuose senukuose  blush2.gif

http://www_cake-deco...c...1&Itemid=64
kokių norit storių ir netgi dviejų spalvų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasa_zyk @ 2012 06 10, 16:57)
http://www_cake-deco...c...1&Itemid=64
kokių norit storių ir netgi dviejų spalvų  biggrin.gif

Aciu labai 4u.gif
Atsakyti