Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 06 09, 14:43)
aciu.zinokit nezinau per kiek laiko as juos pagaminau.meskucius gal per valanda ir pedutes turbut panasiai.meskuciai tai kaip ir meskuciai,o va peduciu moldo ebay neatsiunte,tai pati pjausciau pedutes,kiekviena pirstuka lipdziau  wacko.gif  gerai,kad nedaug  biggrin.gif

bet tu ir greita, kad 12 mieskiuku per valanda bigsmile.gif
as tai viena lipdyciau turbut valanda laiko doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
O jau tortukų grožiai.. mmm wub.gif

Mergaitės, o kur Jūs perkate Marshmallows saldainių vienspalvių, nes mūsų didžiuosiuose prekybos centruose tik įvairiaspalviai? g.gif
Atsakyti
Sveikos,
Gal atsirastu kepejele kuri apsiimtu padaryti pagal nuotraukyte mergvakario tortuka Klaipedoje? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zuika+ @ 2012 06 09, 18:37)
O jau tortukų grožiai.. mmm  wub.gif 

Mergaitės, o kur Jūs perkate Marshmallows saldainių vienspalvių, nes mūsų didžiuosiuose prekybos centruose tik įvairiaspalviai?  g.gif

Vilniaus Bige užvežė baltų 4u.gif
ŠITŲ VA.
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2012 06 09, 17:11)
bet tu ir greita, kad 12 mieskiuku per valanda bigsmile.gif
as tai viena lipdyciau turbut valanda laiko  doh.gif lotuliukas.gif

ai,meskuciai tokie man greitai einasi smile.gif beja,jei kam idomu,keksiukai ten mazulyciai,apie 2/3cm. vieno meskucio svoris apie 14gr :-)
Atsakyti
QUOTE(Smaguma @ 2012 06 09, 19:52)
Vilniaus Bige užvežė baltų 4u.gif
ŠITŲ VA.

thumbup.gif reikės apsilankyti, o kur ten ieškoti, kokioje parduotuvėje?
Atsakyti
QUOTE(IwonaBogd @ 2012 06 09, 10:29)
Oj koks vasariskas wub.gif

dekui 4u.gif jusiskis irgi grazutis thumbup.gif

QUOTE(erikiuxxx @ 2012 06 09, 14:13)
ir tas VASARISKAS superinis wub.gif

aciu 4u.gif

QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 06 09, 15:14)
abu garzuciai

aciu 4u.gif o jau keksiukai kokie wub.gif
Atsakyti
(:Buziukas:) labai vasariskas smile.gif
IwonaBogd wub.gif o koks kaspinukas wub.gif
QUOTE(etoile @ 2012 06 09, 14:21)
Kazkaip ganasa recepte raso vienas prie vieno....ta taip ir dejau...o isplakta jau ji, visa diena pralaikiau kambaio temperaturoje...truputy paminkstejo ir tiek.....sunervino jis mane  verysad.gif  verysad.gif isvis nesekminga diena  unsure.gif  verysad.gif

1:1 laabai kieta ir juoda jei geras sokoladas doh.gif pataisyt dar galima buvo dasiplakti grietineles ir abi kambario temperaturoj biski palaikius sumaisyti.
*saules_zuikutis* doh.gif wub.gif joooooo rankyte gerai atkalta jei per 2val. tiek darbelio blink.gif
QUOTE(zuika+ @ 2012 06 09, 17:37)
Mergaitės, o kur Jūs perkate Marshmallows saldainių vienspalvių, nes mūsų didžiuosiuose prekybos centruose tik įvairiaspalviai?  g.gif

maximoj yra ax.gif jei jus LT
Atsakyti
vis noriu išbandyt Ganaša nes su baže nesigauna tamsi ruda ax.gif reik gal labai daug dažų blush2.gif
tai klausymas
receptas : Kremas gaminamas iš grietinėlės ir šokolado (juodo, pieninio ar balto). Proporcijos 1:1.
Susmulkinti šokoladą, grietinėlę užvirinti, karšta užpilti šokoladą ir išmaišyti, kol ištirps šokoladas. Atšaldyti šaldytuve per naktį. Po to išplakti. Nuotraukoje parodyta kaip jis atrodo jau išplaktas.
1 :1 tai 200gr gierinėlės ir 200 šokolado, kiek įdomu reik tortui 24 diemetro, kiek čia man užsimaišyt žiuka noriu daryt ir gal pintine tortui noriu padaryt
Atsakyti
QUOTE(aura. @ 2012 06 09, 21:38)
vis noriu išbandyt Ganaša nes su baže nesigauna tamsi ruda  ax.gif  reik gal labai daug dažų  blush2.gif
tai klausymas
receptas : Kremas gaminamas iš grietinėlės ir šokolado (juodo, pieninio ar balto). Proporcijos 1:1.
Susmulkinti šokoladą, grietinėlę užvirinti, karšta užpilti šokoladą ir išmaišyti, kol ištirps šokoladas. Atšaldyti šaldytuve per naktį. Po to išplakti. Nuotraukoje parodyta kaip jis atrodo jau išplaktas.
1 :1 tai 200gr gierinėlės ir 200 šokolado, kiek įdomu reik tortui 24 diemetro, kiek čia man užsimaišyt žiuka noriu daryt ir gal pintine tortui noriu padaryt

nu gis tik ka buvo kalbeta, kad 1:1 bus labai kietas ir tamsus, o man net kartus jei sokoladas geras (bent karuna, shogeten ar dar geresnis). Eiga tokia kaip paraset, bet sokolado siulau deti maziau. O siaip jei jau gaunasi per kietas ir per daug sokoladinis as dadedu plaktos grietineles jau i padaryta ganasa ir viskas ten liuks ax.gif
---
O cia mano greitukas Jogurtinis 1kg, papuostas per max. 10min biggrin.gif nes keli "katinai" jau suko ratus su sakutem doh.gif ir leipe greiciau duot pjaut doh.gif
Pagarba toms, kurios graziai sudzibuoja ant zele, nes tikras kosmaras o dar kai darai ta pirma kart ir taip silta, na bet be praktikos nebus rezultato, bandysim toliau gal iseis geriau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramune.v: 09 birželio 2012 - 21:40
Ramune koks grazutis ir pjuvis thumbup.gif ,koki receptuka naudoji rudam biskvitui ir kokio skersmens formoje kepei biskvitus, man labai grazu siauri ir aukstesni
Atsakyti
QUOTE(zuika+ @ 2012 06 09, 21:03)
thumbup.gif  reikės apsilankyti, o kur ten ieškoti, kokioje parduotuvėje?

Maximoj 4u.gif
Atsakyti