QUOTE(aura. @ 2012 06 09, 21:38)
vis noriu išbandyt Ganaša nes su baže nesigauna tamsi ruda
reik gal labai daug dažų
tai klausymas
receptas : Kremas gaminamas iš grietinėlės ir šokolado (juodo, pieninio ar balto). Proporcijos 1:1.
Susmulkinti šokoladą, grietinėlę užvirinti, karšta užpilti šokoladą ir išmaišyti, kol ištirps šokoladas. Atšaldyti šaldytuve per naktį. Po to išplakti. Nuotraukoje parodyta kaip jis atrodo jau išplaktas.
1 :1 tai 200gr gierinėlės ir 200 šokolado, kiek įdomu reik tortui 24 diemetro, kiek čia man užsimaišyt žiuka noriu daryt ir gal pintine tortui noriu padaryt
nu gis tik ka buvo kalbeta, kad 1:1 bus labai kietas ir tamsus, o man net kartus jei sokoladas geras (bent karuna, shogeten ar dar geresnis). Eiga tokia kaip paraset, bet sokolado siulau deti maziau. O siaip jei jau gaunasi per kietas ir per daug sokoladinis as dadedu plaktos grietineles jau i padaryta ganasa ir viskas ten liuks
---
O cia mano greitukas Jogurtinis 1kg, papuostas per max. 10min
nes keli "katinai" jau suko ratus su sakutem
ir leipe greiciau duot pjaut
Pagarba toms, kurios graziai sudzibuoja ant zele, nes tikras kosmaras o dar kai darai ta pirma kart ir taip silta, na bet be praktikos nebus rezultato, bandysim toliau gal iseis geriau