Dukrytes grupej buvo mergaite Pilara
QUOTE(Leksa @ 2012 12 18, 23:53)
Kipru ne stebiuosi, bet baisiuosi. Viena sunu Kipru pavadins, kita Madagaskaru ar Pakistanu, o dukra gales Rusija ar kokia Palestina vadint
na... jei jau Kipras yra, tai viskas imanoma
na... jei jau Kipras yra, tai viskas imanoma
vieni draugai ką tik gimusiam sūnui davė vardą Kipras, kiti - Atas
bet Kipras nera naujadaras, juk tai senas vardas, tik kad retokas, nors dabar jau daugiau pasitaikantis. o Atas man labai grazus trumpas vyriskas, jau geriau Atas nei koks Majus, Kajus
QUOTE(tuticiukas @ 2012 12 29, 11:59)
bet Kipras nera naujadaras, juk tai senas vardas, tik kad retokas, nors dabar jau daugiau pasitaikantis. o Atas man labai grazus trumpas vyriskas, jau geriau Atas nei koks Majus, Kajus
tai, kad kiek girdejau, tai tikras vardas Kiprijonas, o Kipras turetu buti tik trumpinys. Todel Kipras man nesamone, nes reiskia kazka kita, ne normalu varda. Kaip ir Kunigunda. Lai kiti aiskina kazkokia kita Kunigundos vardo reiksme, bet man tik su kunigo gundytoja asocijuojasi
O Atas, nors ir zinau, kad is Triju muskietininku, bet... amzina atilsi... pirma asociacija.
QUOTE(Leksa @ 2012 12 29, 15:24)
O Atas, nors ir zinau, kad is Triju muskietininku, bet... amzina atilsi... pirma asociacija.
labai keista asociacija
Papildyta:
QUOTE(pukupagalve @ 2013 01 04, 13:34)
teko pabendraut su Sigrida
gražus vardas
QUOTE(tuticiukas @ 2012 12 29, 11:59)
Atas man labai grazus trumpas vyriskas, jau geriau Atas nei koks Majus, Kajus
Žinau šunį vardu Atas Retriveriui tinka, knygos personažui muškietininkui- irgi. Bet žmogui tai neee
QUOTE(muminukas @ 2013 01 04, 13:41)
labai keista asociacija
Kodėl keista? Man irgi su ATA asocijuojasi
Raštą pasirašė Silvas ..... Neįprastas ausiai vardas
QUOTE(HappyAngel @ 2013 01 07, 13:45)
ai, ATA o aš supratau, kad dėl to, jog personažas Atas miręs ar pan.
QUOTE(muminukas @ 2013 01 07, 15:06)
ai, ATA o aš supratau, kad dėl to, jog personažas Atas miręs ar pan.
aš irgi taip pagalvojau nu galvoju-jo,tiesa,miręs tas personažas gal miręs,nes kažkaip neatsimenu ligo jis gyvas knygos pabaigoj ar ne
o amžiną atilsį tai man a.a.
Papildyta:
Andželita (Džordanos sesė) Va šitos moterys,tai jaučiu vaikystėj buvo tikrai išskirtiniais vardeliais.
QUOTE(pukupagalve @ 2013 01 04, 14:34)
teko pabendraut su Sigrida
as pazistu Zigrida