Įkraunama...
Įkraunama...

Reti, keisti, įdomūs, negirdėti vardai

Dukrytes grupej buvo mergaite Pilara smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2012 12 18, 23:53)
Kipru ne stebiuosi, bet baisiuosi. Viena sunu Kipru pavadins, kita Madagaskaru ar Pakistanu, o dukra gales Rusija ar kokia Palestina vadint doh.gif
na... jei jau Kipras yra, tai viskas imanoma  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif vieni draugai ką tik gimusiam sūnui davė vardą Kipras, kiti - Atas doh.gif
Atsakyti
bet Kipras nera naujadaras, juk tai senas vardas, tik kad retokas, nors dabar jau daugiau pasitaikantis. o Atas man labai grazus trumpas vyriskas, jau geriau Atas nei koks Majus, Kajus
Atsakyti
QUOTE(tuticiukas @ 2012 12 29, 11:59)
bet Kipras nera naujadaras, juk tai senas vardas, tik kad retokas, nors dabar jau daugiau pasitaikantis. o Atas man labai grazus trumpas vyriskas, jau geriau Atas nei koks Majus, Kajus

tai, kad kiek girdejau, tai tikras vardas Kiprijonas, o Kipras turetu buti tik trumpinys. Todel Kipras man nesamone, nes reiskia kazka kita, ne normalu varda. Kaip ir Kunigunda. Lai kiti aiskina kazkokia kita Kunigundos vardo reiksme, bet man tik su kunigo gundytoja asocijuojasi blink.gif
O Atas, nors ir zinau, kad is Triju muskietininku, bet... amzina atilsi... pirma asociacija.
Atsakyti

teko pabendraut su Sigrida
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2012 12 29, 15:24)

O Atas, nors ir zinau, kad is Triju muskietininku, bet... amzina atilsi... pirma asociacija.

labai keista asociacija g.gif
Papildyta:
QUOTE(pukupagalve @ 2013 01 04, 13:34)

gražus vardas smile.gif
Atsakyti
Tadija, Matrena. Senos moterytės rusiškom pavardėm.
Atsakyti
QUOTE(tuticiukas @ 2012 12 29, 11:59)
Atas man labai grazus trumpas vyriskas, jau geriau Atas nei koks Majus, Kajus

Žinau šunį vardu Atas smile.gif Retriveriui tinka, knygos personažui muškietininkui- irgi. Bet žmogui tai neee schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2013 01 04, 13:41)
labai keista asociacija g.gif

Kodėl keista? Man irgi su ATA asocijuojasi ax.gif

Raštą pasirašė Silvas ..... Neįprastas ausiai vardas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(HappyAngel @ 2013 01 07, 13:45)
Kodėl keista? Man irgi su ATA asocijuojasi ax.gif

ai, ATA biggrin.gif o aš supratau, kad dėl to, jog personažas Atas miręs ar pan.
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2013 01 07, 15:06)
ai, ATA biggrin.gif o aš supratau, kad dėl to, jog personažas Atas miręs ar pan.

aš irgi taip pagalvojau smile.gif nu galvoju-jo,tiesa,miręs tas personažas biggrin.gif gal miręs,nes kažkaip neatsimenu ligo jis gyvas knygos pabaigoj ar ne lotuliukas.gif
o amžiną atilsį tai man a.a. ax.gif
Papildyta:
Andželita (Džordanos sesė) Va šitos moterys,tai jaučiu vaikystėj buvo tikrai išskirtiniais vardeliais.
Atsakyti
QUOTE(pukupagalve @ 2013 01 04, 14:34)

as pazistu Zigrida
Atsakyti